Включи се!

Абонирай се за нашия бюлетин,

за да си сред първите, които ще получават най-интересните оферти!

 

филтър PolarPro Cinema Limited Colection Комплект филтри за Mavic 2 Zoom (4 бр.)

Код:112010526
POLAR PRO CINEMA SERIES LIMITED COLLECTION FOR MAVIC 2 ZOOM ND32/PL,ND64/PL,ND32,ND64
POLAR PRO CINEMA SERIES LIMITED COLLECTION FOR MAVIC 2 ZOOM ND32/PL,ND64/PL,ND32,ND64 POLAR PRO CINEMA SERIES LIMITED COLLECTION FOR MAVIC 2 ZOOM ND32/PL,ND64/PL,ND32,ND64 POLAR PRO CINEMA SERIES LIMITED COLLECTION FOR MAVIC 2 ZOOM ND32/PL,ND64/PL,ND32,ND64
  • Проектирани за DJI Mavic 2 ZOOM
  • Лазерен индикатор за поляризация, гравиран върху рамката, за лесно регулиране на поляризатора
  • Намаляват скоростта на затвора без промяна на цветовия профил
  • Cinema Series Glass - нисък индекс на пречупване, неутралност на цветовете, перфектно предаване
  • Преработена магнитна филтърна кутия с по-лесен достъп до филтъра и по-добра видимост
Цена: 219,00 лв.

Кредит Добави в любими

Безплатна доставка
Безплатна доставка
за поръчки над 100 лв.

Описание


Филтрите с неутрална плътност от серията Cinema Series Limited намаляват драстично скоростта на затвора, за да създават гладко кинематографично видео в интензивно ярки и трудни светлинни условия. Включените филтри са ND32 (5-стопа) и ND64 (6-стопа), както и ND32/PL и ND64/PL за намаляване на скоростта на затвора и поляризиране на сцени, страдащи от лоши светлинни условия. За бърза и проста настройка на поляризацията, ND/PL филтрите имат гравирани индикатори за поляризация. Лесен монтаж и демонтаж на мястото на ув филтъра на Mavic 2 ZOOM, а технологията AirFrame рязко намалява общото тегло на филтъра.
 
Всеки филтър е снабден с многослойно стъкло от серия Cinema, което отговаря на изискванията както на напреднали така и на професионалисти. Създадени, за да получат максимална детайлност от камерата на Mavic 2 ZOOM.
 
Защита от отблясъци, надраскване, прах, вода и замърсяване.
 
ND32 намалява скоростта на затвора с 5 стъпки, а също така редуцира и отблясъците. Висококачественото стъкло и многослойни покрития, могат да задоволят и най - взискателните пилоти.
 
Препоръчва се за изключително ярки дни, ND64 намалява нивата на осветеност с 6 стопа. Това ви помага да постигнете скорост на затвора от 1/60 до 1/50 секунди дори при най-ярките дни за естествено замъгляване на движението и кинематографичен ефект. Позволява заснемане на видео с отворена бленда от f/2.8 в слънчево време.Може да се използва за дълги експонации при фотозснемане, намалява с 5 стопа светлината.
 
Препоръчва се за изключително ярки дни, ND32/PL намалява нивата на осветеност с 5 стопа. Това ви помага да постигнете скорост на затвора от 1/60 до 1/50 секунди дори при най-ярките дни за естествено замъгляване на движението и кинематографичен ефект.Позволява заснемане на видео с отворена бленда от f/2.8-4.0 в слънчево време.Премахава отблясъците от лъскави повърхности.
 
Препоръчва се за изключително ярки дни, ND64/PL намалява нивата на осветеност с 6 стопа. Това ви помага да постигнете скорост на затвора от 1/60 до 1/50 секунди дори при най-ярките дни за естествено замъгляване на движението и кинематографичен ефект. Позволява заснемане на видео с отворена бленда от f/2.8 в слънчево време.Може да се използва за дълги експонации при фотозснемане, намалява с 5 стопа светлината. Премахава отблясъците от лъскави повърхности.
 
 

PolarPro Cinema Limited Colection Комплект филтри за Mavic 2 Zoom (4 бр.)

Наличен Икона за повече информация за наличността на продукта
Поръчай сега, и ще го изпратим днес
Безплатна доставка
Цена: 219,00 лв.