Включи се!

Абонирай се за нашия бюлетин,

за да си сред първите, които ще получават най-интересните оферти!

 

калибратор X-Rite i1 ColorChecker Filmmaker Kit

Код:132020023
X-RITE I1 COLORCHECKER FILMMAKER KIT
X-RITE I1 COLORCHECKER FILMMAKER KIT X-RITE I1 COLORCHECKER FILMMAKER KIT X-RITE I1 COLORCHECKER FILMMAKER KIT X-RITE I1 COLORCHECKER FILMMAKER KIT X-RITE I1 COLORCHECKER FILMMAKER KIT
X-RITE I1 COLORCHECKER FILMMAKER KIT X-RITE I1 COLORCHECKER FILMMAKER KIT
  • Колориметър за калибриране на монитори, проектори и мобилни устройства X-Rite i1Display Pro Plus
  • Джобна референтна скала X-Rite ColorChecker Passport Video
  • Софтуер X-Rite i1Profiler
  • Съвместимост с Pantone Color Manager
  • Поддръжка на wide gamut и HDR работни процеси
Не можем да ти предложим този продукт в момента. - Виж други подобни продукти

Описание

Предвиден специално за създателите на филми, които са особено взискателни към точността на цветовете, X-Rite i1 ColorChecker Filmmaker Kit предлага съчетание от усъвършенстван колориметър X-Rite i1Display Pro Plus за калибриране на всички монитори в дадена продукция, и предназначена за цифрово видеозаснемане цветна таблица X-Rite ColorChecker Passport Video.

X-Rite i1Display Pro Plus е универсален колориметър, подходящ за приложения за фотография и създаване на филми, предназначен да борави с по-ярки дизайнерски монитори, до 2000 cd/m2. Подходящ е за употреба с OLED, LED и други съвременни видове монитори, както и за проектори и мобилни устройства.

Този колориметър поддържа wide gamut и HDR работни процеси, за да гарантира точни и последователни цветове. Работейки заедно с включения софтуер X-Rite i1Profiler, този усъвършенстван инструмент за калибриране помага и за създаването на различни профили в зависимост от околната среда, като измерва наличната осветеност, включително специфични проблеми с отблясъците и отражения.

Профилите могат да се пренасят на множество конфигурации на дисплея, както и на множество групи монитори за по-добра синхронизация. Освен това той поддържа ръчна настройка на бялата точка, а също така може да работи съвместно със софтуера Pantone Color Manager.

Джобната референтна скала ColorChecker Passport Video е специално съобразена с нуждите на цифровото видео заснемане. На мястото на 26-те допълнителни цветни карета има стандартна бяла/сива/черна скала за определяне на експозицията и контраста в кадъра, а върху вътрешната страна на задния капак е добавена клиновидна кръгова фокусна таблица – незаменим инструмент за прецизно ръчно фокусиране, проверка на автофокусната система и разделителната способност на камерата.

Не можем да ти предложим този продукт в момента. - Виж други подобни продукти