Включи се!

Абонирай се за нашия бюлетин,

за да си сред първите, които ще получават най-интересните оферти!

 

книга National Geographic Тайните на фотографията: Черно - белите снимки

Код:135010016
National Geographic Тайните на фотографията: Черно - белите снимки
  • Черно-бялата фотография е изчистен прочит на действителността – тя премахва ненужното и сгъстява посланието чрез формата, сенките и светлината.
  • В новата книга от поредицата "Тайните на фотографията" Ричард Олсиниъс, дългогодишен сътрудник на списание "Нешънъл Джеографик", разбулва тайните на своето изкуство
Не можем да ти предложим този продукт в момента. - Виж други подобни продукти

Описание

Черно-бялата фотография е изчистен прочит на действителността – тя премахва ненужното и сгъстява посланието чрез формата, сенките и светлината.

В новата книга от поредицата "Тайните на фотографията" Ричард Олсиниъс, дългогодишен сътрудник на списание "Нешънъл Джеографик", разбулва тайните на своето изкуство, за да те научи как да правиш поразителни черно-бели портрети и пейзажи без помощта на цветовете.

Отделните техники са онагледени със 120 фотографии, а съветите на автора намират подкрепа в думите на други майстори на черно-бялата фотография. Това ръководство ще ти помогне да се ориентираш в сложния цифров лабиринт, но също така ще те накара да преосмислиш възможностите на по-старите апарати в средния и големия формат.

Потопи се в играта на светлосенки, открий богатството на полутоновете и се опитай да приковеш краткотрайния миг във вечността на черното и бялото!


Автор: Ричард Олсиниъс
Издател: Егмонт
Година: 2006
Страници: 158
Корици: меки
Тегло: 200 грама
Размери: 21.5x13.5
ISBN: 9544468559