калибратор Calibrite ColorChecker Display

Код:132020037
CALIBRITE COLORCHECKER DISPLAY
CALIBRITE COLORCHECKER DISPLAY CALIBRITE COLORCHECKER DISPLAY CALIBRITE COLORCHECKER DISPLAY CALIBRITE COLORCHECKER DISPLAY CALIBRITE COLORCHECKER DISPLAY
CALIBRITE COLORCHECKER DISPLAY CALIBRITE COLORCHECKER DISPLAY
  • Прецизен универсален колориметър и калибратор за монитори, проектори и мобилни устройства
  • Поддръжка на LED, плазма, RG фосфорни екрани, OLED и LCD
  • Интуитивен и лесен процес
  • Прецизно измерване на околната осветеност
  • Поддържани видео стандарти: NTSC, PAL SECAM, Rec. 709, Rec. 2020 и DCI-P3
  • Лесен за използване софтуер
Цена: 352,00 лв.

Кредит Добави в любими

Описание

Calibrite ColorChecker Display (X-Rite i1Display Studio) е прецизен универсален колориметър и калибратор за монитори и проектори, който съчетава интуитивната работа с изключителна точност. Съчетанието от хард и софтуер осигурява надеждно цветово профилиране на всички монитори, мобилни устройства и проектори.

Цветовете, които показват различните цифрови устройства може да се различават драстично и дори да се изменят във времето на едно и също устройство. Колориметърът се съчетава с включения софтуер, за да ви преведе лесно и бързо през процеса на калибриране на вашия монитор. Calibrite ColorChecker Display идва в комплект със софтуер ccColorimeter и ccStudio, разработен от X-Rite, чийто автоматизиран интерфейс превежда лесно през стъпките за калибриране и напомня, когато това е необходимо отново.

Calibrite ColorChecker Display помага и при създаването на различни профили в зависимост от заобикалящата ви среда, като измерва прецизно околната осветеност, включително специфични проблеми с отблясъци и отражения. Той е съвместим и с множество конфигурации на монитора и позволява ръчно регулиране на бялата точка, яркостта, контрастното съотношение, гамата и други параметри.

Този калибратор позволява работа с няколко различни монитора, включени в една система.

Разгледани продукти

Изчисти

Удължен срок за обработка на поръчки

Уважаеми клиенти,

поради голямото натоварване във връзка с "черен петък", поръчките, направени чрез нашия онлайн магазин до края на ноември, ще се изпълняват с известно закъснение.

Очакваме допълнително забавяне на работата на куриерските компании, поради което препоръчваме да избирате опцията за доставка до офис.

Ще направим всичко възможно да получите поръчките си колкото може по-скоро.

В периода от 21.11. до 04.12. ФотоСинтезис Варна ще е с намалено работно време - от понеделник до петък 10:00 - 19:00 часа, събота и неделя ще са почивни дни.
Важно съобщение