Включи се!

Абонирай се за нашия бюлетин,

за да си сред първите, които ще получават най-интересните оферти!

 

калибратор X-Rite i1 ColorChecker Photo Kit

Код:132020021
X-RITE I1 COLORCHECKER PHOTO KIT
X-RITE I1 COLORCHECKER PHOTO KIT X-RITE I1 COLORCHECKER PHOTO KIT X-RITE I1 COLORCHECKER PHOTO KIT X-RITE I1 COLORCHECKER PHOTO KIT X-RITE I1 COLORCHECKER PHOTO KIT
X-RITE I1 COLORCHECKER PHOTO KIT X-RITE I1 COLORCHECKER PHOTO KIT
  • Универсален колориметър X-Rite i1Display Studio за калибриране на монитори, проектори и мобилни устройства
  • Цветна таблица X-Rite ColorChecker Passport Photo 2
  • Поддръжка на LED, плазма, RG фосфорни екрани, OLED и LCD
  • Софтуер X-Rite i1Studio
  • Софтуер за DNG и ICC профили
Не можем да ти предложим този продукт в момента. - Виж други подобни продукти

Описание

Предвиден специално за фотографите, които са особено взискателни към точността на цветовете, X-Rite i1 ColorChecker Photo Kit предлага съчетание от универсален колориметър X-Rite i1Display Studio за калибриране на монитори, проектори и мобилни устройства и предназначена за фото заснемане цветна таблица X-Rite ColorChecker Passport Photo 2.

Колориметърът се съчетава с включения софтуер i1Studio, за да ви преведе лесно и бързо през процеса на калибриране на вашия монитор.

X-Rite i1Display Studio помага и при създаването на различни профили в зависимост от заобикалящата ви среда, като измерва прецизно околната осветеност, включително специфични проблеми с отблясъци и отражения. Той е съвместим и с множество конфигурации на монитора и позволява ръчно регулиране на бялата точка, яркостта, контрастното съотношение, гамата и други параметри.

X-Rite ColorChecker Passport Photo 2 е лесно преносимо и универсално решение, гарантиращо точността на цветовете и експозицията в момента на заснемане. Комбинирайки четири отделни скали в корпус с джобни размери, Passport Photo 2 предлага и с актуализирания v1.2 софтуер за DNG и ICC профили на камерата, както и със специален плъгин за Adobe Photoshop Lightroom за създаване на потребителски профили при пост-продукция.

Не можем да ти предложим този продукт в момента. - Виж други подобни продукти