Уцели офертата!

Абонирай се за нашия бюлетин,

за да си подготвен за перфектните оферти!

 

фотоапарат Canon EOS 6D Mark II + обектив Canon EF 35mm f/1.4L II USM

Код:180031155
фотоапарат Canon EOS 6D Mark II + обектив Canon EF 35mm f/1.4L II USM
фотоапарат Canon EOS 6D Mark II + обектив Canon EF 35mm f/1.4L II USM фотоапарат Canon EOS 6D Mark II + обектив Canon EF 35mm f/1.4L II USM фотоапарат Canon EOS 6D Mark II + обектив Canon EF 35mm f/1.4L II USM фотоапарат Canon EOS 6D Mark II + обектив Canon EF 35mm f/1.4L II USM
 • 26.2MP (CMOS Bayer RGB)
 • Full-Frame (35.9x24mm)
 • FullHD (1920x1080)60p
 • 45 точков Phase AF
 • Canon EF съвместимост
 • 6.5fps при 26.2MP
 • 1/4000s Mакс. скорост
 • 1/180s Х-скорост
 • 1x SD/SDHC/SDXC
 • 100-40000(50-102400)ISO
Цена: 5 478,00 лв.
Плати: 4 799,00 лв.
Спестете: 679,00 лв.

Кредит Добави в любими

Описание

EOS 6D Mark II от Canon е full-frame DSLR с 26.2MP CMOS сензор и DIGIC 7 процесор за постигане на по-ясни и по-ярки изображения в различни условия на снимане. Независимо дали снимате студийни портрети през Live View режим или визьор, 6D Mark II фокусира бързо и точно, а Vari-Angle дисплея ви позволява да композирате под всякакъв ъгъл. Камерата може да записва Full HD видео и да създава 4K Time Lapse видео като се улавя движението на бавно променящи се сцени с невероятни детайли.

CANON EOS 6D MARK II BODY

Малкият пълнокадров фотоапарат с голямо сърце

Този стандартен DSLR дизайн има предпазни уплътнения срещу прах и влага и веднага създава усещането за нещо познат, така че ще си пасне идеално с Вашето съществуващо EOS оборудване.
 
CANON EOS 6D MARK II BODY

CANON EOS 6D MARK II BODY
 
Вашите следващи творчески стъпки във фотографията
Портретните фотографи ще се влюбят в плитката дълбочина на рязкост, която се предлага от пълнокадровия сензор на EOS 6D Mark II и неговата способност да улавя моментни изражения при 6,5 кадъра в секунда. Когато се снимат пейзажи, 26,2-мегапикселовият сензор на фотоапарата улавя изображения, изпълнени с детайли и динамичен диапазон, за изображения, които излъчват напълно реалистична дълбочина и яснота.

CANON EOS 6D MARK II BODYПрецизно фокусиране за решаваща острота

Усъвършенстваното автоматично фокусиране използва 45 точки от кръстовиден тип, за да фокусира с изключителна прецизност дори при снимане на лунна светлина. Снимайте с увереност, когато работите с плитка дълбочина на рязкост, и проследявайте динамични обекти, докато се движат в кадъра.

Вашият прозорец към света

Визьорът на EOS 6D Mark II с голяма пентапризма показва изключително ясен изглед на света, като дава възможност да изградите естествени отношения с обектите си и да снимате по-инстинктивно.

Композирайте от всякакъв ъгъл

Лесно се снима от ниско разположени ъгли или над главите на големи групи благодарение на подвижния екран на EOS 6D Mark II, който се обръща навън и се върти във всяка посока. За по-естествени портрети се опитайте да го използвате на нивото на кръста.

CANON EOS 6D MARK II BODYВграденият GPS* проследява всяко Ваше движение

Дайте географско обозначение на всяко снимано от Вас изображение с текущото си местоположение – където и да е намирате по света. Това е страхотно за проследяване на стъпките си при търсене на местоположения или при добавяне на надписи към изображенията, за да опишете приключенията си.

Създаден да работи ръка за ръка с Вашите интелигентни устройства

EOS 6D Mark II използва Bluetooth® за установяване на Wi-Fi връзка с Вашето интелигентно устройство** за лесна настройка. Разглеждайте и избирайте изображения на екрана на устройството си, след което ги споделяйте с приятелите си. Вашето устройство може да бъде използвано и като дистанционно управление – включително контрол на живо.

