фотоапарат Panasonic Lumix GH5

Код:100020150
Panasonic Lumix GH5
Panasonic Lumix GH5 Panasonic Lumix GH5 Panasonic Lumix GH5 Panasonic Lumix GH5 Panasonic Lumix GH5
Panasonic Lumix GH5 Panasonic Lumix GH5
 • 20.3MP (Live MOS Bayer RGB)
 • 2.0х кроп фактор (17.3x13mm)
 • DCI 4K/24p & UHD 4K/60p & FHD/180p
 • 3 680 000т (0.76x) OLED визьор
 • MFT съвместимост
 • 225 зонен контрастен AdvDFD AF
 • 12fps при 20.3MP
 • 1/16000s Mакс. скорост
 • 1/250s Х-скорост
 • 2x SD/SDHC/SDXC (UHS-II)
 • 200-25600 ISO (100)
В момента този продукт се предлага само в комплекти
фотоапарат Panasonic Lumix GH5 + батерия Panasonic DMW-BLF19E Panasonic Lumix GH5 + батерия Panasonic DMW-BLF19E
Цена: 3 248,00 лв.
Плати: 3 099,00 лв.
Спестете: 149,00 лв.

Описание

Panasonic Lumix GH5 предлага 20.3 MP Digital Live MOS сензор и процесор Venus Engine, които му дават възможност за бърза обработка на изображенията, запис на 4K видео при скорост 60p, 10-bits 4:2:2 вътрешен запис с избрани настройки, Full HD видео с до 180p, серийно снимане с 12 fps и чувствителност ISO 25600. Камерата разполага с вградена 5-осева стабилизация на сензора, която може да работи с определени обективи, за да активира Dual IS 2 за високоефективна корекция на трептенето. Lumix GH5 разполага с по-бърза и по-точна усъвършенствана DFD автофокусна система, която може да фокусира само за 0.05 секунди, както и 6K PHOTO при 30 fps и 4K PHOTO при скорост до 60 fps.

PANASONIC LUMIX GH5 BODY

LUMIX GH5
LUMIX GH5 помага на фотографа на екстремни спортове Steven Clarey да заснеме своите бързодвижещи се обекти с отнемащи дъха резултати. Вижте какво може да направи за вас.

PANASONIC LUMIX GH5 BODY

20,3 MP фотоапарат, осигуряващ съвършенство до последния пиксел
LUMIX GH5 разбива всички представи със своя високопроизводителен цифров Live MOS сензор, поддържащ 20,3 мегапиксела, за постигане на най-доброто качество на картината в историята на цифровите фотоапарати LUMIX G. Заедно с премахването на нискочестотния филтър от сензора можете уверено да заснемате най-резките досега изображения с висок динамичен диапазон и без вторични ефекти. LUMIX GH5 е фотоапарат на красотата, създаден от вас и изработен от инженерния екип на Panasonic.

PANASONIC LUMIX GH5 BODY

Красотата на Venus Engine
Съчетаването на усъвършенствания цифров Live MOS сензор и красивата нова система Venus Engine 10 възпроизвежда изключителни цветови детайли и естествена текстурна изразителност. Многопикселното генериране на осветеността и интелигентната обработка на детайлите осигуряват наситена яркост и контраст. Триизмерният цветови контрол с богати цветове от тъмните до ярките нюанси и високопрецизното многопроцесно редуциране на шума карат изображенията ви да блестят. Любителите на видеозаснемането ще останат впечатлени от подобрената производителност в доловимия динамичен диапазон при настройки за висока ISO светлочувствителност.

