фотоапарат Sony A99 II
Код: 100030079

Sony A99 II
A99 II A99 II A99 II A99 II A99 II
 • 42 мегапикселов Full-Frame Exmor R BSI CMOS сензор
 • 0.5" 2.36M точки XGA OLED Tru-Finder електронен визьор
 • UHD 4K видео & S-Log3 Gamma
 • Full HD (1920x1080) при 120p
 • Хибридна фазова AF
 • Вградена 5 аксисна стабилизация (SteadyShot)
 • Технология Translucent Mirror
 • AF зони: 79-точков AF (15 кръстосани точки)
 • Кроп фактор: 1.0х
 • Серия: 12 к./сек.
 • X-синхрон: До 1/250 сек.
 • ISO: 100 - 25 600 (50-102 400)
 • Памет: SD/SDHC/SDXC; MS
 • Скорост на затвора: 30 до 1/8000 сек. + B
Цена: 7 199,00 лв.
Плати: 5 999,00 лв.
Спестете: 1 200,00 лв.

Лизинг

Описание


 α99 II
Нова легенда с байонет A

α99 II дава ново ниво при значително бърз AF с висока прецизност, по-бързо непрекъснато заснемане и удивителна разделителна способност – най-добрите работни показатели при байонет А.

Революционни функции в доказан стил

Ново бързо непрекъснато заснемане с AF следене. Разкрива непознати светове.
Изживейте изобретателността, усъвършенствана чрез последните иновации при фотоапаратите на Sony: новоразработеният хибриден високоскоростен AF с откриване на фазата и висока прецизност, AF/AE проследяване при 12 fps непрекъснато заснемане, интегрирана в корпуса 5-осова стабилизация на изображението и усъвършенствани функции за 4K филм.

Предимства на хибридната AF система за откриване на фазата
Translucent mirror на Sony е в основата на патентованата AF система
Translucent Mirror Technology прави възможна хибридната AF система за откриване на фазата от два AF сензора. 79-точков AF сензор за фокусиране и откриване на дълбочината с висока прецизност, а 399-точков AF сензор с фокусна равнина върху сензора за изображения за по-широко покритие. При непрекъснато заснемане при скорости до 12 fps AF проследяването открива движение, почти невидимо за окото.

79 хибридни кръстосани AF точки за бърз и прецизен фокус

79-точковият хибриден кръстосан AF ефективно улавя вашия обект. Докато 79-те AF точки на специалния AF сензор с откриване на фазата са за хоризонтално откриване, 399 AF точки на AF сензора с откриване на фазата с фокусна равнина се справят с вертикалното откриване. Освен това зоната на покритие на AF сензора с откриване на фазата с фокусна равнина включва специална зона на AF сензора с откриване на фазата, така че 79-те точки, които могат да се налагат една върху друга, функционират като избираеми точки за хибриден кръстосан AF. Кръстосаното измерване намалява влиянието от модела на обекта, така че имате бързо, прецизно фокусиране за всеки тип обект. Освен това най-централната АF точка също така функционира като F2.8 чувствителен сензор, който поддържа обективи с яркост до минимална F стойност от 2,8 или по-ниска.

Подобрени работни показатели на функциите за автоматично фокусиране

Подобрете своите работни показатели при заснемане с три образцови AF функции – възможност за AF при слаба светлина, AF с подобрено проследяване на обекта и AF за очи.

Бързо непрекъснато заснемане с AF/AE проследяване
Фотоапаратът осигурява подобрена скорост на обработка и механизъм на затвора за постигане на безпрецедентна скорост на непрекъснато заснемане от до 12 fps (до 8 fps при заснемане в режим live view) с AF/AE проследяване.

42,4 мегапиксела пълен формат


Удивителна висока разделителна способност

α99 II включва 35 мм пълноформатен 42,4-мегапикселов CMOS сензор с подсветка, който дава изображение с висока разделителна способност, предоставяйки висока чувствителност, намален шум и широк динамичен обхват. Неговият широк стандартен ISO обхват 100 – 25 600 се разширява дори до ISO 50 – 102 400.

Подобрени разделителна способност и чувствителност на CMOS сензора

Предимства на дизайна на сензора за изображения с подсветка
Ефикасността на събирането на светлина е подобрена с дизайна на сензора за изображения с подсветка с AR покритие и дизайн на обектива върху чип без пролуки за еднакво проникване на светлината независимо от центъра на обектива или периферните области.