Full HD видео с качество на кинофилм

Записвайте Full HD видео с превъзходно качество ,като плитката дълбочина на рязкост придава излъчване, което е характерно за професионалното видео. Dual Pixel CMOS AF регулира плавно, за да запази движещите се обекти ясни без наличието на разсейващи, резки промени на фокуса, а вграденият 5-осов цифров стабилизатор компенсира нежеланото движение на фотоапарата.
Във фотоапарата може да се създава 4K Time-Lapse видео, като се улавя движението на бавно променящи се сцени с невероятни детайли.

Добри дошли в света на EOS

EOS 6D Mark II се поддържа от система фотоапарати, обективи и аксесоари, спечелила доверието на фотографи от цял свят.
 
CANON EOS 6D MARK II BODY

обектив Canon EF 35mm f/1.4L II USM

CANON EF 35MM F/1.4L II USM

EF 35mm f/1.4L II USM
Истинска модерна класика: стандартен широкоъгълен обектив, обичан от фоторепортерите заради неговата естествена перспектива, отлично представяне при слаба светлина и изключителните оптични характеристики.

Ползи

• Широкоъгълен изглед с естествена перспектива
• Изключителни характеристики при слаба светлина и контрол върху дълбочината на рязкостта
• Задава нови стандарти в качеството на изображенията
• Бързо и дискретно фокусиране
• Продължавайте да снимате дори и при трудни условия

Предлага широкоъгълен изглед с естествена перспектива

Класическо фокусно разстояние от 35 mm (умерено широк ъгъл), обичано от документалните фотографи заради способността му да заснема обектите в тяхната среда, без да изкривява перспективата.

Изключителни резултати при слаба светлина

Големият максимален отвор на диафрагмата f/1,4 пропуска повече светлина в сравнение с вариообектив с f/2,8, което прави обектива идеален за фотография без статив в условия на слаба светлина.
Снимането с широк отвор на диафрагмата позволява на фотографите да ограничават дълбочината на рязкост. Чрез създаването на такива ефекти с плитък фокус можете да акцентирате върху обекта на разфокусиран фон, като това е особено ефективно в комбинация с широкоъгълен обектив.
Диафрагмата на обектива с девет елемента осигурява гладък и естествен изглед на разфокусираните зони.

Задава нови стандарти в качеството на изображенията

Оптиката Blue Spectrum Refractive, създадена от органични оптични материали, разработени от Canon, се справя с разлагането на светлината по границите на обектите чрез коригиране на хроматичната аберация до степен, която преди не беше възможна.
Оптиката с ултраниска дисперсия (UD) и двата асферични оптични елемента предоставят невероятна рязкост в цялата площ на кадъра – дори когато обективът е изцяло отворен.
Покритието SubWavelength Structure Coating (SWC) на елементите на обектива усилва контраста и намалява отблясъците при снимане срещу източник на светлина.

Фокусира бързо и дискретно, което ви позволява да заснемате неочакваното

Пръстеновидният USM мотор осигурява прецизно, бързо и почти безшумно фокусиране, което ви позволява да работите, без да смущавате сцената.
Функцията за ръчно фокусиране по всяко време позволява да снимате, без да сменяте режима на фокуса и без да отдалечавате фотоапарата от окото си.

Продължавайте да снимате дори и при трудни условия

Качеството на изработката на легендарната серия L на Canon вдъхва доверие и добавя устойчивост на атмосферни влияния. Уплътненията срещу атмосферни влияния предпазват от проникване на прах и влага, докато флуорното покритие предпазва предния и задния елемент на обектива от зацапване и улеснява почистването.

Оптика Blue Spectrum Refractive

Canon разработи оптиката Blue Spectrum Refractive (BR) за справяне с разлагането на светлината по границите на обектите при обективи с голям диаметър. Този уникален органичен оптичен материал е по-ефективен при коригиране на този нежелан ефект в сравнение с други технологии като флуорит, UD стъкло (ултраниска дисперсия) или Super UD стъкло. Разлагането на светлината по границите на обектите е причинено от хроматичната аберация – феномен, при който светлината от различни цветове се фокусира в различни точки. Използването на оптичния материал BR при EF 35mm f/1.4L II USM свежда до минимум този ефект. Другите елементи в обектива могат тогава да бъдат оптимизирани за осигуряване на отлична рязкост, контраст и устойчивост на отблясъци.


