Уцели офертата!

Абонирай се за нашия бюлетин,

за да си подготвен за перфектните оферти!

 

SSD диск Samsung T5 Portable SSD 1TB USB 3.1

Код:113030040
SAMSUNG T5 PORTABLE SSD 1TB USB 3.1 MU-PA1T0B/EU
SAMSUNG T5 PORTABLE SSD 1TB USB 3.1 MU-PA1T0B/EU SAMSUNG T5 PORTABLE SSD 1TB USB 3.1 MU-PA1T0B/EU SAMSUNG T5 PORTABLE SSD 1TB USB 3.1 MU-PA1T0B/EU
  • Kапацитет: 1 TB
  • Здрав метален корпус
  • Устойчив на изпускане до 2 метра
  • Интерфейс: USB 3.1 второ поколение (10 Gbps)
  • Скорост на четене: до 540 MB/s
  • Скорост на запис: до 540 MB/s
  • Криптиране: AES 256-битово хардуерно-базирано шифроване
  • Свързаност: USB Type-C™ към C и USB Type-C към A кабели включени в комплекта
  • Тегло: 51 г
  • Размер: 74 x 57 x 10.5 мм
Цена: 499,00 лв.

Кредит Добави в любими

Описание

Съхранение от ново поколение
Samsung Portable SSD T5 извежда скоростта на трансфер на данни на следващото ниво и създава една нова практическа работа в областта на външната памет. С компактен и издръжлив дизайн и защита с парола, T5 е наистина лесен за пренасяне и съхранява защитено данните.

Метален минимализъм
Изцяло металният дизайн и закръглен единен корпус се побират удобно в дланта ти.

Компактен и лек
По-малък от визитна картичка с тегло от едва 51 грама и дебелина едва 10,5 мм. Компактният, лек и тънък T5 е перфектната преносима памет.

Солиден отвътре и отвън
Остани безгрижен. T5 няма движещи се части и разполага със здрав метален корпус, така че може да издържа на изпускания от до 2 метра. Незадължителната защита с парола с AES 256-битово хардуерно-базирано шифроване запазва личните и поверителните ти данни по-защитени

Софтуер за управление
T5 се предлага с вграден нов интуитивен софтуер за PC и Mac компютри за лесно задаване на паролата и получаване на най-новите актуализации на фърмуера. Можеш също така да изтеглиш мобилното приложение за смартфони и таблети с Android.

Лесно свързване
Можеш да свързваш T5 към широка гама от устройства – от PC и Mac компютри до смартфони и други устройства. Включените USB Type-C™ към C и USB Type-C към A кабели ти осигуряват безпроблемна свързаност без неудобството да трябва да закупуваш допълнителни адаптери.

Готов по всяко време и навсякъде
Можеш да вземеш всичко със себе си – всичката си работа и забавление. Преносимият SSD диск T5 ти осигурява опростен и ефективен достъп до огромните ти данни, така че можеш да изпълняваш задачите си бързо и в движение. Вземи своите документи, снимки и видеоклипове с голям размер със себе си и върши работата си където и да отидеш.

Актуално

Разгледани продукти

Изчисти