Включи се!

Абонирай се за нашия бюлетин,

за да си сред първите, които ще получават най-интересните оферти!

 

камера Hollyland VenusLiv

Код:102010179
HOLLYLAND VENUSLIV
HOLLYLAND VENUSLIV HOLLYLAND VENUSLIV HOLLYLAND VENUSLIV HOLLYLAND VENUSLIV HOLLYLAND VENUSLIV
HOLLYLAND VENUSLIV HOLLYLAND VENUSLIV
    • Компактна видеокамера за стрийминг
    • Бърз хибриден фокус
    • 6х увеличение
    • Хоризонтален и вертикален Live Streaming
    • Color Correction Magic
    • Професионално калибриране
    • 5" сензорен екран
    • 80° FOV
    • Mиним. разстояние на фокусиране: 50 сm
    • Бързи и надеждни Wi-Fi или LAN порт връзки
    • Усъвършенствана система за разсейване на топлината
    • Гъвкави опции за свързване
    • Поддържа RTMP протокол
    • Захранване: батерия NP-F; AC адаптер
    2 199,00 лв.
    Цена: 1 999,00 лв.
    Спестете: 200,00 лв.

    Кредит Добави в любими

    Описание

    Видеокамерата Hollyland VenusLiv е компактна видеокамера за стрийминг, предлагаща многообразни възможности. С усъвършенстваната система за разсейване на топлината от аерокосмически клас, поддръжка на RTMP протокол, вграден UVC, автофокус в реално време, хоризонтален и вертикален Live Streaming & Recording, възможности за прецизно увеличение и гъвкави опции за свързване може да стриймвате смело и да завладявате публиката.

    Поддръжката на RTMP протокола ви позволява да стриймвате съдържание чрез просто въвеждане на URL адрес. VenusLiv съхранява вашия URL адрес за бъдеща употреба, което улеснява стартирането на Live отново само с едно докосване.

    Камерата предлага бързи и надеждни Wi-Fi или LAN порт връзки, което ви позволява да изберете опцията, която отговаря на вашите нужди.

    5-инчовият сензорен дисплей с висока разделителна способност може удобно да се обръща, което ви позволява лесно да заснемате и наблюдавате своите сцени на живо. Насладете се на зашеметяваща визуализация и реалистични цветове, които се конкурират с тези на професионалните монитори. Благодарение на цветовото калибриране на CalMAN можете да се доверите, че цветовете, показани на екрана, точно представят сцената в реално време.

    Усъвършенстваната операционна система HollyOS предлага интелигентно и приятно потребителско изживяване. От компенсация на експозицията и ISO до баланс на бялото и диафрагма, имате пълен контрол на една ръка разстояние. Независимо дали сте професионалист или начинаещ, работата с тази камера е лесна работа.

    VenusLiv ви гарантира безпроблемно стрийминг изживяване, което е възможно благодарение на усъвършенствана система за разсейване на топлината от аерокосмически клас осигуряваща оптимална производителност без риск от проблеми с прегряване. Стриймвайте с увереност и завладявайте публиката си без никакви притеснения.

    VenusLiv има светкавично бързи възможности за хибридно автоматично фокусиране, които използват както фазови, така и контрастни методи за бързо фокусиране върху обекти на преден план, като гарантират, че вашите изображения са остри и ясни в реално време. Независимо дали предпочитате удобството на сензорния екран или пръстена за фокусиране, VenusLiv гарантира лесно регулиране на фокуса, за да заснемете прецизно желаните от вас снимки.

    Камерата може да се монтира вертикално или хоризонтално, в зависимост от вашите предпочитания. Можете да предавате вертикално на платформи като TikTok, Instagram и YouTube Shorts. Вграденият жироскоп позволява на потребителския интерфейс на екрана да се върти заедно с камерата за максимално удобство.

    VenusLiv ще разгърне вашата креативност и ще постигне забележително качество на изображението със своите усъвършенствани възможности за 6x увеличение, комбинирайки 3x оптично и 2x цифрово увеличение, за да доближите вашите обекти с невероятна яснота. Със своя 12-мегапикселов сензор, регулируема бленда, 80° широко зрително поле и минимално разстояние на фокусиране от 50 см, VenusLiv ви гарантира, че улавяте всеки детайл с изключителна острота и минимално изкривяване.

    Разнообразните опции за свързване ви позволява да се свържете с множество устройства и аксесоари. С 3,5 мм порт за микрофон, HDMI, USB-C 2.0, USB-C 3.1 и др. VenusLiv предоставя неограничени възможности за едно незабравимо Live streaming преживяване. Цифровият аудио интерфейс USB-C 2.0 е специално проектиран за свързване към Lark C1 или LARK MAX, осигурявайки висококачествен аудио запис за вашите сесии.

    Съдържание на кутията

    Hollyland Venusliv

    Предна капачка
    Адаптер 12V 2A
    USB-C към USB-A кабел (10FT/3M)
    Калъф


    Hollyland VenusLiv

    Наличен Икона за повече информация за наличността на продукта
    Поръчай сега, и ще го изпратим днес
    Безплатна доставка
    2 199,00 лв.
    Цена: 1 999,00 лв.
    Спестете: 200,00 лв.