Включи се!

Абонирай се за нашия бюлетин,

за да си сред първите, които ще получават най-интересните оферти!

 

камера Ricoh Theta S (черно)

Код:102010033
Ricoh Theta S (черно)
Ricoh Theta S (черно) Ricoh Theta S (черно) Ricoh Theta S (черно) Ricoh Theta S (черно)
  • Заснемане на 360° сферично видео и фото
  • Компактна и лесна за работа
  • Вграден Wi-Fi за контрол през смартфон
  • Два обектива с максимална бленда f/2
  • Full HD 1080p видео с 30 к./сек
  • Живо предаване през USB или HDMI
  • 8 GB вградена памет
  • Google Maps/Street View съвместимост
Не можем да ти предложим този продукт в момента. - Виж други подобни продукти

Описание

С един поглед

Вземи бъдещето на фотографията буквално в ръцете си! Перфектните снимки 14 MP срещат 360ο Full HD видеото 30 fps, но и възможност за управление от дисплея на твоя смартфон. Също така, фиксираната апертура f/2 осигурява ясни и детайлни снимки, като благодарение на LED indicator винаги ще знаеш състоянието на устройството. Вземи висококачествената Ricoh Theta S и очаровай света 360° с впечатляваща красота.
 
RICOH THETA S BLACK
 
RICOH THETA S BLACKRICOH THETA S BLACKRICOH THETA S BLACKRICOH THETA S BLACK 
Резолюция на video
Full HD/30 fps
Full HD резолюция с 30 frames per second означава впечатляващ запис на действието с плавно движение без замъглени изображения.
Резолюция на снимка
14 MP
С резолюция 14MP всички снимки са изключително ясни с впечатляваща детайлност, за да "запечаташ" момента и да покажеш на всички това, което се е случило.
Оптично поле
360ο
Благодарение на 360-градусово оптично поле можеш да създаваш твоето Virtual Reality изживяване, за да може всички около теб да изживеят екшъна.
Апертура
f/2
С фиксирана апертура f/2 имаш невероятно светли кадри с висока резолюция дори и при условия на слабо осветление.
     


По-добри резултати, по-добро качество

Колко пъти си бил на правилното място в правилния момент, но не си имал камера, която да може да запечата изключителната красота? Ricoh Theta S ще увековечи всичко, което ти спира дъха, от снимки до видео Full HD (максималмо време 25 минути), ще запечата спомените ти в един жив 360° свят с голяма яснота!

 
RICOH THETA S BLACK
RICOH THETA S BLACK

С Wi-Fi той е «must»!

Още по-лесно използване на Ricoh, тъй като благодарение на възможността за свързване Wi-Fi със смартфон, можеш да управляваш всичко от дисплея на твоя телефон. Направи Live View и се наслади на дисплея на смартфона на всичко, което записваш и прави Live streaming, за да споделиш и с компанията приключенията ти в момента, в който се случват!
 

Покажи на всички твоите 360ο кадри

Със специализираните приложения за обработка на сферични снимки, timelapse Videos и приложение за компютър, което ти позволява съхранението, възпроизврждането и споделянето на сферични снимки с висока резолюция, натисни share на 360ο кадри и остави другите да се насладят на твоето изживяване!
 
RICOH THETA S BLACK

RICOH THETA S BLACK
RICOH THETA S BLACK
Има "добра" памет...

Благодарение на вградената 8GB памет можеш да правиш много повече с Theta S! Прави снимки и записвай видео без ограничение и запази изключителните моменти, които не би искал да забравиш.

Ясни снимки по всяко време!


Не е необходимо да заснемаш ясни снимки само когато е светло. С фиксирана апертура f/2, невероятно светлият обектив осигурява огромно предимство при условия на ниско осветление, за да имаш реалистични и ясни снимки по всяко време от денонощието.
RICOH THETA S BLACK
RICOH THETA S BLACK
Дизайн, който не си си представял…

С размери 44mm x 130mm x 22.9mm и тегло едва 125g разполага с толкова елегантен и тънък дизайн, че ще привлече всички погледни! Постави камерата в чантата, в раницата или куфара, вземи я навсякъде с теб и "запечатай" всеки сцена и всяко действие!
 

 С LED indicator… не може да ти убегне


Вече не е необходимо да се питаш за състоянието на устройството, тъй като LED индикацията те информира кога камерата е свързана към wifi, кога е готова да заснеме снимка и кога видео. По този начин винаги ще знаеш статуса на Theta S във всеки един момент, само с един поглед!
 
 



Характеристики

Основни
Характеристики Резолюция на видеоFull HD/30fps
Автономия на батерията60 минути
Апертураf / 2.0
Поддържани картинни форматиJPEG
Размери (в cm)Да
Резолюция на снимка14 megapixels
Тип батерияLi-Ion
Други
ТЕГЛО136 гр.
Допълнителни
Размери4.2 х 1.7 х 2.3 см

Съдържание на кутията

Ricoh Theta S (Черно)

USB кабел
Мек калъф

Не можем да ти предложим този продукт в момента. - Виж други подобни продукти