PANASONIC LUMIX GH5 BODY

Хванахте трептенията? Елиминирайте размазването при всяка настройка
Трудно е да държите фотоапарата в ръка дори при най-благоприятни условия. Благодарение на 5-осевия Dual I.S. (стабилизатор на изображението) 2* интелигентна компенсация ви идва на помощ. Това е еквивалент на 5 дублирания на продължителността на експонацията, което означава, че можете да използвате по-ниска с 5 стъпки скорост на затвора при крайна телефото позиция. LUMIX GH5 елиминира трептенето както в корпуса, така и в обектива от позиция на най-широк ъгъл до крайна телефото позиция**. Освен това стабилизирането на изображението работи при запис и на снимки, и на видео, включително 4K видео. Удивителната мощ на 5-осевия I.S. в корпуса коригира трептенията за всички обективи, включително класическите обективи, които не разполагат с O.I.S.
* 5-осевият Dual I.S. (двоен стабилизатор на изображението) 2 работи, когато бъде монтиран съвместим обектив. Изисква се и актуализиране на фърмуера на обектива.
** Въз основа на CIPA стандарт [Посока Yaw (наляво надясно)/Pitch (нагоре и назад): фокусно разстояние f=50 – 140 мм (еквивалент на 35 мм фотоапарат f=100 – 280 мм), когато се използва H-FS14140.]

PANASONIC LUMIX GH5 BODY

Първото в света* 4K 60p/50p видео с гладко качество
С LUMIX GH5 професионалното заснемане се издига на ново ниво благодарение на възможността за високопрецизен коприненогладък видеозапис в 4K 60p/50p (QFHD 4K: 3840 x 2160/MOV или MP4) формат. По-високите кадрови честоти означават отлично компенсиране на движението и ви позволяват да забавите записа във видеото, като редактирате времевата линия, без да губите детайли. Освен това можете да постигнете перфектен контрол над панорамирането и потискане на изкривяващия ефект от затвора, който се наблюдава при по-ниски кадрови честоти. Тъй като LUMIX GH5 записва пиксел по пиксел без отрязване в сензора, можете да се насладите на изображения с висока разделителна способност и перфектно фокусно разстояние. Освен това няма ограничение за времето на запис, така че можете да надхвърлите 30 минути при всички настройки за запис.
* За цифров безогледален фотоапарат с един обектив към 4 януари 2017 г.

PANASONIC LUMIX GH5 BODY

Първият в света* 4:2:2 10-битов вътрешен запис
LUMIX GH5 предоставя революционен вътрешен 4:2:2 10-битов 4K видеозапис. 10-битовият запис например ще възпроизведе всички тънкости в нюансите на небето и залезите без изкривяването, така типично за 8-битовия запис. Възможностите на фотоапарата за създаване на филми установяват прецедент в партизанския стил режисура, а освен това можете да записвате 4:2:2 10-битово видео в SD карта, докато едновременно предавате сигнала на живо през пълноразмерен HDMI порт**, свързан с външен монитор или записващо устройство. 4:2:2 10-битовият запис позволява достоверно възпроизвеждане на цветовете и надеждно градиране с над милиард цветове и четири пъти по-широка тоналност в сравнение с 8-битовото видео, за да се реализират професионалните намерения. С актуализиране на фърмуера ще стане наличен умопомрачителен режим на запис с висока 400 Mbps (ALL-Intra) скорост на предаване***.
* За фотоапарат със система от сменяеми обективи към 4 януари 2017 г.
** 4K 4:2:2 10-битово 60p/50p видео е само изходен сигнал.
*** На разположение от лятото на 2017 г.

PANASONIC LUMIX GH5 BODY

Разпознаване на движението и фокус с изключителна бързина
Иновативната технология DFD (дълбочина от дефокусиране) на Panasonic се развива непрекъснато и сега е още по-добра от преди. DFD позволява на LUMIX GH5 да изчисли фокалното движение на обектива, като сравни стойностите за дълбочина на полето на две изображения с невероятна бързина. Съчетавайки задвижването на автофокуса с максимална скорост на четене от 480 fps, LUMIX GH5 може да постигне ултрабърз автофокус в рамките на до 0,05 сек* и серийно заснемане при 9 fps с AFC (* серийно заснемане при 12 fps с AFS). Нов сензор за движение проследява точно бързодвижещите се обекти и позволява гладко заснемане на 4K СНИМКИ/ВИДЕО и 6K СНИМКИ.
** При единичен автофокус (AFS) в крайна широкоъгълна позиция с H-ES12060 (CIPA).

