Включи се!

Абонирай се за нашия бюлетин,

за да си сред първите, които ще получават най-интересните оферти!

 

книга Изкуството на будоарната фотография

Код:135010033
?????????? ?? ?????????? ?????????? - ?????? ?????
  • Автор: Криста Меола
  • Година на издаване: 2018
  • Език: Български
  • Корица: Мека
  • Страници: 264
  • Размери: 0.450 кг (24см x 17см)
Цена: 25,00 лв.

Добави в любими

Описание

Как да създавате поразителни портрети на жени.

В тази книга, професионалната фотографка Криста Меола минава отвъд света на фотографията, за да помогне на жените да изглеждат и да се чувстват красиви. Без значение дали снима модел или "съседското момиче", Криста споделя своите лични съвети и техники за целия процес по провеждането на успешна будоарна фотосесия.

С този красиво илюстриран наръчник ще научите как да подготвяте обект, който никога не е позирал, да създавате чувствени движения, осигурявате красиво осветяване и да подчертавате ласкателно всяка фигура. Криста предлага профили "преди" и "след", сценарии какво да правите и какво не, важни списъци, практически съвети за мъжете фотографи и нейните тайни за обработката в последствие в Adobe Lightroom и Photoshop.

Будоарната фотография е свързана с постигането на трансформация. Тази книга ще подобри разбирането ви за това какво можете да правите за жените и как можете да прегърнете преживяването и да се забавлявате!

Криста Меола е международно признат фотограф, която пътува по света за портретни начинания, речи и обучение. Тя се наслаждава на живота зад обекта от шестгодишна възраст, когато си играе с приятелки, преобличайки се и снимайки. В момента работеща в Ню Йорк, Криста е основател на онлайн семинара "Будоар" и създател на "Money Shots".

Разгледани продукти

Изчисти