карта Sony Tough G-Series SDXC 64GB UHS-II U3

Код:113010264
SONY TOUGH SDXC 64GB UHS-II U3 R:300MB/S W:299MB/S SF-64GTG
SONY TOUGH SDXC 64GB UHS-II U3 R:300MB/S W:299MB/S SF-64GTG SONY TOUGH SDXC 64GB UHS-II U3 R:300MB/S W:299MB/S SF-64GTG SONY TOUGH SDXC 64GB UHS-II U3 R:300MB/S W:299MB/S SF-64GTG SONY TOUGH SDXC 64GB UHS-II U3 R:300MB/S W:299MB/S SF-64GTG
 • Капацитет: 64GB
 • UHS-II / V90 / U3 / Class 10
 • Макс. скорост на четене: 300 MB/s
 • Макс. скорост на запис: 299 MB/s
 • Мин. скорост на запис: 90 MB/s
 • Запис на 8K, 4K, Full HD, 3D & 60p видео
 • Здрав корпус изработен от материали с висока твърдост
 • Водо- и прахоустойчивост
 • Устойчиви на рентгенови лъчи, магнитни полета, ултравиолетови лъчи и температурни крайности
 • Варианти:
 • Sony Tough G-Series SDXC 128GB UHS-II U3
 • Sony Tough G-Series SDXC 32GB UHS-II U3
Цена: 299,00 лв.

Кредит Добави в любими

Описание

Най-издръжливата SD карта в света
Картите със спецификация TOUGH от серията SF-G са проектирани за надеждност. Монолитно отлетият корпус с материали с висока твърдост е 18 пъти по-устойчив на огъване от SD стандарта, удароустойчив за изпускане от до 5 м височина и най-високо ниво на водо- и прахоустойчивост (IP68).

Чупливите части са премахнати
Чрез премахване на слабите части на обикновените SD карти – ребрата и превключвателя за защита от запис – надеждността е значително подобрена. Това намалява риска от затруднения при запис на данни в случай на счупване.

Превъзходна водо- и прахоустойчивост
Изцяло запечатаният монолитен дизайн покрива най-високите изисквания за водо- и прахоустойчивост. С рейтинг IP68 картите със спецификация TOUGH от серията SF-G издържат на фини прахови частици, кал, мръсотия и потапяне във вода на дълбочина 5 м за до 72 часа.

По-бърз пренос към PC
С до 300 MB/s скорост на четене можете да пренасяте големи файлове, като например 4K видео или група изображения с висока разделителна способност, на компютър за секунди. По-малко време в чакане, повече време в действие.

Най-бързата SD карта в света
Отнесете снимането в сериен режим и видео записа с висока разделителна способност до следващото ниво с ултрабърза скорост на запис до 299 MB/s – достатъчно бързо дори за DSLR фотоапаратите с най-високи работни показатели чрез UHS-II интерфейс.

V90 за заснемане на видео с висока разделителна способност
Поддръжка на най-новия скоростен клас на видео запис V90 прави тази карта перфектна за видео запис с висока разделителна способност. V90 е най-високото ниво на скоростен клас на видео запис, който гарантира минимална скорост на запис от 90 MB/s, за да сте сигурни, че няма да има изпуснати кадри или кеширане, дори при заснемане на 8K видео.

Надеждни във всички условия
В допълнение към най-високата оценка за водо- и прахоустойчивост картите със спецификация TOUGH са устойчиви на рентгенови лъчи (ISO7816-1), магнитни полета, ултравиолетови лъчи и температурни крайности. Като в същото време поддържат широка съвместимост с фотоапарати и други четци за SD карти.

Помощна програма за сканиране на SD карти
Би било ужасно, ако фотоапаратът ви изведнъж спре да съхранява изображения. С течение на времето всяка SD памет се износва и картата спира да записва данни надеждно. Помощната програма на Sony за сканиране на SD карти редовно и автоматично сканира вашата SD карта с памет и ви уведомява, когато стане време да я замените с нова. Бедствието е избегнато. Достъпна за компютри и Mac.

File Rescue
Понякога нещо се обърква и случайно изтривате файлове и снимки. File Rescue е мощен и лесен за използване инструмент за възстановяване на данни. Наличен за безплатно изтегляне за клиентите с карти с памет Sony.  
 

Sony Tough G-Series SDXC 64GB UHS-II U3

Наличен Икона за повече информация за наличността на продукта
Поръчай сега, и ще го изпратим днес
Безплатна доставка
Цена: 299,00 лв.

Разгледани продукти

Изчисти