Включи се!

Абонирай се за нашия бюлетин,

за да си сред първите, които ще получават най-интересните оферти!

 

дрон DJI Mavic Air 2

Код:120011086
DJI MAVIC AIR 2
DJI Mavic Air 2 DJI MAVIC AIR 2 DJI MAVIC AIR 2 DJI MAVIC AIR 2 DJI MAVIC AIR 2
DJI MAVIC AIR 2
  • 8K Hyperlapse time-lapse
  • 4K видео с 60 к/сек
  • HD видео Slow Motion с до 120 к/сек
  • 48MP снимки
  • До 34 мин. полет
  • Триосна стабилизация
  • Сгъваемо шаси
  • APAS 3.0, RTH, FocusTrack системи
  • Контролер с OcuSync 2.0
  • 8GB вградена памет
Не можем да ти предложим този продукт в момента. - Виж други подобни продукти

Описание

Dji Mavic Air 2 е компактен дрон, оборудван с камера с триосна стабилизация, която предлага 8K Hyperlapse time-lapse, 4K видео с 60 к/сек, HD видео с до 120 к/сек и 48MP снимки. Всичко това може да бъде заснето и в HDR режим.

Dji Mavic Air 2 разполага с широк набор от системи за навигация и безопасност. Advanced Pilot Assistance Systems 3.0 (APAS) следи за разположението на дрона спрямо околните обекти, за да предотврати евентуални сблъсъци, а опциите за прецизно приземяване и Return to Home (RTH) се грижат за безопасното връщане на дрона.

За по-лесното и качествено заснемане помага системата FocusTrack, комбинира три различни функции за проследяване, които позволяват следенето на обекти и следването на предварително зададени маршрути.

Батерията на Dji Mavic Air 2 позволява до 34 минути непрекъснат полет и максимална скорост от почти 70 км/ч. Включеният дистанционен контролер поддържа OcuSync 2.0 технология, за да ви предостави данни за полетната телеметрия и да предава HD видео на живо.

КАМЕРА

48MP снимки
Камерата на DJI Mavic Air 2 е оборудвана с 1/2-инчов сензор с Quad Bayer технология и 48 мегапиксела.

4K/60 fps видео
Mavic Air 2 предлага възможност за заснемане на 4K видео с 60 к/сек, 2.7K с 60 к/сек и 1080p видео с 240 к/сек, а цветният профил D-Cinelike помага за запазване на детайла и последващата обработка на цветовете.

HDR Video
Архитектурата на сензора на Mavic Air 2 позволява заснемането на многослойни изображения и видео с отличен детайл и цвят в HDR режим.

HDR Panorama
Специален режим за епични панорамни снимки с повишен динамичен диапазон и впечатляващи цветове.

SmartPhoto
Mavic Air 2 поддържа функция SmartPhoto, която съчетава HDR, HyperLight и автоматично разпознаване на сцени. Hyperlight оптимизира снимките, направени при ниска осветеност, а автоматичното разпознаване на сцени оптимизира кадрите при наличие на залез, небе, трева, сняг, дървета и др.

Стабилизация
Добре познатата триосна стабилизация на DJI се грижи за качествено заснемане дори в неблагоприятни условия и вятър.

Кинематографско заснемане
Системата от функции FocusTrack позволява максимален лесен и интуитивен контрол над заснемането.

ActiveTrack 3.0
Mavic Air 2 има възможност да следи обекта автоматично, като използва системата ActiveTrack 3.0 за избягване на препятствия. Системата може да идентифицира наново обект, ако той се изгуби от следенето при особено динамична сцена, като използва алгоритми за предвиждане на движението му.

Spotlight 2.0
Този интелигентен режим на летене позволява лесното държане на обекта в центъра на кадъра по време на полет.

POI 3.0
Point of Interest 3.0 използва технология за позициониране за автоматизирано създаване на маршрут на полета и фиксирана точка, около която Mavic Air 2 лети, задържайки обекта в центъра на кадъра. POI 3.0 може да проследява хора, автомобили, лодки и др.

8K Hyperlapse
Автоматизирано заснемане на 8K Hyperlapse сцени посредством съответното приложение, с различни готови режими и без необходимост от последваща обработка.

QuickShots
Бърз и лесен начин за създаване на кадри директно за социалните медии с готови темплейти, музика, ефекти и филтри.

ПОЛЕТ И СИГУРНОСТ

OcuSync 2.0
Новото поколение за предаване на сигнал OcuSync 2.0 позволява предаването на видео на разстояние до 10 km, както и на 1080p FHD директен поток, който може да бъде редактиран направо в приложението и споделян в социалните медии. В сравнение с предишната версия, тук е намалена интерференцията, подобрен е прехода между изображенията с H.265 кодиране и сигнала.

Сензори за препятствия
Mavic Air 2 е оборудван със сензори, насочени напред, назад и надолу. В допълнение, дронът използва помощна светлина за по-добро представяне в условията на ниска осветеност.

Advanced Pilot Assistance Systems (APAS) 3.0
Системата APAS използва съвременна мапинг технология за надеждно избягване на препятствия в сложни ситуации - най-надеждното към момента от всички модели на марката.

Двойна честота за комуникация
Mavic Air 2 използва дойна честота от 2.4/5.8GHz като автоматично избира тази с по-малки интереференции по време на полета.

Дълъг живот на батерията
Батерията на Mavic Air 2 позволява до 34 минути летателно време, което е около два пъти по-дълго от това на DJI Mavic Air.

ПРИЛОЖЕНИЕ И АКСЕСОАРИ

DJI Fly App
Приложението DJI Fly предлага изключително опростен и интуитивен интерфейс, който дава достъп до настройки на камерата, най-различни функции за контрол, креативни темплейти и др. 

Контролер
Контролерът предлага удължен живот на батерията, подобрена ергономия и улеснена съвместимост с различни модели смартфони.

ND филтри
Mavic Air 2 позволява използването на ND филтри (продават се отделно) с различна плътност - 4/8/32/16/64/256 за максимална гъвкавост в различни ситуации.

Съдържание на кутията

Dji Mavic Air 2

Дистанционен контролер
Батерия
Зарядно устройство
Захранващ кабел
3 двойки пропелери
USB Type-C кабел за връзка с контролер
Lightning кабел за връзка с контролер
Micro-USB кабел за връзка с контролер
Протектор за камерата
USB Type-C
2х резервен джойстик

Не можем да ти предложим този продукт в момента. - Виж други подобни продукти