Включи се!

Абонирай се за нашия бюлетин,

за да си сред първите, които ще получават най-интересните оферти!

 

слушалки Philips Fidelio L3

Код:132100197
PHILIPS L3/00 BT HEADPHONES
PHILIPS L3/00 BT HEADPHONES PHILIPS L3/00 BT HEADPHONES PHILIPS L3/00 BT HEADPHONES PHILIPS L3/00 BT HEADPHONES PHILIPS L3/00 BT HEADPHONES
PHILIPS L3/00 BT HEADPHONES PHILIPS L3/00 BT HEADPHONES PHILIPS L3/00 BT HEADPHONES PHILIPS L3/00 BT HEADPHONES PHILIPS L3/00 BT HEADPHONES
    • Тип слушалки: Затворени
    • Спийкър: 40 mm
    • Честотен обхват: 7-40 000 Hz
    • Два микрофона за кристално ясни обаждания
    • Хибридно активно шумопотискане Pro+
    • Awareness Mode за включване на звука на околния свят при нужда
    • Сензорно управление
    • С вграден Google Асистент и бързо сдвояване с Google Fast Pair
    • 38 часа време за възпроизвеждане
    • Philips Headphones App за персонализирано управление на звука
    699,00 лв.
    Цена: 349,00 лв.
    Спестете: 350,00 лв.

    Кредит Добави в любими

    Описание

    Philips Fidelio L3 са слушалки с изящно настроени мембрани и отличното активно шумопотискане. Говорителите с размер 40мм спомагат за създаване на перфектната среда за слушане на музика където и да се намирате.

    Тези безжични слушалки с наушници върху цялото ухо и затворена конструкция са изработени, за да ви потопят дълбоко в музиката. Независимо от размера или формата на главата ви меките възглавнички за уши от мемори пяна на наушниците прилягат плътно, а музиката спира на пауза, когато свалите слушалките.

    Едно пълно зареждане ви предоставя до 38 часа музика (32 часа с включен ANC), а бързо 15-минутно зареждане ви предоставя 6 часа време за възпроизвеждане. Управлението за музика и обаждания е сензорно, а наушниците се сгъват за лесно съхранение.

    Алуминият на пръстените на наушниците спомага за олекотяване на конструкцията, като тъмният матов цвят се балансира с кожата Muirhead, която е в допир с главата, като предоставя първокласно изживяване не само със звука си.

    Мембраните в тези сертифицирани с Hi-Res аудио слушалки доставят качествен звук в целият спектър на честоти с плетен бас и отчетливи високи, без значение дали ANC е включено или изключено.

    Адаптивното шумопотискане използва два микрофона за филтриране на нежеланите звуци, което ви позволява да се наслаждавате на музиката без смущаване. Awareness Mode ви позволява да включите звука на околния свят, когато имате нужда.

    Подръжката на Hi-Res звук дава възможност да се наслаждавате на висококачествен звук през bluetooth, a с допълнителният кабел може да се включите към Hi-Fi аудио оборудване.

    Google Fast Pair ви позволява да сдвоите слушалките си със съвместимо устройство с Android с едно докосване. Ако слушалките са в близост до Android устройство ще поиска да ги сдвоите автоматично.

    Приложението Philips Headphones ви позволява да регулирате нивата на шумопотискане (ANC), а със специализирания еквалайзер може да настройвате възпроизвеждането на  музика по предпочитан за вас начин.

    Съдържание на кутията

    Philips Fidelio L3

    USB кабел само за зареждане
    Аудио кабел
    Адаптер
    Калъф за съхранение

    Philips Fidelio L3

    Наличен Икона за повече информация за наличността на продукта
    Поръчай сега, и ще го изпратим на 29.04.2024
    Безплатна доставка
    699,00 лв.
    Цена: 349,00 лв.
    Спестете: 350,00 лв.

    Разгледани продукти

    Изчисти