Бърза обработка за супервисока прецизност на данни

Новоразработената буферна LSI подсилва обработката от BIONZ X на големи количества данни за изображения, изпращани от 42,4 MP CMOS сензор, позволявайки на BIONZ X да постига по-високи качество на изображението и скорост.

Стандартна ISO 100 – 25 600, разширяема 50 – 102 400

α99 II дава висока разделителна способност и нисък шум при широк стандартен ISO диапазон от 100 – 25 600, с възможност за разширение от ISO 50 – 102 400.

По-високо качество без оптичен нискочестотен филтър

Фотоапаратът няма оптичен нискочестотен филтър, който да влошава високата разделителна способност с 42,4 MP, което води до максимални оптични работни показатели, които позволяват на α обективите да показват пълната реалност в детайли.

16-битова обработка на изображения и 14-битов RAW изход

14-битовите цифрови сигнали първоначално се обработват като 16-битови данни в BIONZ X и буферната LSI система, след което се извеждат като 14-битови RAW данни за по-богата градация и качество на изображението.

Оптична 5-осова стабилизация на изображението

Ефективност като при използване на 4,5-стъпкова по-висока скорост на затвора
Заснемането трябва да е колкото се може по-стабилно, за да се намали негативният ефект от замъгляване при трептене на фотоапарата. Ето защо високата разделителна способност на α99 II е оптимизирана с интегрирана в корпуса 5-осова SteadyShot INSIDE стабилизация на изображението, фино настроена, за да се съчета с 42,4-мегапикселовите характеристики. Можете да увеличавате далечни предмети, да снимате в близък план и да правите нощни снимки с яснота почти без трептене при снимки и видеоклипове.4K филми с висока разделителна способност за потребители на байонет А

Покажете въображението си при α99 II 4K записа на филми, докато пълноформатният сензор за изображения с подсветка трансформира визията ви в реалност. Вие ще постигнете подобрена изразителна сила с 4K разделителна способност при снимане в пълноформатния 4K формат на сензора. Освен това можете да улавяте удивително висока разделителна способност при снимане в размер на кадъра Супер 35 мм поради пълното прочитане на пиксели без групиране на пиксели.
 


Висока разделителна способност със Супер 35 мм
α99 II записва 4K филми във формат Супер 35 мм. Ефектът оversampling събира прибл. 1,8 пъти повече информация от нужното за 4K филмов извод, давайки на изображенията реалистична дълбочина и размери.

Поддръжка на S-Gamut и S-Log запис
Новите функции S-Log3 и S-Log2 gamma осигуряват широк динамичен обхват на заснемане (1300%) без издути светли петна или смачкване на черното. S-Log3 gamma осигурява приблизително 14 спирания на ширина.

Намален файл, увеличено качество

Форматът XAVC S позволява 4K запис при максимална скорост от 100 Mbps, както и Full HD запис при 50 Mbps, така че α99 II да може да прави филми с фини детайли в движението и потиснат шум при компресия.

Акцент върху филмите с нов бърз и забавен каданс

Използвайте режима S&Q за избиране на 1 fps дo 120 fps (100 fps) в осем стъпки, до 60x (50x) бърз каданс и 5x (4x) забавен каданс и записвайте при full HD (50 Mbps). Бързият каданс е като филм от снимки или отнемане на кадри.
 

Предостатъчно функции за по-голяма лекота и надеждност

Ще оцените новата ергономичност на α99 II. Корпусът с променен дизайн е с 8% по-малък от α99 благодарение на преоценката на вътрешното разположение и намаления размер на 5-осовата система за стабилизация на изображението. Щателно внимание е обърнато и на най-малките детайли, така че новият фотоапарат осигурява отлична използваемост и надеждна здравина на корпуса в допълнение към намалените размери на корпуса.
 
Save

Съдържание на кутията

Multi Interface Shoe Cap
Капачка ALC-B55 SLR Camera Body Cap
Батерия NP-FM500H InfoLithium Battery (7.2V, 1600mAh)
Зарядно устройство BC-VM10A Battery Charger
Micro-USB Cable
Чашка за окуляр
Ремък Shoulder Strap

Цена: 7 199,00 лв.
Плати: 5 999,00 лв.
Спестете: 1 200,00 лв.

Разгледани продукти

Изчисти