Уцели офертата!

Абонирай се за нашия бюлетин,

за да си подготвен за перфектните оферти!

 

карта Sony Tough SDXC 64GB UHS-II U3

Код:113010264
SONY TOUGH SDXC 64GB UHS-II U3 R:300MB/S W:299MB/S SF-64GTG
SONY TOUGH SDXC 64GB UHS-II U3 R:300MB/S W:299MB/S SF-64GTG SONY TOUGH SDXC 64GB UHS-II U3 R:300MB/S W:299MB/S SF-64GTG SONY TOUGH SDXC 64GB UHS-II U3 R:300MB/S W:299MB/S SF-64GTG SONY TOUGH SDXC 64GB UHS-II U3 R:300MB/S W:299MB/S SF-64GTG
  • Капацитет: 64GB
  • UHS-II / V90 / U3 / Class 10
  • Макс. скорост на четене: 300 MB/s
  • Макс. скорост на запис: 299 MB/s
  • Мин. скорост на запис: 90 MB/s
  • Запис на 8K, 4K, Full HD, 3D & 60p видео
  • Здрав корпус изработен от материали с висока твърдост
  • Водо- и прахоустойчивост
  • Устойчиви на рентгенови лъчи, магнитни полета, ултравиолетови лъчи и температурни крайности
  • Варианти:
  • Sony Tough SDXC 128GB UHS-II U3
  • Sony Tough SDXC 32GB UHS-II U3
  Топ оферта
  Цена: 359,00 лв.
  Плати: 279,00 лв.
  Спестете: 80,00 лв.

  Добави в любими

   Описание

   Най-издръжливата SD карта в света
   Картите със спецификация TOUGH от серията SF-G са проектирани за надеждност. Монолитно отлетият корпус с материали с висока твърдост е 18 пъти по-устойчив на огъване от SD стандарта, удароустойчив за изпускане от до 5 м височина и най-високо ниво на водо- и прахоустойчивост (IP68).

   Чупливите части са премахнати
   Чрез премахване на слабите части на обикновените SD карти – ребрата и превключвателя за защита от запис – надеждността е значително подобрена. Това намалява риска от затруднения при запис на данни в случай на счупване.

   Превъзходна водо- и прахоустойчивост
   Изцяло запечатаният монолитен дизайн покрива най-високите изисквания за водо- и прахоустойчивост. С рейтинг IP68 картите със спецификация TOUGH от серията SF-G издържат на фини прахови частици, кал, мръсотия и потапяне във вода на дълбочина 5 м за до 72 часа.

   По-бърз пренос към PC
   С до 300 MB/s скорост на четене можете да пренасяте големи файлове, като например 4K видео или група изображения с висока разделителна способност, на компютър за секунди. По-малко време в чакане, повече време в действие.

   Най-бързата SD карта в света
   Отнесете снимането в сериен режим и видео записа с висока разделителна способност до следващото ниво с ултрабърза скорост на запис до 299 MB/s – достатъчно бързо дори за DSLR фотоапаратите с най-високи работни показатели чрез UHS-II интерфейс.

   V90 за заснемане на видео с висока разделителна способност
   Поддръжка на най-новия скоростен клас на видео запис V90 прави тази карта перфектна за видео запис с висока разделителна способност. V90 е най-високото ниво на скоростен клас на видео запис, който гарантира минимална скорост на запис от 90 MB/s, за да сте сигурни, че няма да има изпуснати кадри или кеширане, дори при заснемане на 8K видео.

   Надеждни във всички условия
   В допълнение към най-високата оценка за водо- и прахоустойчивост картите със спецификация TOUGH са устойчиви на рентгенови лъчи (ISO7816-1), магнитни полета, ултравиолетови лъчи и температурни крайности. Като в същото време поддържат широка съвместимост с фотоапарати и други четци за SD карти.

   Помощна програма за сканиране на SD карти
   Би било ужасно, ако фотоапаратът ви изведнъж спре да съхранява изображения. С течение на времето всяка SD памет се износва и картата спира да записва данни надеждно. Помощната програма на Sony за сканиране на SD карти редовно и автоматично сканира вашата SD карта с памет и ви уведомява, когато стане време да я замените с нова. Бедствието е избегнато. Достъпна за компютри и Mac.

   File Rescue
   Понякога нещо се обърква и случайно изтривате файлове и снимки. File Rescue е мощен и лесен за използване инструмент за възстановяване на данни. Наличен за безплатно изтегляне за клиентите с карти с памет Sony.  
    

   Sony Tough SDXC 64GB UHS-II U3

   Наличен Икона за повече информация за наличността на продукта
   Поръчай сега, и ще го изпратим днес
   Безплатна доставка
   Цена: 359,00 лв.
   Плати: 279,00 лв.
   Спестете: 80,00 лв.

    Разгледани продукти

    Изчисти