Награди
CANON EF 35MM F/1.4L II USM

Характеристики

фотоапарат Canon EOS 6D Mark II

Изображение
Сензор26.2MP (CMOS Bayer RGB)

Full-Frame (35.9x24mm) сензор
Ефективни пикселиПриблиз. 26,2 мегапиксела
Стабилизация на сензораОптичен стабилизатор на образа със съвместим обектив

Видео: вградено цифрово стабилизиране на образа по 5 оси
Размер на изображениетоJPEG 3:2: (L) 6240 x 4160, (M) 4160 x 2768, (S1) 3120 x 2080 (S2) 2400 x 1600

JPEG 4:3: (L) 5536 x 4160, (M) 3680 x 2768, (S1) 2768 x 2080, (S2) 2112 x 1600

JPEG 16:9: (L) 6240 x 3504, (M) 4160 x 2336, (S1) 3120 x 1752, (S2) 2400 x 1344

JPEG 1:1: (L) 4160 x 4160, (M) 2768 x 2768, (S1) 2080 x 2080, (S2) 1600 x 1600

RAW: (RAW) 6240 x 4160, (M-RAW) 4680 x 3120, (S-RAW) 3120 x 2080
Формат на изображениятаJPEG: фина, нормална (съвместимост с Exif 2,30 [Exif Print]) / Design rule for Camera File system (2,0),

RAW: RAW, M-RAW, S-RAW (14bit, Canon original RAW 2nd edition),

Digital Print Order Format [DPOF] версия 1.1 съвместимост
Оптика
БайонетCanon EF
Съвместими обективиCanon EF/EF-S
Фокус
Автоматичен фокус (AF)Чрез оптичен визьор:

Система откриване на фазова разлика с отделен сензор за AF и ползване на вторично TTL изображение

Чрез Live View на LCD екрана:

Система Dual Pixel CMOS AF. Пиксели за разпознаване на фазова разлика, вградени в заснемащия сензор
Режими на AFЧрез оптичен визьор:

AF при единичен кадър

Предсказващ AI Servo AF (алгоритъм AI Servo II)

AI Focus AF

Чрез Live View на LCD екрана:

AF при единичен кадър

Servo AF
Зони на AFЧрез оптичен визьор:

45 AF точки от кръстовиден тип

(45-точкова AF система, кръстовиден тип с f/5,6, до 27 с f/8 (9-точкова, кръстовиден тип), с централна точка при f/2,8 и f/5,6, двойно кръстовиден тип и чувствителна при –3 EV)

Броят налични AF точки от кръстовиден тип ще се различава в зависимост от обектива.

Чрез Live View на LCD екрана:

Максимално 63 AF точки (фиксирано местоположение върху матрица 9x7) чрез автоматичен избор от фотоапарата
Визьор
Тип визьорИнтелигентен визьор

Конструкция с ярка пентапризма
Покритие на кадъраПриблиз. 98%
УвеличениеПриблиз. 0,71x
Диоптрична корекция-3 to +1 m-1 (диоптър)
Дисплей
Тип дисплейПодвижен 7,7cm (3,0") 3:2 Clear View II TFT сензорен дисплей, приблиз. 1040K пиксела
Възпроизвеждане(1) Единично изображение с информация (2 нива)

(2) Единично изображение

(3) Група от 4 изображения

(4) Група от 9 изображения

(5) Група от 36 изображения

(6) Група от 100 изображения

(7) Прескачане между изображенията

(8) Видео/редакция
Експонация
ISOСнимки: автоматично (100 – 40 000), 100 – 40 000 (през 1/3 или цяла стъпка), ISO може да бъде разширен ръчно до L: 50, H1: 51 200, H2: 102 400

