аксесоар Feelworld Portable Folding Teleprompter 10″

Код:104110133
FEELWORLD TP10 PORTABLE TELEPROMPTER
FEELWORLD TP10 PORTABLE TELEPROMPTER FEELWORLD TP10 PORTABLE TELEPROMPTER FEELWORLD TP10 PORTABLE TELEPROMPTER FEELWORLD TP10 PORTABLE TELEPROMPTER FEELWORLD TP10 PORTABLE TELEPROMPTER
FEELWORLD TP10 PORTABLE TELEPROMPTER FEELWORLD TP10 PORTABLE TELEPROMPTER FEELWORLD TP10 PORTABLE TELEPROMPTER FEELWORLD TP10 PORTABLE TELEPROMPTER FEELWORLD TP10 PORTABLE TELEPROMPTER FEELWORLD TP10 PORTABLE TELEPROMPTER FEELWORLD TP10 PORTABLE TELEPROMPTER
 • Сгъваем преносим телепромптер (аутокю) съвместим със смартфони и таблети до 11 инча
 • За създаване на видео съдържание с DSLR/безогледален фотоапарат или смартфон
 • Приложение за Android и iOS
 • Bluetooth дистанционно
 • 8 адаптера за обектив
 • Стандартни резби 1/4"-20 (2 отгоре и 3 отдолу) за монтаж на статив, микрофон, осветление и др.
 • Сенник и чанта
 • Тегло: 315 g
 • Размер: 216x180x27 mm
 • Варианти:
 • Feelworld TP2А Portable Teleprompter 8″
Цена: 259,00 лв.

Кредит Добави в любими

Безплатна доставка
Безплатна доставка
за поръчки над 50 лв.

Описание

Feelworld TP10 Portable Teleprompter 10" е сгъваем преносим телепромптер устройство (аутокю) за създаване на видео съдържание с DSLR/безогледален фотоапарат или смартфон.

Телепромптерът улеснява излъчването на живо, като дава възможност за удобно четене на текста без да се налага погледа на водещия да се отклонява от обектива.

Feelworld TP10 е съвместим с широкоъгълни обективи. Поставката за смарт устройство поддържа устройства с размери до 11 инча и се поставя и премахва лесно, но с надеждно фиксиране.

В комплекта са включени осем адаптера за обектив с най-популярните размери на резбите за аксесоари - 49/52/55/58/62/67/72/77 mm. При използване на смартфон минималното фокусно разстояние е необходимо да бъде 28mm, при таблет - 35mm, а при вертикално снимане - съответно 40 и 50mm. Освен това в комплекта на устройството са включени сенник, държач за телефон за снимане в хоризонтално и вертикално положение, 2 уплътнителя за камера на смарфон, изработени от EVA пяна и аксесоари.

Мобилното приложение за управление е налично за Android и iOS. То позволява лесна промяна на скоростта на визуализация на текста, цвета му и цвета на фона, старт, стоп, пауза и др. чрез включеното в комплекта Bluetooth дистанционно. За iOS потърсете в App Store "Feelworld", за Android можете просто да сканирате QR кода:

Feelworld app

В горната и долната част на телепромптера са разположени множество стандартни резби 1/4"-20 за монтаж към статив, за инсталиране на микрофон, осветление и други аксесоари

Устройството е с тегло от едва 315 гр. и размери 216x180x27 mm, което позволява лесното му пренасяне в удобната чанта включена в комплекта.

Съдържание на кутията

Feelworld Portable Folding Teleprompter 10″

Клампа за смартфон / таблет
Държач за телефон за снимане в хоризонтално и вертикално положение
8× адаптер за обектив
2 x уплътнителя за камера на мобилно устройство
3 x винта на 1/4" резба
Дистанционно

Микрофибърна кърпа
Сенник
Чанта за съхранение

Feelworld Portable Folding Teleprompter 10″

Наличен Икона за повече информация за наличността на продукта
Поръчай сега, и ще го изпратим днес
Безплатна доставка
Цена: 259,00 лв.

Разгледани продукти

Изчисти