Включи се!

Абонирай се за нашия бюлетин,

за да си сред първите, които ще получават най-интересните оферти!

 

зрителна тръба Leica 50502 Calonox View

Код:130020048
LEICA 50502 CALONOX VIEW
LEICA 50502 CALONOX VIEW LEICA 50502 CALONOX VIEW LEICA 50502 CALONOX VIEW LEICA 50502 CALONOX VIEW LEICA 50502 CALONOX VIEW
LEICA 50502 CALONOX VIEW LEICA 50502 CALONOX VIEW LEICA 50502 CALONOX VIEW
  • Teрмовизионна камера
  • Leica Image Optimization (LIO™) осигурява резки, детайлни и контрастни изображения
  • Live view
  • 16 GB вътрешна памет
  • Открива цели на разстояние до 3000 метра, разпознава ги до 1000 m, идентифицира ги до 500 m
  • Цифрово увеличение- до 10 пъти
  • Четири цветови режима за разпознаване на детайли с висок контраст
  • Calonox View App
  • Три режима на калибриране
  • HD дисплей и акумулаторна батерия
Цена: 8 899,00 лв.

Кредит Добави в любими

Безплатна доставка
Безплатна доставка
за поръчки над 100 лв.

Описание

Монокълът Leica 50502 Calonox View е термовизионен уред за наблюдение и запис на диви животни и е подходящ за любителите и професионалните ловци.

Благодарение на Leica Image Optimization - LIO™  може да се насладите на невероятно резки, детайлни и контрастни изображения.

Leica Calonox View се отличава с изключителен обхват на разпознаване, което се дължи на сензора от ванадиев оксид (VOx) от висок клас с 640 x 512 пиксела и 12 µm размер на пиксела с отлична температурна разделителна способност. Тя може да открива цели на разстояние до 3000 метра, да ги разпознава до 1000 m и да ги идентифицира прецизно до 500 m.

Leica Calonox View има 16 GB вградена памет. С помощта на приложението Calonox View съхранените изображения могат да се прехвърлят на смартфон чрез WLAN или на компютър чрез кабел.

Идеален за наблюдения отблизо, 42-милиметровият обектив в комбинация с 2,5x оптично увеличение осигурява голямо зрително поле. Цифровото увеличение може да бъде настроено на увеличение до 10 пъти, така че никакви детайли да не останат скрити, дори на големи разстояния.

Четирите цветови режима White Hot, Black Hot, Red Hot и Rainbow осигуряват практични вариации на дисплея и по-голямо разпознаване на детайлите с висок контраст.

С приложението Calonox View, снимки или видеоклипове, съхранени на камерата, могат да бъдат прехвърлени на смартфона чрез WLAN. В допълнение, функцията за преглед на живо дава възможност да наблюдавате пейзажа на екрана на вашия мобилен телефон. С едно щракване можете да превключите дисплея от дневен режим към нощен режим.

С трите вградени режима на калибриране Auto (A), Manual (M) и Background (B), можете да възстановите, опресните и подобрите изображението на дисплея. В режими A и M калибрирането на затвора се стартира автоматично или, ако желаете, ръчно с натискането на бутон. 

Дизайнът е насочен към ловните нужди на потребителя. Цилиндричната форма се интегрира перфектно в цялостното ловно оборудване. Менюто е удобно и лесно за работа с три бутона, които позволяват лесно и бързо управление дори когато носите ръкавици.

Мощният HD дисплей с 1280 x 960 пиксела и вградената акумулаторна батерия с прибл. 5 часа живот с едно зареждане, позволяват удобно и надеждно наблюдение.

Разгледани продукти

Изчисти

Празнично работно време

Уважаеми клиенти,

3, 4, 5 и 6 май ще бъдат почивни за ФотоСинтезис София и Варна.

Поръчките, направени чрез нашия онлайн магазин след 14:00 часа на 2.05. (четвъртък), ще бъдат обработени на 7.05. (вторник).

На 1 май работното ни време остава непроменено.

Екипът на ФотоСинтезис пожелава на всички светли празнични дни!
Празнично работно време