аудио рекордер Olympus LS-P4 Linear PCM Recorder Video Kit

Код:131010037
OLYMPUS LS-P4 LINEAR PCM RECORDER VIDEO KIT
OLYMPUS LS-P4 LINEAR PCM RECORDER VIDEO KIT OLYMPUS LS-P4 LINEAR PCM RECORDER VIDEO KIT OLYMPUS LS-P4 LINEAR PCM RECORDER VIDEO KIT OLYMPUS LS-P4 LINEAR PCM RECORDER VIDEO KIT OLYMPUS LS-P4 LINEAR PCM RECORDER VIDEO KIT
OLYMPUS LS-P4 LINEAR PCM RECORDER VIDEO KIT OLYMPUS LS-P4 LINEAR PCM RECORDER VIDEO KIT
 • Комплект за видео заснемане
 • Аудио рекордер Olympus LS-P4
 • Адаптeр за чехъл за светкавица
 • Адаптер за статив
 • Кабел за аудио връзка (3.5mm стерео жак към жак)
 • Акумулаторна батерия
 • PCM диктофон
 • FLAC, WAV, MP3
 • 96kHz/24-bit
 • Fade-in / fade-out функция
 • Варианти:
 • Olympus LS-P4 Linear PCM Recorder Podcaster Kit
 • Olympus LS-P4 Linear PCM Recorder Interviewer Kit
 • Olympus LS-P4 Linear PCM Recorder Videographer Kit
Не можем да ти предложим този продукт в момента. - Виж други подобни продукти

Описание

 OLYMPUS LS-P4 LINEAR PCM RECORDER VIDEO KIT

Висококачествен звук.
Малък размер на файла.

LS-P4 е един от малкото в света линейни PCM диктофони, съвместими със запис във FLAC формат (Free Lossless Audio Codec). Достига почти до перфектните 96kHz/24-bit (по-добро качество от това на CD), но с 30% по-малък по размер файл в сравнение с PCM WAV формат.

Вашето устройство.
И Вашите настройки.

Можете да използвате LS-P4 и като Hi-Res музикален плейър за файлове във формат FLAC или за музика във WAV и MP3 формати. Благодарение на еквилайзера в Потребителски режим е много лесно да настроите по свой вкус плейбека. Можете дори да се наслаждавате на парчета, свалени от музикални уеб сайтове с висока резолюция.

Естествен звук.
Гладък запис.

LS-P4 е един от първите линейни РCM диктофони, които предлагат вградена функционалност fade-in/fade-out. С тази функция можете постепенно да увеличавате силата на звука от източника още от първата секунда и да я намалявате към края. Това е ценно при запис на "жива" музика, защото така се получава много естествен преход без излишни вредни странични шумове.

Креативни записи.
Уникални звуци.

Насладете се на лесно наслагване на записи с Вашия LS-P4 диктофон. Прослушвайки оригиналния трак, можете да запишете нов върхи него и така да създадете съвсем нова песен. Например, можете да запишете първо барабаните и отгоре да добавите ритъм и бас, а после и вокал, за да се стигне до финалния микс.


OLYMPUS LS-P4 LINEAR PCM RECORDER VIDEO KITВашата перфектна компания.

Тънко и компактно устройство, което можете да носите винаги със себе си: LS-P4 е висококачествено записващо аудио устройство и музикален плейър в едно. Едновременно с това е супер лесен за ползване. Звукът е кристално чист и динамичен.

Изключително компактен.

Носете LS-P4 навсякъде с Вас, за да направите аудио-видео запис с фотоапарата си или да слушате Вашата музика, когато и където пожелаете. Той е 60% по-малък от популярния диктофон Olympus LS-14 и дори е с 45% по-лек от най-продаваните смартфони през 2016г.

OLYMPUS LS-P4 LINEAR PCM RECORDER VIDEO KIT
 

Видео колекция с LS-P4

Звукът е най-важен

Обърнете специално внимание на аудиозаписа и ще направите блокбастър. Използвайте LS-P4, за да запишете великолепен звук за Вашите видеоклипове. След това остава само да разпънем червения килим за Вас и звездите LS-P4 и OM-D E-M1 Mark II!

Брилянтният видеозапис дължи славата си на великолепния звук (в 51%)

Супер компактен и лек, LS-P4 e задължителен аудио рекордер за всеки видеограф. Дори и в движение можете да записвате Hi-Res звук.

Компактно устройство с изключителни възможности

Толкова малък, че се побира на дланта Ви. И толкова качествен, че отваря за Вас нов свят за креативни звукозаписи. Всеки аудио професионалист ще остане очарован от функците на LS-P4.

Перфектна работа с фотоапарат OM-D

LS-P4 може да бъде закачен към всеки цифров апарат (вкл. OM-D) и така да си гарантирате по-прецизен и чист звукозапис, отколкото, ако разчитате само на вградения микрофон на фотоапарата.

Не можем да ти предложим този продукт в момента. - Виж други подобни продукти