Видео: автоматично (100 – 25 600), 100 – 25 600 (през 1/3 или цяла стъпка), настройките за автоматичен ISO/ръчен ISO могат да бъдат разширени до H1: 51 200. H2: 102 400
ЗатворЕлектронно управляван затвор във фокусната равнина
Скорост на затвора30-1/4000 s (през 1/2 или 1/3 стъпка), Неограничена експонация (Пълен диапазон на скоростта на затвора. Достъпният диапазон се различава в зависимост от режима на снимане.)
СветломерЧрез оптичен визьор:

7560-пикселов RGB+IR сензор за измерване на експонацията

Измерване чрез 63 зони (9×7)

(1) Оценъчно мерене (във всяка AF точка)

(2) Частично мерене (приблиз. 6,5% от визьора)

(3) Точково мерене (приблиз. 3,2%от визьора)

(4) Осреднено мерене с приоритет на центъра

Чрез Live View на LCD екрана:

(1) Оценъчно мерене (315 зони)

(2) Частично мерене (приблиз. 6,3% от LCD екрана)

(3) Точково мерене (приблиз. 2,7% от LCD екрана)

(4) Осреднено мерене с приоритет на центъра
Режими на сниманеИнтелигентен автоматичен режим за сцена, Творчески автоматичен, Специална сцена (Портретна, Групова, Пейзажна снимка, Спортна сцена, Деца, Панорамиране, Близък план, Храна, Светлина от свещ, Нощен портрет, Нощна сцена без статив, HDR контрол на контражур), Програма AE, AE с приоритет на скорост, AE с приоритет на диафрагма, Ръчна експонация, експонация "Крушка", Потребителски (C1/C2)

Серийно снимане6.5fps при 26.2MP
Баланс на бялотоAWB (Приоритет на атмосфера/приоритет на бялото), Дневна светлина, Сянка, Облачност, Волфрам, Бяла флуоресцентна светлина, Светкавица, Потребителски, Настройка на цветовата температура (прибл. 2500 K – 10 000 K)

Корекция на баланса на бялото:

1. Синьо/кехлибарено +/-9

2. Магента/зелено +/-9
Светкавица
Управление на светкавицатаE-TTL II
Режими на светкавицатаE-TTL II автоматична светкавица, ръчно мерене
Компенсация+/- 3EV през 1/2 или 1/3 стъпка
X-синхрон1/180s
Гнездо за аксесоари (Hotshoe)Да
Видео
Формат на видеотоMP4:

Видео: MPEG4 AVC/H.264 (Видео: H.264 междукадрова компресия, Звук: линеен PCM/AAC, нивото на записвания звук може да се настройва ръчно от потребителя)

MOV:

Motion JPEG (4K 29,97/25,00, само Time-Lapse видео)

ALL-I (FHD 29,97/25,00, само Time-Lapse видео)
Размер на видеото1920 x 1080 (59,94, 50, 29,97, 25, 23,976 fps) стандартна или лека IPB компресия

1280 x 720 (59,94, 50, 29,97, 25 fps) стандартна или лека IPB компресия

HDR видео14:

1920 x 1080 (59,94, 50, 29,97, 25, 23,976 fps) IPB (стандартна, лека)

Time-Lapse видео:

3840 x 2160 (29,97, 25 fps) Motion JPEG

1920 x 1080 (29,97, 25 fps) ALL-IМакс. продължителност 29 min 59 s, Макс. размер на файла 4 GB (ако размерът на файла превиши 4 GB, автоматично ще бъде създаден нов файл, освен когато сте в режим Time-Lapse видео)
ЗвукЛинеен PCM/AAC, нивото на записвания звук може да се настройва ръчно от потребителя
Други
USBHi-Speed USB (USB 2.0)
HDMIHDMI изход (тип C)
Аудио входвъншен микрофон (3,5 mm стерео минижак)
Wi-FiWi-Fi (2,4 GHz) канали: IEEE802.11b, IEEE802.11g, IEEE802.11n
BluetoothСъвместимост със спецификацията на версия 4.1 на Bluetooth (технология Bluetooth с ниска консумация)
БатерияАкумулаторна литиево-йонна батерия LP-E6N (в комплекта)
ЗахранванеЗахранващ адаптер AC-E6(N), DC съединител: DR-E6, зарядно устройство батерии LC-E6E, зарядно устройство кола CBC-E6
Размер144,0 x 110,5 x 74,8 mm
ТеглоПриблиз. 765 g (включително батерията и картата)
Памет1 x SD, SDHC или SDXC (UHS-I) карта
Прахопочистваща системаEOS вградена почистваща система
Режими за снимкиАвто, Стандартен, Портретна снимка, Пейзажна снимка, Фини детайли, Неутрален, Достоверен, Монохромен, Потребителски (x3)

