Включи се!

Абонирай се за нашия бюлетин,

за да си сред първите, които ще получават най-интересните оферти!

 

аудио рекордер Zoom H1N (черен)

Код:131010052
ZOOM H1N HANDY RECORDER BLACK
ZOOM H1N HANDY RECORDER BLACK ZOOM H1N HANDY RECORDER BLACK ZOOM H1N HANDY RECORDER BLACK ZOOM H1N HANDY RECORDER BLACK ZOOM H1N HANDY RECORDER BLACK
ZOOM H1N HANDY RECORDER BLACK
  • Mобилен аудио рекордер
  • Вграден 90˚ X/Y стерео микрофон
  • Максимално звуково налягане: 120 dB SPL
  • Запис до 2 канала едновременно
  • 24-Bit/96 kHz аудио, WAV
  • 3.5 мм комбиниран линеен изход / изход за слушалки
  • 3.5 мм стерео микрофонен вход
  • SD/HC карта памет
  • Запис до 10 часа с един заряд на батериите
  • Вграден говорител
  • Lo-cut филтър, Limiter
199,00 лв.
Цена: 119,00 лв.
Спестете: 80,00 лв.

Добави в любими

Описание

Zoom H1N е 2-канален аудио рекордер и разполага с вграден стерео микрофон, който ви позволява лесно да записвате звук с висока разделителна способност 24 bits/96 kHz.  Наследникът на H1 предлага подобрени функционалности и е готов да посрещне разнообразните изисквания на видеографи, музиканти, влогъри и други. Zoom H1N е оборудван за проследяване на изпълнения на живо, репетиции, демонстрации, за запис на звукови ефекти, интервюта и звуци от околната среда.

Управление и дисплей

Предният панел на H1n е подреден така, че да осигурява лесен и бърз достъп до най-често използваните контроли - бутони за запис, възпроизвеждане/пауза, спиране, превъртане назад и напред, бутони с едно докосване за low-cut филтър, ограничител и функции за автоматично ниво и голямо копче за усилване (ясно обозначено от 0 до 10). Рекордерът предлага автоматичен режим, който настройва входното ниво според входния сигнал.

За допълнителна безопасност бутонът за включване предлага позиция Hold, която деактивира всички бутони на предния панел, за да се предотврати случайна работа по време на запис. 

Zoom H1N е оборудван с 1.25 инча монохромен LCD дисплей с подсветка, който ви дава информация за нива на звук, време на запис, състояние на батерията и др.

Вграден стерео микрофон

H1n е снабден с вграден стерео микрофон, който осигурява ясен запис. Капсулите са подредени в класическа 90° X/Y конфигурация за стегнато стерео звучене. Със своите възможности Zoom H1N е подходящ за запис на реч, практически сесии, концерти или звуци от околната среда със нива до 120 dB.

3.5mm Вход за микрофон/3.5mm Изход за свързване към камера или слушалки

Благодарение на 3.5mm стерео вход, с който H1N разполага, можете да свържете външен микрофон, например микрофон тип “брошка” за постигане на ясен запис. 

А 3.5mm линеен изход/изход за слушалки позволява свързване към вашата камера/DSLR или използването на слушалки по време на запис. В долната част на предния панел е разположен вграден монофоничен говорител, който ви позволява лесно и бързо да преслушвате вашите записи.

Специални функции за запис

Zoom H1N предлага избираеми функции за запис, създадени да предотвратяват случайно изпускане на началото на изпълнение. Съхранявайки предишните две секунди аудио при натискане на бутона за запис, опцията за предварително записване гарантира, че никога няма да отрежете началото на страхотен запис. Автоматичният запис може да започне да записва, когато бъде открито зададено от потребителя ниво на звука, което го прави чудесен за запис, активиран с глас. Можете дори да зададете таймер, за да накара H1N автоматично да започне да записва след 10 секунди.

Zoom H1N (черен)

Наличен Икона за повече информация за наличността на продукта
Поръчай сега, и ще го изпратим днес
Безплатна доставка
199,00 лв.
Цена: 119,00 лв.
Спестете: 80,00 лв.

Разгледани продукти

Изчисти