Уцели офертата!

Абонирай се за нашия бюлетин,

за да си подготвен за перфектните оферти!

 

стабилизатор Zhiyun-Tech Crane 3 Lab Creator Package

Код:104010192
ZHIYUN CRANE 3 LAB CREATOR PACKAGE
ZHIYUN CRANE 3 LAB CREATOR PACKAGE ZHIYUN CRANE 3 LAB CREATOR PACKAGE ZHIYUN CRANE 3 LAB CREATOR PACKAGE
  • Crane 3 Lab + TransMount Crane 3 Lab държач и статив
  • TransMount Държач за телефон с Crown Gear
  • TransMount Crane 3 Lab Фокус и Зум Combo Kits
  • TransMount Телескопичен монопод
  • TransMount Мултифункционален колан
  • TransMount Quick Setup Kit
  • TransMount Плочка с бързо освобождаване
  Не можем да ти предложим този продукт в момента. - Виж други подобни продукти

  Описание

  Zhiyun-Tech Crane 3 Lab Creator Package включва CRANE 3 LAB и специални аксесоари, които позволяват оптимален работен процес със стабилизиращата система. CRANE 3 LAB поддържа до 4.5 кг натоварване и се отличава с изключителен дизайн с горна дръжка. Тази ръкохватка осигурява допълнителна стабилност, както и лесен начин за превключване към обърнат режим на работа.

  В допълнение на аксесоарите, които идват в комплекта на CRANE 3 LAB като мини статив, Creator Package включва TransMount Държач за телефон с Crown Gear, TransMount Crane 3 Lab Фокус и Зум Combo Kits, TransMount Телескопичен монопод, TransMount Мултифункционален колан, TransMount Quick Setup Kit и TransMount Плочка с бързо освобождаване.

  Zhiyun-Tech Crane 3 Lab

  Crane 3 LAB е мощна стабилизираща система за видео, съвместима с повечето DSLR камери. С интегрирания трипод в долния край на вертикалната дръжка и възможността за добавяне на горна дръжка с джойстик, Zhiyun-Tech Crane 3 LAB позволява работа с две ръце за максимална стабилност. Гимбалът предава безжично в реално време 1080p видео (с определени модели фотоапарати - вижте сайта на производителя за пълен списък на съвместимите модели) към мобилни устройства, а чрез приложението ZY Play можете да контролирате основни параметри на Crane 3 LAB и камерата.

  ZHIYUN CRANE 3 LAB CREATOR PACKAGE

  TransMount Държач за телефон с Crown Gear

  Zhiyun-Tech TransMount Държач за телелфон с Crown Gear се монтира отстрани на гимбала и ви позволява да използвате телефон с ширина до 6.3 инча, когато е поставен в хоризонтално положение. Също така държача може да се движи напред/назад и може да се сгъва, когато не се използва.

  TransMount Crane 3 Lab Фокус и Зум Combo Kits

  Crane 3 LAB поддържа два допълнителни модула TransMount Max и TransMount Lite с мотори за синхронен контрол на вариото на обектива и на фокуса. Моторите се прикрепват към основата на гимбала без никакви инструменти, използвайки само включените в комплекта скоби и винтове. Модулите могат да се контролират чрез джойстика на Crane 3 Lab или през мобилен телефон чрез приложението ZY Play. Свързването към стабилизатора става чрез USB кабели, които позволяват предаване на сигнала с нулево закъснение.

  ZHIYUN CRANE 3 LAB CREATOR PACKAGE

  TransMount Телескопичен монопод и TransMount Мултифункционален колан

  Телескопичният монопод е проектиран да работи с мултифункционален колан за по-голяма сигурност при работа със стабилизиращата система Crane 3 Lab. Коланът разполага с бързоосвобождаващо се гнездо, в което се закрепва монопода. Тежестта на системата се прехвърля върху монопода и колана, което ви позволява по-лесно управление и снимане.

  TransMount Quick Setup Kit

  TransMount Quick Setup Kit включва два адаптера с бързо освобождаване за моментално поставяне на мини статива и монопода към Crane 3 Lab. Адаптерът се състои от две части - една се завива на трипода/монопода, а другата към дръжката на гимбала - като просто щракват една в друга.

  TransMount Плочка с бързо освобождаване

  TransMount Плочка с бързо освобождаване е проектирана така, че да може лесно и бързо да местите камерата от гимбала на мултифункционалния колан и обратно. 

  Съдържание на кутията

  Zhiyun-Tech Crane 3 Lab Creator Package

  Crane 3 Lab + TransMount Crane 3 Lab държач и статив
  TransMount Държач за телефон с Crown Gear
  TransMount Crane 3 Lab Фокус и Зум Combo Kits
  TransMount Телескопичен монопод
  TransMount Мултифункционален страп
  TransMount Quick Setup Kit
  TransMount Плочка с бързо освобождаване

  Не можем да ти предложим този продукт в момента. - Виж други подобни продукти

  Работно време с клиенти на магазини ФотоСинтезис

  Приятели,
  магазини ФотоСинтезис в София и Варна работят на място с клиенти - всеки ден от понеделник до събота от 10:00 до 19:00 часа - при съответните мерки за безопасност.

  Както и досега можете да се свържете с нас
  за видео-конслутация за избор на техника чрез Viber на телефон
  0887 232 669
  и за информация относно онлайн поръчки на
  0889 905 530

  Бъдете здрави!
  Работно време