обектив Canon EF 35mm f/1.4L II USM

Общи характеристики
Увеличение0.21x
Размер на филтъра72 мм
Максимална диафрагмаf/1.4
Минимална диафрагмаf/22
Оптична стабилизацияНе
Минимално разстояние на фокусиране28 см
Конструкция (групи / елементи)14 Елемента в 11 групи
Зрителен ъгъл63°
Ламели на диафрагмата9, заоблени
Размер80.4 x 105.5 мм
Тегло760 грама

Съдържание на кутията

фотоапарат Canon EOS 6D Mark II

Батерия LP-E6N Lithium-Ion Battery Pack (7.2V, 1865mAh)
Зарядно устройство LC-E6 Charger
Чашка за окуляр Eb
Капачка RF-3 Body Cap
Ремък EW-EOS6DMKII Wide Neck Strap

обектив Canon EF 35mm f/1.4L II USM

Наличен Икона за повече информация за наличността на продукта
Поръчай сега, и ще го изпратим утре
Безплатна доставка
Цена: 5 478,00 лв.
Плати: 4 799,00 лв.
Спестете: 679,00 лв.

Комплекти

фотоапарат Canon EOS 6D Mark II + карта Lexar Professional SD 64GB XC 633X 95MB/S
 • 26.2MP (CMOS Bayer RGB)
 • Full-Frame (35.9x24mm)
 • FullHD (1920x1080)60p
 • 45 точков Phase AF
 • Canon EF съвместимост
 • 6.5fps при 26.2MP
 • 1/4000s Mакс. скорост
 • 1/180s Х-скорост
 • 1x SD/SDHC/SDXC
 • 100-40000(50-102400)ISO
Цена: 2 538,00 лв.
Плати: 2 099,00 лв.
Спестете: 439,00 лв.
Код: 180031111
фотоапарат Canon EOS 6D Mark II + обектив Canon EF 24-105mm STM
 • 26.2MP (CMOS Bayer RGB)
 • Full-Frame (35.9x24mm)
 • FullHD (1920x1080)60p
 • 45 точков Phase AF
 • Canon EF съвместимост
 • 6.5fps при 26.2MP
 • 1/4000s Mакс. скорост
 • 1/180s Х-скорост
 • 1x SD/SDHC/SDXC
 • 100-40000(50-102400)ISO
Цена: 2 999,00 лв.
Плати: 2 599,00 лв.
Спестете: 400,00 лв.
Код: 100030144
фотоапарат Canon EOS 6D Mark II + светкавица Canon 600EX-RT II SPEEDLITE
 • 26.2MP (CMOS Bayer RGB)
 • Full-Frame (35.9x24mm)
 • FullHD (1920x1080)60p
 • 45 точков Phase AF
 • Canon EF съвместимост
 • 6.5fps при 26.2MP
 • 1/4000s Mакс. скорост
 • 1/180s Х-скорост
 • 1x SD/SDHC/SDXC
 • 100-40000(50-102400)ISO
Наличен Икона за повече информация за наличността на продукта
Поръчай сега и ще го изпратим утре
Безплатна доставка
Цена: 3 858,00 лв.
Плати: 2 939,00 лв.
Спестете: 919,00 лв.
  • До -900 лв. за Canon
  Код: 180030881

  Актуално

  Работно време с клиенти на магазини ФотоСинтезис

  Приятели,
  магазини ФотоСинтезис в София и Варна работят на място с клиенти - всеки ден от понеделник до събота от 10:00 до 19:00 часа - при съответните мерки за безопасност.

  Както и досега можете да се свържете с нас
  за видео-конслутация за избор на техника чрез Viber на телефон
  0887 232 669
  и за информация относно онлайн поръчки на
  0889 905 530

  Бъдете здрави!
  Работно време