Включи се!

Абонирай се за нашия бюлетин,

за да си сред първите, които ще получават най-интересните оферти!

 

калибратор Datacolor Spyder X2 Ultra

Код:132020058
DATACOLOR SPYDER X2 ULTRA SXU200
DATACOLOR SPYDER X2 ULTRA SXU200 DATACOLOR SPYDER X2 ULTRA SXU200 DATACOLOR SPYDER X2 ULTRA SXU200 DATACOLOR SPYDER X2 ULTRA SXU200 DATACOLOR SPYDER X2 ULTRA SXU200
DATACOLOR SPYDER X2 ULTRA SXU200 DATACOLOR SPYDER X2 ULTRA SXU200 DATACOLOR SPYDER X2 ULTRA SXU200 DATACOLOR SPYDER X2 ULTRA SXU200 DATACOLOR SPYDER X2 ULTRA SXU200
  • Професионален калибратор
  • Прецизно калибриране на HDR монитори с висока яркост, до 2000 нита.
  • Преработен софтуер
  • Нов хардуер с вградена USB-C връзка
  • Максимални възможности за контрол на цветовете
  • Advanced Display Mapping & Analysis
  • Неограничени настройки за калибриране
  • Soft Proofing; Studio Match за калибриране на множество монитори
  • Сензор за измерване на светлината
Цена: 699,00 лв.

Кредит Добави в любими

Безплатна доставка
Безплатна доставка
за поръчки над 100 лв.

Описание

Datacolor Spyder X2 Ultra е инструмент за калибриране, с помощта на което постигате бърза и прецизна настройка на вашият HDR монитор.
Преработен е софтуера и са разширени възможности на сензора на X2 за да се постигне максимално точно възпроизвеждане на цветовете.

Advanced Display Mapping & Analysis
Получете по-добро разбиране на цвета, яркостта, контраста, гамата, отговора на тоновете и бялата точка на вашите монитори. Можете също да проверите яркостта на екрана, равномерността на цветовете и точността на цветовете на дисплея.

Studio Match
Осигурява едновременно успоредно калибриране за множество компютри/дисплеи. Осигурява последователно и точно възпроизвеждане на цветовете на няколко свързани монитора.

Неограничени настройки за калибриране
Започвайки с предварително зададени индустриални стандарти, можете да персонализирате настройките, за да отговорите на всичките си нужди за калибриране, включително напълно адаптивни гама криви, бяла точка и настройки за яркост.

Soft Proofing
Позволява ви да симулирате други дисплеи и устройства на вашия калибриран екран. За принтери можете да видите как ще изглеждат разпечатките за конкретен модел принтер, хартия и мастило и да качите ICC профили на принтер.

Специален сензор измерва светлината в стаята през целия ден, което ви позволява да регулирате яркостта и контраста на дисплея до идеални нива. Софтуерът може или да ви предупреди да калибрирате отново, или да го направите автоматично, като използвате потребителски профили въз основа на нивото на светлина.

Съдържание на кутията

Datacolor Spyder X2 Ultra

USB-C към USB-A адаптер

Разгледани продукти

Изчисти

Празнично работно време

Уважаеми клиенти,

3, 4, 5 и 6 май ще бъдат почивни за ФотоСинтезис София и Варна.

Поръчките, направени чрез нашия онлайн магазин след 14:00 часа на 2.05. (четвъртък), ще бъдат обработени на 7.05. (вторник).

На 1 май работното ни време остава непроменено.

Екипът на ФотоСинтезис пожелава на всички светли празнични дни!
Празнично работно време