Фотоапарат Sony A68 + Обектив Sony SAL 18-55mm f/3.5-5.6 DT SAM II

Уцели офертата!

Абонирай се за нашия бюлетин,

за да си подготвен за перфектните оферти!

 

фотоапарат Sony A68 + обектив Sony 18-55mm f/3.5-5.6 DT
Код:100030075

Не можем да ти предложим този продукт в момента. - Виж други подобни продукти

ОписаниеНека чувството продължи вечно

С помощта на 4D FOCUS вие никога няма да пропуснете идеалния момент
Заснемайте повече незабравими моменти за поколенията. С α68 най-високият брой AF точки (79) с откриване на фазата, покриващи широка зона, ще уловите момента, който ще остане завинаги. Сензорът Exmor® CMOS™ и системата за обработка BIONZ X™ ви предоставят въздействието, към което се стремите. Копчета, бутони за управление и дисплеи правят снимането по-интуитивно и бързо с цел оптимизация.

Бързо движещите се обекти срещат сериозен съперник

AF системата със 79-точково откриване на фазата с висока плътност покрива повече действие
Насладете се на превъзходна надеждност на автофокуса със 79 AF точки с висока плътност, включително 15 точки от напречен тип. Технологията Translucent Mirror осигурява прецизен AF с откриване на фазата дори в режим на непрекъснато заснемане и видеорежими.Патентована технология Translucent Mirror

Уникалният дизайн на Sony заменя движещото се огледало на DSLR с фиксирано прозрачно огледало, което дава възможност за изключително бързо заснемане с непрекъснато използване на точно откриване на фазата на автофокуса.

Заснемайте идеални кадри

Високо качество на изображенията и широк диапазон на ISO за снимки/видео
Големият Exmor® CMOS сензор за изображения с приблизително 24,2 MP5 осигурява висока разделителна способност на изображението, деликатна тонална градация и експресивно боке. Процесорът BIONZ X разполага с усъвършенствани технологии за възпроизвеждане на изображения и обработва широк набор от данни от сензора при висока скорост за по-реалистични изображения. Тази двойка е идеална за снимане в широк диапазон на ISO от 100 – 256006 и възпроизвежда красиви, ярки и чисти изображения.

Създаден за бърза и ефективна работа
Управление и лесно персонализиране

Накланящ се LCD екран

Наклонете LCD екрана за снимане от различни ъгли, макс. 135° нагоре и 55° надолу, включително над главата и на земята. Екранът 2.7 възпроизвежда ясни и превъзходни изображения. Ниското отражение прави черното по-дълбоко и изостря контраста. Яркостта се регулира

Интелигентен визьор за по-добри снимки

Яркият, висококонтрастен OLED Tru-Finder™ улеснява експертното планиране и преглед на снимките, тъй като възпроизвежда данните на изображенията в реално време с богата тонална градация и достоверни цветове

Съвършена прецизност и изработка

Разширете фотографските си хоризонти с разширена гама от превъзходни обективи. α68 ви дава възможността изцяло да се насладите на прочутата ефективност на стъклото от професионален клас от Sony и ZEISS®.

Богатата гама аксесоари отговаря на всяка нужда

Опциите от професионално ниво откриват нови възможности.
Увеличете още удоволствието от снимането и придайте на фотографията си професионален вид с аксесоарите, създадени специално за този модел.

Не можем да ти предложим този продукт в момента. - Виж други подобни продукти