Включи се!

Абонирай се за нашия бюлетин,

за да си сред първите, които ще получават най-интересните оферти!

 

калибратор Calibrite ColorChecker Display

Код:132020037
CALIBRITE COLORCHECKER DISPLAY
CALIBRITE COLORCHECKER DISPLAY CALIBRITE COLORCHECKER DISPLAY CALIBRITE COLORCHECKER DISPLAY CALIBRITE COLORCHECKER DISPLAY CALIBRITE COLORCHECKER DISPLAY
CALIBRITE COLORCHECKER DISPLAY CALIBRITE COLORCHECKER DISPLAY
  • Прецизен универсален колориметър и калибратор за монитори, проектори и мобилни устройства
  • Поддръжка на LED, плазма, RG фосфорни екрани, OLED и LCD
  • Интуитивен и лесен процес
  • Прецизно измерване на околната осветеност
  • Поддържани видео стандарти: NTSC, PAL SECAM, Rec. 709, Rec. 2020 и DCI-P3
  • Лесен за използване софтуер
Не можем да ти предложим този продукт в момента. - Виж други подобни продукти

Описание

Calibrite ColorChecker Display (X-Rite i1Display Studio) е прецизен универсален колориметър и калибратор за монитори и проектори, който съчетава интуитивната работа с изключителна точност. Съчетанието от хард и софтуер осигурява надеждно цветово профилиране на всички монитори, мобилни устройства и проектори.

Цветовете, които показват различните цифрови устройства може да се различават драстично и дори да се изменят във времето на едно и също устройство. Колориметърът се съчетава с включения софтуер, за да ви преведе лесно и бързо през процеса на калибриране на вашия монитор. Calibrite ColorChecker Display идва в комплект със софтуер ccColorimeter и ccStudio, разработен от X-Rite, чийто автоматизиран интерфейс превежда лесно през стъпките за калибриране и напомня, когато това е необходимо отново.

Calibrite ColorChecker Display помага и при създаването на различни профили в зависимост от заобикалящата ви среда, като измерва прецизно околната осветеност, включително специфични проблеми с отблясъци и отражения. Той е съвместим и с множество конфигурации на монитора и позволява ръчно регулиране на бялата точка, яркостта, контрастното съотношение, гамата и други параметри.

Този калибратор позволява работа с няколко различни монитора, включени в една система.

Не можем да ти предложим този продукт в момента. - Виж други подобни продукти