Включи се!

Абонирай се за нашия бюлетин,

за да си сред първите, които ще получават най-интересните оферти!

 

микрофон Rode Wireless GO II Single

Код:104090238
RODE WIRELESS GO II SINGLE
RODE WIRELESS GO II SINGLE RODE WIRELESS GO II SINGLE
  • 2-Kанален RX приемник 
  • 1 предавател TX с вграден Omnidirectional микрофон
  • Трансфер: 2.4GHz Series IV
  • Обхват: 200 м
  • LCD дисплей
  • Управление на 8 системи едновременно
  • Динамичен обхват: 100dBA
  • Честотен диапазон: 50Hz - 20kHz
  • Максималeн SPL: 100dB
  • Вградена Li-Po батерия- работа до 7 часа
  • Вход TX: 3.5 мм TRS за микрофон тип "брошка"
  • Изход RX: 3.5 мм TRS и USB-C
  • Варианти:
  • Rode Wireless GO II 2-Person Wireless Mic System (черен)
Цена: 399,00 лв.

Кредит Добави в любими

Описание

Rode Wireless GO II е компактна и изключително гъвкава безжична микрофонна система, която се състои се от двуканален приемник и предавател, подходяща за vlogging, интервюта с един човек, подкасти, livestreaming, презентации и др.

Включващ същия уникален форм фактор и професионално качество на звука като оригиналния Wireless GO с новаторска, патентована технология, Wireless GO II е идеалният микрофон за широк спектър от приложения за създаване на съдържание.

Ненадмината универсалност

Wireless GO II разполагас 3.5mm TRS аналогов изход за включване в камери и цифров аудио изход чрез USB-C за включване в смартфони, таблети и компютри. Вграденият запис ви осигурява безпроблемен звук, а гъвкавият контрол за усилване ви позволява прецизна настройка според вашето устройство.

Wireless GO II предлага и възможност за запис на всеки канал поотделно или комбиниране на двата, осигурявайки максимална гъвкавост при постпродукцията.

Ултракомпактно безжично аудио

Wireless GO II е в същия джобен размер като оригиналния Wireless GO. Предавателят и приемникът тежат по-малко от 32 грама като на практика не заемат място в чанта, раница или куфар за фотоапарат. Микрофонната система се доставя с удобен калъф за носене, за да може всичко да е подредено и сигурно. Уникалният дизайн на клипса на Wireless GO II го прави бърз и лесен за поставяне върху дрехи или на cold shoe на фотоапарат, стабилизираща система за видео и др.

Професионален звук и безпроблемна свързаност

Wireless GO II е проектиран да предоставя звук с професионално качество като същевременно е изключително лесен за използване. Предавателят и приемникът се свързват автоматично, осигурявайки безпроблемен процес на настройка всеки път. Цифровото предаване на RØDE от серия IV 2.4GHz със 128-битово криптиране осигурява обхват до 200 м и е оптимизирано за стабилна работа в райони с високо ниво на радиочестотна активност, включително гъста градска среда, търговски центрове, университети, конгресни центрове и офиси.

Предавателят разполага с висококачествена вградена всепосочена кондензаторна капсула за напълно безжичен запис, плюс 3.5mm TRS вход за включване на по-голям микрофон. Wireless GO II е снабден и с ветробрани при запис при ветровити или неблагоприятни метеорологични условия, които спомагат за кристално чист, профисионален звук при всякакви условия.

Съдържание на кутията

Rode Wireless Go Ii Single

1 x Предавател TX
1 x Приемник RX
3 x Кабел SC20 USB Type-A към USB Type-C
1 x Кабел SC5 3.5mm TRS към TRS
2 x Ветробран
1 x Калъф

Rode Wireless GO II Single

Наличен Икона за повече информация за наличността на продукта
Поръчай сега, и ще го изпратим на 29.04.2024
Безплатна доставка
Цена: 399,00 лв.

Актуално

Разгледани продукти

Изчисти

Празнично работно време

Уважаеми клиенти,

3, 4, 5 и 6 май ще бъдат почивни за ФотоСинтезис София и Варна.

Поръчките, направени чрез нашия онлайн магазин след 14:00 часа на 2.05. (четвъртък), ще бъдат обработени на 7.05. (вторник).

На 1 май работното ни време остава непроменено.

Екипът на ФотоСинтезис пожелава на всички светли празнични дни!
Празнично работно време