Включи се!

Абонирай се за нашия бюлетин,

за да си сред първите, които ще получават най-интересните оферти!

 

аксесоар DJI Goggles Racing Edition

Код:120030079
DJI Goggles Racing Edition
DJI Goggles Racing Edition DJI Goggles Racing Edition DJI Goggles Racing Edition DJI Goggles Racing Edition DJI Goggles Racing Edition
DJI Goggles Racing Edition
  • FPV очила
  • Резолюция 3840x1080
  • Два екрана с висока разделителна способност за всяко око (1920x1080)
  • Интелигентни полетни режими на дроновете от серията DJI Phantom 4, Inspire 2, Spark и Mavic Pro
  • Ергономичен дизайн
Не можем да ти предложим този продукт в момента. - Виж други подобни продукти

Описание

DJI GOGGLES RACING EDITION

DJI Goggles Racing Edition

DJI Goggles RE са с нова визия и са по-мощни от досегашните представители от същата серия DJI Goggles. Тялото и лентата за глава на DJI Goggles RE са изработени от висококачествени материали в матово черен цвят, а вътрешността на лентата за глава е покрита с червена кожа, което прави очилата да изглеждат изключително стилни. DJI Goggles RE са специално създадени за състезания с дронове. Те са съвместими с модула за предаване на видео OcuSync и високопроизводителният камера модул, които работят успоредно, за да предадат цифров видео сигнал на максимално разстояние от 4 км със забавяне по-малко от 50 ms. Летенето с дрон се превръща в едно наистина уникално изживяване.
 
DJI GOGGLES RACING EDITION

OcuSync модул за предаване на видео

DJI Goggles предоставят FPV видео с максимална скорост, стабилност и яснота. OcuSync модулът за предаване на видео предлага 2,4 GHz и 5,8 GHz двуканален цифров видеосигнал със забавяне до 50 ms и максимален обхват на управление до 4 км. Оборудван с множество мощни функции, като например предаване на 1280 × 960 HD сигнал и FHSS, този модул е съвместим с различни мултироторни дронове и дронове с фиксирани крила. Снабден с модерни технологии и функции, както и външни модули, които да отговарят на различни настройки, DJI Goggles RE постига реалистично и завладяващо състезание с дронове, което не може да се сравни с нищо.

12 избираеми канала за предаване

Достъпът до канали за предаване с малки смущения е ключът към успеха в състезанията с дронове, особено когато няколко дрона летят едновременно. Избирайте ръчно измежду 12 канала за предаване, за да избегнете ефективно смущенията.

Автоматична FHS технология

Когато има смущения във връзката модулът OcuSync автоматично ще превключи от 2,4 GHz към 5,8 GHz канала, за да се избегнат смущенията при предаването на сигнала.

Свързване на два чифта DJI Goggles RE или допълнително дистанционно

С допълнителна двойка DJI Goggles, зрителят може да види всичко, което вижда пилота на състезание с дронове и да изпита тръпката от изживяването. Вторият потребителят може също да види да види това, което и пилота от смартфона си с помощта на Mavic Controller.
 
DJI GOGGLES RACING EDITION

Камера

DJI OcuSync камерата, съвместима с DJI Goggles RE използва 1/3" сензор, осигуряващ много по-висока разделителна способност при предаване на видео, отколкото повечето аналогови FPV очила на пазара. Goggles също така използват Global Shutter, което значително намалява изкривяването на образите, причинено от високочестотни вибрации. С подобна камера потребителите могат да контролират точно полета и дори да записват цял полет, който по-късно да анализирате или споделите.

Global Shutter

Предотвратява изкривяването на образа.

148° FOV

Обектив за намаляване на деформацията.

Запис на видео

Моножество поддържани формати за запис на видео.

DJI GOGGLES RACING EDITION

Прецизен контрол за безгранични полети

За да сте максимално ефективни в състезанията е необходимо да имате достъп до настройките на полета, управлението на стойката и прецизни данни за полета. DJI Goggles ще Випредоставят достъп до всички тези възможности, както и до много други.

Управление на полета

Очилата за виртуална реалност DJI Goggles RE използват обработка ти Bottom-up, което означава, че не се изисква модул за приемане на сигнал. Чрез свързването на контролер от друг производител към Goggles, потребителите могат директно да управляват състезателни дрони с F3, F4, KISS, Naze или други поддържани полетни контролери.

Управление на стойката

В режима Head Tracking Gimbal можете да управлявате камерата и стойката просто като си сложите DJI Goggles RE и завъртите главата си в избрана от Вас посока.

Вграден дисплей

Благодарение на вградения дисплей лесно можете да намерите важна информация за полета, включително разделителна способност на предаваното видео, ниво на батерията и качеството на сигнала.

Цифрово и аналогово предаване на сигнал

В допълнение към предаването на HD видео DJI Goggles RE предоставят възможност за предаване на аналогов сигнал чрез SMA порта.

DJI GOGGLES RACING EDITION

Поддръжка на множество антени

DJI Goggles могат да се поръчат в комплект с три външни антени, които са подходящи при различни условия.

Антена пагода:

тази кръгова поляризирана антена се представя най-добре при работа на 5,8 GHz.

Цилиндрична антена:

кръгова поляризирана антена, която работи на 2,4 и 5,8 GHz за пълна интеграция.

Диполна антена:

лека, линейно поляризирана антена, която работи на 2,4 и 5,8 GHz, като позволява предаване на кристално ясни кадри на малки разстояния.

DJI GOGGLES RACING EDITION

Широко приложение

Освен съвместимостта със състезателните дронове и моделите с фиксирани крила, DJI Goggles RE може да се използва с превозни средства, роботи и индустриални дронове, като предоставя ясни FPV кадри по време на транспортиране на товари, спасителни операции, както и при инспекция на индустриални обекти.

DJI GOGGLES RACING EDITION

Забавление

Благодарение на очилата ще можете да се наслаждавате на най-новите видео игри, филми и други.

DJI GOGGLES RACING EDITION

Съвместимост с множество дронове

Съвместими с Mavic Pro, Spark, Phantom 4 и Inspire 2, DJI Goggles RE наследява всички функции на DJI Goggles, включително пълен контрол на настройките на полета, два екрана с висока разделителна способност, Head Tracking и др. В допълнение, оптимизираното тяло на очилата и лентата за главата предлагат допълнителен комфорт и по-добро блокиране на светлината.

DJI GOGGLES RACING EDITION
Повече възможности за заснемане на видео
DJI Goggles RE възпроизвежда видеоклипове в различни формати, включително MP4, MOV и MKV, така че да имате дори повече начини да наблюдавате заснетото. Очилата предоставят възможност за наблюдаване на 6K 360° панорами.
 

Съдържание на кутията

Dji Goggles Racing Edition

1 х Зapяднo ycтpoйcтвo
1 х Cĸoбa зa ĸaбeл
2 х Aнтeнa пaгoдa (ЅМА интepфeйc)
1 х Oбъpнaт ЅМА ĸoнeĸтop
1 х Місrо UЅВ ĸaбeл
1 х НDМІ ĸaбeл
1 х Kъpпичĸa зa пoчиcтвaнe

Не можем да ти предложим този продукт в момента. - Виж други подобни продукти