Включи се!

Абонирай се за нашия бюлетин,

за да си сред първите, които ще получават най-интересните оферти!

 

стабилизатор FeiYu Жироскопична стабилизираща стойка Gimbal за GoPro

Код:104010061
FeiYu Жироскопична стабилизираща стойка Gimbal за GoPro
FeiYu Жироскопична стабилизираща стойка Gimbal за GoPro FeiYu Жироскопична стабилизираща стойка Gimbal за GoPro FeiYu Жироскопична стабилизираща стойка Gimbal за GoPro
  • Оптимизирания нов модел G4 стабилизираща стойка с 360 градусово завъртане по трите оси и последен модел четирипосочен джойстик за управление. Предназначена за GoPro и с възможност за зареждане на камерата и възпроизвеждане на записа.
Не можем да ти предложим този продукт в момента. - Виж други подобни продукти

Описание



Пълно завъртане: на 360 градуса и по трите оси на движение балгодарение на нова революционна нова технология - 360degrees+slip ring и нов дизайн на дисковете.

Quick-access щипка: Нов дизайн на закрепване на камерата - по-бързо, по-сигурно, по-атрактивно и с вътрешно уплътнение за предотвратяване на надраскване.

Директно зареждане:

10-pin mini-USB интерфейс вграден в tilt мотора поддържа зареждане на GoPro и възпроизвеждане на видео - най-добрия вариант за зареждане по време на запис в индустрията.

Изчистен дизайн с един единствен бутон:

Старият механичен бутон е заменен с нов, който освен за включване и изключване служи и за превключване между режимите за по-лесно и удобно боравене.

4-Посочен Джойстик:
С джойстика контролирате ъгъла на камерата бързо, удобно и прецизно. Точно реагиране на силата на натиска за гладко движение без насичане.

Директен достъп до данните:

Отлично сработване с интерфейса на GoPro, директен достъп до информацията в камерата.

Wireless дистанционно управление
Стойката поддържа FY 2.4G wireless дистанционно с обхват до 15 метра на открито. Контролът е по-лесен от всякога!