Включи се!

Абонирай се за нашия бюлетин,

за да си сред първите, които ще получават най-интересните оферти!

 

фотоапарат Olympus OM-D E-M10 + Olympus ZD MICRO 14-42mm f/3.5-5.6 II R MSC (употребяван)

Код:199010280
Втора употреба
Olympus OM-D E-M10 + Olympus ZD MICRO 14-42mm f/3.5-5.6 II R MSC (употребяван)
  • Употребяван продукт
  • Завършен комплект
  • Състояние 10/10
  • S/N: V5NF81867 + ABGC88373
    Не можем да ти предложим този продукт в момента. - Виж други подобни продукти

    Описание

    ????. OLYMPUS OM-D E-M10 + OLYMPUS ZD MICRO 14-42MM F/3.5-5.6 II R MSC - SN: V5NF81867 + ABGC88373

    E-M10: Малък размер – големи възможности

    Новият E-M10 е супер тънък, с прекрасен дизайн, ултра лек и предлага впечатляващи екстри за класа си. Този апарат от системата Micro Four Thirds е пълен с иновации и технологии: голям електронен визьор, ефективна 3-осева стабилизация на изображенията и висока скорост на автофокуса, както и вградена светкавица и WiFi. В заключение можем да кажем, че Е-M10 надскача много от конкурентите си DSLR-и.
     
    Обектив за всяка ситуация
    ????. OLYMPUS OM-D E-M10 + OLYMPUS ZD MICRO 14-42MM F/3.5-5.6 II R MSC - SN: V5NF81867 + ABGC88373Покривате всички творчески нужди с гамата от обективи за OM-D. Тя е една от най-богатите и непрекъснато растящи системи обективи в света. Ще намерите обектив за всяка ситуация - от ултра тънък стандартен зум до класен прайм. Всички до едни - перфектни.
    Първокласни технологии и дизайн
    E-M10 - фотография с лекота. Безкомпромисното качество и добрата ергономия правят от E-M10 мечтана джаджа, която да е винаги с вас. Интуитивен контрол, бърз визьор с висока резолюция (EVF) и ултра бърз автофокус с 81 зони ви дават пълен контрол над процесите по занемането на кадри и клипове. 3-осевата стабилизация в тялото гарантира супер резки кадри дори и да не сте със стабилни ръце. Въобще - E-M10 е пълен с екстри, достойни за възхищение.

    E-M10 е с брилянтен електронен визьор: доближете обекта

    Поемете контрола над вашите фотографии и се потопете в това, което виждате около вас. Електронният визьор на E-M10 се адаптира спрямо светлината и ви помага да композирате лесно обекта си, особено при ярко слънце или в условия на недостатъчна осветеност. Проверявайте и настройвайте всички функции, можете дори да изберете най-доброто съотношение за конкретния кадър или да прегледате снимката, без да отмествате око от визьора.

     
    ????. OLYMPUS OM-D E-M10 + OLYMPUS ZD MICRO 14-42MM F/3.5-5.6 II R MSC - SN: V5NF81867 + ABGC88373

    E-M10: максимални резултати при слаба осветеност и при full HD видеоклипове

    Чудесен за фотографии от ръка: E-M10 е с нова 3-осева система за стабилизация. Перфектен за снимки при слаба осветеност - сега можете да запазите атмосферата без външно осветление и да се насладите на резки кадри без размазване! Тъй като е вградена в тялото, стабилизацията работи перфектно с всякакви обективи. И снимките, и full HD видеоклиповете печелят много: Системата автоматично коригира нежеланите размествания на апарата и минимизира размазването за качествени резултати - не се притеснявайте от слабата и недостатъчна светлина дори и да не носите статив със себе си!

