светкавица Canon 600EX-RT II SPEEDLITE

Код:105010003
Canon 600EX-RT II SPEEDLITE
Canon 600EX-RT II SPEEDLITE Canon 600EX-RT II SPEEDLITE
  • Лесна употреба с интуитивни контроли
  • Вграден безжичен приемник
  • Високоскоростна синхронизация
  • Синхронизация по второ перде
  • E-TTL II мерене
  • Вод. число: 60 м (при 200мм ISO 100)
  • Време за презаряд: 0.1 - 5.5 сек.
  • Захранване: 4 x AA
  • Ъгъл на покритие: 94° - 12°
  Цена: 1 359,00 лв.

  Кредит Добави в любими

   Описание

   Светкавицата Canon 600EX-RT II SPEEDLITE има усъвършенствана безжична комуникация и предлага впечатляваща мощност с водещо число 60 (m,ISO100), което я прави подходяща за осветяване на големи пространства. Speedlite 600EX-RT II работи с феноменална скорост - времето за презареждане е 0.1-5.5 сек., а възможността за персонални настройки и информативния дисплей  гарантират бърза и безупречна работа при всякакви условия.

   Снимайте по-бързо и за по-дълго време

   Speedlite 600EX II-RT гарантира безупречна работа, което я прави идеално допълнение към EOS-1D X Mark II. Заснемайте до 50% повече снимки в серия със светкавица в сравнение със Speedlite 600EX-RT и добавете батерията CP-E4N за още по-продължителни серии от снимки.

   Надеждна работа като отдалечена и като монтирана към фотоапарата светкавица

   Подобреният алгоритъм за управление на светкавицата предотвратява прегряването, а режимът за бързо задействане позволява на Speedlite 600EX II-RT да се задейства дори преди да е постигнат пълен заряд, за да не изпускате уникалните моменти. Подвижната глава с регулиране на ъгъла на разсейване се настройва към зрителния ъгъл на използвания обектив и позволява светкавицата да бъде отразявана от стени и тавани за по-естествен резултат. Speedlite 600EX II-RT има същото ниво на устойчивост на атмосферни влияния като EOS-1D X Mark II, така че можете да продължите да снимате дори и в тежки условия.

   В комплекта е включен е адаптер за отразена светкавица за по-меко осветяване при снимане на портрети, както и прикрепящи се цветни филтри, които позволяват балансиране на светкавицата с околната светлина.

   Творческо осветяване с отдалечена светкавица


   Симулирайте светлина, идваща от произволна посока, чрез позициониране на Speedlite 600EX II-RT на разстояние от фотоапарата. Задействайте я от разстояние до 30 m чрез вграденото радио- или оптично управление и предавателя за светкавици ST-E3-RT (опция). Могат да бъдат използвани няколко светкавици Speedlite 600EX II-RT (поотделно или в групи) и да бъдат комбинирани с други светкавици на Canon, като например Speedlite 430EX III-RT.

   Висока мощност с водещо число 60 (m, ISO100)


   Speedlite 600EX II-RT предлага голяма мощност, така че никога няма да бъдете разочаровани. Идеална е за осветяване на големи пространства и за отразяване на светлина от стени и тавани за по-мек и по-естествен резултат. Включен е адаптер за отразена светкавица, който още повече омекотява светлината на светкавицата. Светкавицата се презарежда безшумно само за 3,3 s, а опционната батерия CP-E4N допълнително намалява това време.

   Лесна употреба с интуитивни контроли и информативен дисплей


   Персонализируем селектор позволява бързи настройки при напрегната работа, а на големия и осветен дисплей можете незабавно и лесно да видите съответната информация за снимането. Текущият заряд на всички безжични светкавици в групата се показва на дисплея на главната светкавица Speedlite 600EX II-RT.


   Canon 600EX-RT II SPEEDLITE

   Наличен Икона за повече информация за наличността на продукта
   Поръчай сега, и ще го изпратим утре
   Безплатна доставка
   Цена: 1 359,00 лв.

    Разгледани продукти

    Изчисти