дрон DJI Mavic Mini

Код:120011082
DJI MAVIC MINI
DJI MAVIC MINI DJI MAVIC MINI DJI MAVIC MINI DJI MAVIC MINI DJI MAVIC MINI
DJI MAVIC MINI DJI MAVIC MINI DJI MAVIC MINI DJI MAVIC MINI DJI MAVIC MINI
  • Лек, компактен и портативен дрон
  • 12MP/2.7K камера с 3-осна стабилизация
  • Обектив: 24mm f/2.8
  • До 30 минути полетно време
  • HD видео предаване до 4 км
  • Vision сензор и GPS позициониране
  • Приложение DJI Fly с множество режими на полет
  • Заснимане на кинематографски движения с потупване
  • Варианти:
  • DJI Mavic Mini Fly More Combo
Не можем да ти предложим този продукт в момента. - Виж други подобни продукти

Описание

DJI Mavic Mini е компактен дрон, който предлага профeсионални резултати. Благодарение на малкия си размер, Mavic Mini може да лети там, където по-големи дронове не могат. Mavic Mini разполага с 12MP камера и предлага 2.7K Quad HD видео, 3-осна стабилизация и множеството режими на полет, а теглото от само 249 грама му позволява да остане във въздуха по-дълго. 

DJI Mavic Mini разполага с до 30 минути полетно време при пълно зареждане на батерията. Включеният контролер е проектиран да работи с Android и iOS смартфони като ви позволява лесното управление на мини дрона и едновременното HD видео предаване на разстояние от до 4 км. 

За да ви помогне да започнете, DJI включва урок за полет за начинаещи като приложението DJI Fly предлага интуитивен и лесен интерфейс, който ви дава възможност да постигате профeсиoнални кадри само с няколко докосвания. Също така Mavic Mini е оборудван с Vision сензор и GPS, благодарение на които можете да управлявате прецизно вашия дрон, както на открито, така и на закрито. 

DJY Fly

DJY Fly предлага различни режими, които да ви помогнат да създадете кинематографични кадри само с едно докосване. С режимите на QuickShot като Dronie, Circle, Helix и Rocket, Mavic Mini ще изпълни сложен, предварително програмиран набор от движения по време на запис. CineSmooth е друг режим на камерата, който намалява скоростта и забавя движенията на Mini, като ви осигурява по-голяма точност и стабилност в тесни пространства. Приложението предоставя на потребителя множество възможности за редакция на видеоклиповете и възможността за незабавното им споделяне с приятели или публикуване в социалните мрежи.

SkyPixel

Приложението DJI Fly ви дава достъп до платформата SkyPixel, където можете да споделяте снимки и видеоклипове с други хора, да разглеждате работата на други потребители и да научите за страхотни места за фотография във вашия район.

Съдържание на кутията

Dji Mavic Mini

Дистанционно управление
Интелигентна батерия
Двойка резервни пропелери
Микро-USB кабел
Протектор за стабилизатора
RC кабел (Micro-USB конектор)
RC кабел (USB Type-C конектор)
RC кабел (Lightning конектор)
Двойка резервни контролни ръчки
Отвертка
6 x Винт (резервни)

Не можем да ти предложим този продукт в момента. - Виж други подобни продукти