    ????. OLYMPUS OM-D E-M10 + OLYMPUS ZD MICRO 14-42MM F/3.5-5.6 II R MSC - SN: V5NF81867 + ABGC88373E-M10 е с вграден WiFi осигуряващ пълен контрол от вашия смартфон

    Имате пълен контрол над вашите фотографии през смартфона си! Сега можете да настройвате бленда, скорост и останалите параметри, да преминавате от режим в режим и дори да виждате какво се случва , докато ползвате функцията Live Bulb - всичко директно на екрана на вашия телефон, а с това елиминирате риска от мърдане на апарата с новия ултракомпактен обектив M.ZUIKO DIGITAL ED 1:3.5-5.6 EZ 14 - 42 mm можете дори да зумирате през смартфона! Използвайте апликациите Olympus Image Share, за да импортнете в смартфона си снимките, направени с вашия E-M10, и после с лекота да ги споделятт в социалните мрежи. Можете да им добавите и гео данни от смартфона си.

    Не изпускайте точния момент благодарение на ултрабързата систена за автофокус!

    E-M10 разполага с наистина ултрабърза и високо прецизна система на автофокус, която ще задоволи нуждите на всеки претенциозен фотограф. Тя дава пълен контрол при супер бързо фокусиране и избор на фокусна точка дори и за много малки обекти - всичко само с докосване на дисплея. Тази забележителна система ви гарантира също перфектно проследяване на движещи се обекти, с което прави екшън снимките по-лесни отвсякога! Забележете, че сега вече можете да снимате със скорост до 8 кадъра в секунда.
     
    ????. OLYMPUS OM-D E-M10 + OLYMPUS ZD MICRO 14-42MM F/3.5-5.6 II R MSC - SN: V5NF81867 + ABGC88373

    Комбинирайте множество снимки, за да създадете един впечатляващ кадър!

    Използвайте функцията Live Composite, за да комбинирате множество снимки с дълга експозиция и да създадете един спиращ дъха кадър! Интелигентният режим Live Composite в E-M10 използва специално разработена технология за контрол на яркостта. Преглеждате резултатите преди да сте заснели снимката, за да определите експонацията и интервала с цел по-голямо удобство и повече творчество.

    Вградена светкавица
    ????. OLYMPUS OM-D E-M10 + OLYMPUS ZD MICRO 14-42MM F/3.5-5.6 II R MSC - SN: V5NF81867 + ABGC88373
    В E-M10 имате добавена вградена светкавица, която покрива нуждите ви от светлина на момента. Оборудвани така, вие никога няма да пропуснете кадър заради лошо осветление. Перфектна е за специални ефекти, за портрети, при пътувания и за какво ли още не.

    Live Bulb
    Революционната функция Live Bulb на Olympus ви позволява да снимате дълги експозиции и в същото време да следите на дисплея или във визьора етапите на заснемане! Перфектна екстра в условията на ниска осветеност. Спестява ви многото опити и грешки, които се получават при стандартна bulb фотография!

    3-инчов дисплей

    ????. OLYMPUS OM-D E-M10 + OLYMPUS ZD MICRO 14-42MM F/3.5-5.6 II R MSC - SN: V5NF81867 + ABGC883733-инчовият подвижен дисплей с резолюция 1.037k точки ви дава много ясен и от широк ъгъл поглед на това, което снимате в момента. Можете да го "чупите", за да снимате под удобен ъгъл високи и ниски гледни точки. Фокусирането и самото заснемане става просто като докоснете дисплея с върха на пръста си.

    Photo Story и Арт филтри

    Можете да запечатате не само момента, а и цялата история около него, ползвайки Photo Story! Направете различни кадри на сцената от различни ъгли и ги комбинирайте в един кадър. Или си поиграйте с ефектите като добавите някой от многото арт филтри в E-M10, за да придадете на кадъра индивидуалност

    Запис на снимки при видео

    Едновременно заснемане на единични кадри по време на запис на Full HD видео. E-M10 поддържа висока дефиниция - 1920 x 1080 пиксела за прекрасни видеоклипове. Записът на Full HD 1080 клип във формат MPEG4 се подсилва от екстри като стерео звук и 3-осева стабилизация.
     
     

    Съдържание на кутията

    Olympus Om-D E-M10 + Olympus Zd Micro 14-42Mm F/3.5-5.6 Ii R Msc (Употребяван)

    Kапачка тяло
    Предна/задна капачка за обектив
    2 батерии BLS-50
    Ремък
    Зарядно
    USB
    кабел
    Филтър HOYA UV 37mm