Уцели офертата!

Абонирай се за нашия бюлетин,

за да си подготвен за перфектните оферти!

 

калибратор X-Rite i1 ColorChecker Photo Kit

Код:132020021
Ново!
X-RITE I1 COLORCHECKER PHOTO KIT
X-RITE I1 COLORCHECKER PHOTO KIT X-RITE I1 COLORCHECKER PHOTO KIT X-RITE I1 COLORCHECKER PHOTO KIT X-RITE I1 COLORCHECKER PHOTO KIT X-RITE I1 COLORCHECKER PHOTO KIT
X-RITE I1 COLORCHECKER PHOTO KIT X-RITE I1 COLORCHECKER PHOTO KIT
  • Универсален колориметър X-Rite i1Display Studio за калибриране на монитори, проектори и мобилни устройства
  • Цветна таблица X-Rite ColorChecker Passport Photo 2
  • Поддръжка на LED, плазма, RG фосфорни екрани, OLED и LCD
  • Софтуер X-Rite i1Studio
  • Софтуер за DNG и ICC профили
Цена: 559,00 лв.

Кредит Добави в любими

Описание

Предвиден специално за фотографите, които са особено взискателни към точността на цветовете, X-Rite i1 ColorChecker Photo Kit предлага съчетание от универсален колориметър X-Rite i1Display Studio за калибриране на монитори, проектори и мобилни устройства и предназначена за фото заснемане цветна таблица X-Rite ColorChecker Passport Photo 2.

Колориметърът се съчетава с включения софтуер i1Studio, за да ви преведе лесно и бързо през процеса на калибриране на вашия монитор.

X-Rite i1Display Studio помага и при създаването на различни профили в зависимост от заобикалящата ви среда, като измерва прецизно околната осветеност, включително специфични проблеми с отблясъци и отражения. Той е съвместим и с множество конфигурации на монитора и позволява ръчно регулиране на бялата точка, яркостта, контрастното съотношение, гамата и други параметри.

X-Rite ColorChecker Passport Photo 2 е лесно преносимо и универсално решение, гарантиращо точността на цветовете и експозицията в момента на заснемане. Комбинирайки четири отделни скали в корпус с джобни размери, Passport Photo 2 предлага и с актуализирания v1.2 софтуер за DNG и ICC профили на камерата, както и със специален плъгин за Adobe Photoshop Lightroom за създаване на потребителски профили при пост-продукция.

X-Rite i1 ColorChecker Photo Kit

Наличен Икона за повече информация за наличността на продукта
Поръчай сега, и ще го изпратим утре
Безплатна доставка

Разгледани продукти

Изчисти

ФотоСинтезис е на линия за вас

Приятели,
ние сме на линия за вас във ФотоСинтезис София от понеделник до събота от 10:00 до 18:00 часа. Можете да получите желаните от вас продукти - платени предварително или на място - при съответните мерки за безопасност.

Засега продължаваме да предлагаме консултация единствено по телефон или онлайн. Можете да се свържете с нас по обичайните канали за комуникация, както и

за видео-връзка чрез Viber на телефон 0887 232 669
и за обикновени старомодни разговори на 0888 024 999 - от понеделник до събота от 10:00 до 18:00 часа.

Всички поръчки, получени чрез нашия онлайн магазин, ще бъдат обработвани и изпращани както обичайно.

При необходимост от получаване на поръчки на място във ФотоСинтезис Варна, моля обадете се на 0885 702 760 за уточнение.

Бъдете здрави!
Екипът на ФотоСинтезис
Важно съобщение