PANASONIC LUMIX GH5 BODY

Никога не пропускайте кадър със серийното заснемане в 6K/4K
Използвайте неограничено серийно заснемане, след което изберете и извлечете точно кадрите, които искате да запазите. Новият режим за 6K СНИМКИ* при 30 fps ви позволява да уловите перфектните моменти с удивителна висока разделителна способност от около 18 мегапиксела. Ултрабързият режим за 4K СНИМКИ при 60 fps улавя в неподвижен кадър дори най-бързото движение, което просто не е възможно със стандартните фотоапарати. С LUMIX GH5 наистина няма да можете да пропуснете момента. * 6K СНИМКИТЕ са функция за серийно заснемане с висока скорост, която отрязва неподвижно изображение от видеозапис със съотношение 4:3 или 3:2 с разделителна способност от около 18 мегапиксела (около 6000 x 3000 ефективен брой пиксели), обработени от 6K изображението.

PANASONIC LUMIX GH5 BODY

Здрав дизайн, устойчив на пръски, прах и замръзване
LUMIX GH5 е създаден да устои и на интензивна употреба на открито. Той издържа на студ до -10 градуса и разполага с конструкция, която е устойчива на пръски и прах благодарение на уплътненията на всяко съединение, диск и бутон. Изцяло отлятата подсилена рамка от магнезиева сплав придава лекота, но и издръжливост на корпуса и прави възможно осигуряването на здравина в компактен размер. Фотоапаратът може да отиде навсякъде, където и вие.
* „Устойчивост на пръски“ е термин, който се използва, за да опише степента на допълнителна защита, предлагана от тази камера при излагане на минимално количество влага, вода и прах. Устойчивостта на пръски не гарантира, че камерата няма да се повреди, ако се изложи на пряк контакт с вода.

PANASONIC LUMIX GH5 BODY

3 680 000-точков голям OLED LVF
3 680 000-точков OLED LVF (визьор в реално време) със супервисока разделителна способност осигурява превъзходна видимост и улеснява перфектното кадриране дори при пряка слънчева светлина. С високото 0,76x увеличение (еквивалент на 35 мм фотоапарат) можете лесно да видите детайлите в изображението, настройките и иконите, а дългото разстояние от 21 мм до точката за наблюдение е отлично за хора с очила. Най-хубавото е, че с OLED LVF вашите снимки изглеждат точно така, както сте си представяли.

Характеристики

Изображение
Сензорm4/3 (17.3mm x 13.0mm)
Ефективни пиксели20.3 MP
Стабилизация на сензора5-осова
Формат на изображениятаRAW + JPEG
Оптика
Съвместими обективиm4/3
Фокус
Автоматичен фокус (AF)Многошаблонна сензорна система за зона 1 728
Режими на AFРазпознаване на лица/очи/Проследяване/225 зони/Персонализирано мулти/1 зона/Точково/(Налична е пълна сензорна област) (Мащабируем размер на кадър на автофокус (чрез джойстик) и гъвкава позиция на автофокус
Визьор
Тип визьорЕлектронен
Дисплей
Тип дисплей3.2" подвижен сензорен
Експонация
ISOISO 200 - 25600
Скорост на затвора60сек. - 1/8000сек. механичен

1 - 1/16000 сек. електронен
СветломерМногошаблонно

Центрирано

Точков
Серийно снимане12 кад./сек.
Баланс на бялотоAWB/AWB c дневна светлина/облачно/сянка/лампа/светкавица/настройка на бялото /настройка на цветна температура
Светкавица
Режими на светкавицатаАвтоматична, автоматична/намаляване на червените очи, принудителна, принудителна/намаляване на червените очи, бавно синхронизиране, бавно синхронизиране/намаляване на червените очи, принудително изключване само за iA и iA+
Компенсация-3EV до + 3EV (през 1/3 стъпка)
X-синхрон1/250
Видео
Формат на видеотоAVCHD Ver. 2.0

MPEG-4 AVC/H.264

MOV
Размер на видеото4К DCI (4096 x 2160)
Други
USBUSB C
Wi-FiДа
BluetoothДа
БатерияLi-Ion батерия DMW-BLF19
Размер138,5 x 98,1 x 87,4 мм
Тегло725 гр.

