калибратор Calibrite ColorChecker Display Pro

Код:132020038
CALIBRITE COLORCHECKER DISPLAY PRO
CALIBRITE COLORCHECKER DISPLAY PRO CALIBRITE COLORCHECKER DISPLAY PRO CALIBRITE COLORCHECKER DISPLAY PRO CALIBRITE COLORCHECKER DISPLAY PRO CALIBRITE COLORCHECKER DISPLAY PRO
CALIBRITE COLORCHECKER DISPLAY PRO CALIBRITE COLORCHECKER DISPLAY PRO
  • Професионален колориметър и калибратор за монитори, проектори и мобилни устройства
  • Поддръжка на LED, плазма, RG фосфорни екрани, OLED, LCD и Wide Gamut
  • Интуитивен и лесен процес
  • Прецизно измерване на околната осветеност
  • Поддържани видео стандарти: NTSC, PAL SECAM, Rec. 709, Rec. 2020 и DCI-P3
  • Управление на спот цветове
  • Качествен контрол на цветопредаването на екраните (monitor QA)
Цена: 519,00 лв.

Кредит Добави в любими

Описание

Calibrite ColorChecker Display Pro (X-Rite i1Display Pro) е прецизен колориметър, предназначен за профилиране и цветна калибрация на LCD монитори и проекционни апарати. С негова помощ можете да настроите акуратно яркостта, контраста и цветопредаването на вашите екрани, за да се приближите максимално близко до реалните цветове по време на обработка на вашите снимки и видео.

Софтуерът на Calibrite ColorChecker Display Pro се нарича Calibrite ccProfiler е разработен от X-Rite и се изпълнява като поредица от стъпки с кратки инструкции за всеки етап (т.н. wizard mode). Calibrite ccProfiler има два режима на работа: основен (Basic) и разширен (Advanced). Основният режим избира автоматично подходящите настройки и задава само няколко въпроса, докато разширеният режим дава пълна свобода за настройване на екрана и предоставя следните възможности:

Неограничен контрол на стойностите на бялата точка, яркостта, контраста и гамата;
Калибриране на неограничен брой монитори (проектори), свързани към една работна станция;
Калибриране на множество монитори в работна група;
Възможност за избор между 3 размера екранни мостри за увеличаване на акуратността на цветния профил;
Периодично автоматизирано измерване на нивото на околна осветеност и съобразяване на екранните профили с него;
Технология за компенсация на отраженията на лъскави екрани (FlareCorrect);
Автоматизирано управление на дисплеите на хардуерно ниво — елиминира необходимостта от ръчни настройки навсякъде, където това е възможно;
Тест за равномерност на цветовъзпроизвеждането по цялата площ на екрана;
Периодичен контрол на качеството на направената калибрация и изготвяне на трендов модел.


Колориметричният модул на Calibrite ColorChecker Display Pro е съвместим с всички съвременни видове плоски екранни технологии (CCFL, White/RGB LED подсветка, Wide Gammut LCD) и е спектрално калибриран, което го прави съвместим с всякакви бъдещи мониторни технологии посредством проста актуализация на софтуера и го предпазва от технологично овехтяване.

Calibrite ColorChecker Display Pro поддържа цветните пространства на всички броудкаст стандарти: NTSC, PAL, SECAM и най-важно — ITU-R Rec.BT.709 (HD video). Това го прави единственото възможно решение за калибриране на монитори за видеомонтаж, пост-продукция и color grading, когато крайното предназначение на материалите е за телевизионно излъчване.

Освен за обработка на фото изображения и видео, Calibrite ColorChecker Display Pro има още една специална функция: оптимизация на монитора за акуратно възпроизвеждане на цветната скала Pantone. Това го прави изключително подходящ за графичен дизайн, предпечат и печат.

Когато работи в режим на отчитане на нивото на околна осветеност, Calibrite ColorChecker Display Pro отчита както яркостта, така и цветната температура на светлината в помещението.

Calibrite ColorChecker Display Pro

Наличен Икона за повече информация за наличността на продукта
Поръчай сега, и ще го изпратим утре
Безплатна доставка

Разгледани продукти

Изчисти