Включи се!

Абонирай се за нашия бюлетин,

за да си сред първите, които ще получават най-интересните оферти!

 

стабилизатор FeiYu Жироскопична стабилизираща стойка Gimbal G4 3-AXIS за GoPro

Код:104010060
FeiYu Жироскопична стабилизираща стойка Gimbal G4 3-AXIS за GoPro
FeiYu Жироскопична стабилизираща стойка Gimbal G4 3-AXIS за GoPro FeiYu Жироскопична стабилизираща стойка Gimbal G4 3-AXIS за GoPro FeiYu Жироскопична стабилизираща стойка Gimbal G4 3-AXIS за GoPro
  • Лесната за употреба стойка FY- G4 е перфектната комбинация от прецизна техничност и електроника
  • Стойката предлага възможност за удължаване
  • FY-G4 предоставя контрол върху трите оси
  • FY-G4 предлага и interfacе за подаване на енергия директно към Gopro камерата
Не можем да ти предложим този продукт в момента. - Виж други подобни продукти

Описание


 
Лесната за употреба стойка FY- G4 е перфектната комбинация от прецизна техничност и електроника. Тялото разполага с безколекторен мотор със супер гладко движение и здрава алуминиева конструкция. Редовните лесни за инсталация ъпдейти на фърмуеъра означават нарастване на функционалността и подобряване на представянето с течение на времето. Това е перфектният инструмент за заснемане на кадри с GoPro HERO4, готов за работа веднага след разопаковането.
Новият по-чист и елегантен дизайн и липсата на кабели гарантират по-добро представяне по време на заснемане. С дължина от 239мм и тегло 265g, стойката е удобна за продължително снимане с ръка.
След 4 поколения разработки, FeiYu установяват, че 118 милиметровият грип притежава идеалната ергономична дължина за опериране на GoPro камера с една ръка.
Простотата е ключът към доброто функциониране. Три режима на работа обхващат целия спектър наземни операции.
Добре обмисленият дизайн на захващащите камерата елементи предотвратява загубата и и същевременно поддържа стойката лека, бърза и удобна за снимане във всеки един момент.
Стойката предлага възможност за удължаване с цел да задоволи нуждите на всички потребители, предлагайки по-гъвкави ъгли на заснемане и по-голям обхват на кадъра.
FY-G4 предоставя контрол върху трите оси - Roll, Pitch и Heading за разнообразни и вълнуващи кадри от различни ъгли. Забавлявайте се снимайки ниско до земята, наопаки или си направете отлично стабилизирано selfie.
FY-G4 предлага и interfacе за подаване на енергия директно към Gopro камерата, позволявайки и да функционира дори без поставена батерия.

Режими:
Heading Following Mode —— Pitch и Roll осите са заключени, камерата се върти гладко по Heading направлението.
Heading And Pitch Following Mode —— Roll оста е заключена , камерата се върти гладко по Heading и Pitch направленията.
Locking Mode —— Камерата е заключена в статично положение.
Special Working Condition (Inversion Mode) —— В който и да е режим, натиснете бутона три пъти подред и стойката влиза в inversion режим и автоматично преминава в Heading режим. Завъртете стойката за да заснемете още по-вълнуващи кадри сменяйки комбинацията от режими. За излизане от inversion режима отново натиснете бутона три пъти последователно.

Начини на заснемане:
Гладко и стабилно заснемане: снимане с ръка, при движение дръжте стабилно, а про време на ходене - леко и здраво.
Нагласяне на Pitching ъгъла: Натиснете главния бутон два пъти за да влезете в “Heading And Pitch Follow ”режим. Дръжте стойката под желания ъгъл и натиснете бутона отново за да стартирате “Heading Follow ” режим и да заключите камерата в тази позиция.
Selfie: Обърнете стойката на 180° така че камерата да гледа към вас. След това нагласете желания ъгъл използвайки “Heading and Pitch Follow” режима описан горе. Вече можете да се заснемате с лекота.
Гъвкава употреба на Inversion режима: Натиснете главния бутон три пъти подред. В този режим може да държите стойката с камерата надолу което позволява заснемане на кадри от по-ниска гледна точка. При снимане по време на дейности с висока скорост е полезно да държите стойката успоредно на земята.