Съдържание на кутията

Panasonic Lumix Gh5

DMW-BLF19 акумулаторна батерия
Зарядно устройство за батерии DMW-BTC10
Капачка на тялото
USB кабел
Ремък Shoulder Strap
Cable Holder

Наличен Икона за повече информация за наличността на продукта
Поръчай сега, и ще го изпратим днес
Безплатна доставка
Цена: 3 248,00 лв.
Плати: 3 099,00 лв.
Спестете: 149,00 лв.

Комплекти

фотоапарат Panasonic Lumix GH5 + батерия Panasonic DMW-BLF19E
 • 20.3MP (Live MOS Bayer RGB)
 • 2.0х кроп фактор (17.3x13mm)
 • DCI 4K/24p & UHD 4K/60p & FHD/180p
 • 3 680 000т (0.76x) OLED визьор
 • MFT съвместимост
 • 225 зонен контрастен AdvDFD AF
 • 12fps при 20.3MP
 • 1/16000s Mакс. скорост
 • 1/250s Х-скорост
 • 2x SD/SDHC/SDXC (UHS-II)
 • 200-25600 ISO (100)
Наличен Икона за повече информация за наличността на продукта
Поръчай сега и ще го изпратим днес
Безплатна доставка
Топ оферта
Цена: 3 248,00 лв.
Плати: 3 099,00 лв.
Спестете: 149,00 лв.
 • До 3 г. доп. гаранция на супер цена
Код: 180020438
фотоапарат Panasonic Lumix GH5 + обектив Panasonic 12-60mm f/3.5-5.6 OIS + батерия Panasonic DMW-BLF19E
 • 20.3MP (Live MOS Bayer RGB)
 • 2.0х кроп фактор (17.3x13mm)
 • DCI 4K/24p & UHD 4K/60p & FHD/180p
 • 3 680 000т (0.76x) OLED визьор
 • MFT съвместимост
 • 225 зонен контрастен AdvDFD AF
 • 12fps при 20.3MP
 • 1/16000s Mакс. скорост
 • 1/250s Х-скорост
 • 2x SD/SDHC/SDXC (UHS-II)
 • 200-25600 ISO (100)
Наличен Икона за повече информация за наличността на продукта
Поръчай сега и ще го изпратим днес
Безплатна доставка
Цена: 3 648,00 лв.
Плати: 3 499,00 лв.
Спестете: 149,00 лв.
 • До 3 г. доп. гаранция на супер цена
Код: 180020440
фотоапарат Panasonic Lumix GH5 + обектив Panasonic Leica DG Vario-Elmarit 12-60mm f/2.8-4 ASPH. POWER O.I.S. + батерия Panasonic DMW-BLF19E
 • 20.3MP (Live MOS Bayer RGB)
 • 2.0х кроп фактор (17.3x13mm)
 • DCI 4K/24p & UHD 4K/60p & FHD/180p
 • 3 680 000т (0.76x) OLED визьор
 • MFT съвместимост
 • 225 зонен контрастен AdvDFD AF
 • 12fps при 20.3MP
 • 1/16000s Mакс. скорост
 • 1/250s Х-скорост
 • 2x SD/SDHC/SDXC (UHS-II)
 • 200-25600 ISO (100)
Наличен Икона за повече информация за наличността на продукта
Поръчай сега и ще го изпратим днес
Безплатна доставка
Цена: 4 448,00 лв.
Плати: 4 299,00 лв.
Спестете: 149,00 лв.
 • До 3 г. доп. гаранция на супер цена
Код: 180020439

Актуално

Разгледани продукти

Изчисти