Фотоапарат Nikon CoolPix A100 (лилав) + калъф Case Logic + карта 16 GB

Уцели офертата!

Абонирай се за нашия бюлетин,

за да си подготвен за перфектните оферти!

 

фотоапарат Nikon CoolPix A100 (лилав) + калъф Case Logic + карта 16 GB
Код:100011037

Nikon CoolPix A100 (лилав) + калъф Case Logic + карта 16 GB
 • 20.1MP 1/2.3" CCD сензор
 • 5х опт. зум (26-130mm екв.)f/3.2-6.5
 • HD (1280 x 720)30p
 • 2.7" LCD с 230 000т.
 • 80 - 1600 ISO(3200)
 • 10cm макро
 • 1x SD/SDHC/SDXC
 • EN-EL19 батерия
 • Варианти:
 • Nikon CoolPix A100 (сребрист) + калъф Case Logic + карта 16 GB
 • Nikon CoolPix A100 (черен) + калъф Case Logic + карта 16 GB
 • Nikon CoolPix A100 (червен) + калъф Case Logic + карта 16 GB
 • Nikon CoolPix A100 (лилав арт) + калъф Case Logic + карта 16 GB
Цена: 219,00 лв.
Плати: 199,00 лв.
Спестете: 20,00 лв.

Лизинг

Описание

Стилен, тънък и лесен за използване, COOLPIX A100 се побира без проблем в джоба или чантата.
Винаги ще снимате незабравими изображения с 20,1-мегапикселовия CCD сензор, а вариообективът NIKKOR с 5-кратно оптично увеличение, което се разширява до 10-кратно Dynamic Fine Zoom, ви помага да правите красиви снимки в близък план на приятелите и семейството. Забавлявайте се със „Специални ефекти“, докато снимате, или покажете творчество с „Бързи ефекти“ за подобряване на снимките в самия фотоапарат.
„Автоматичен селектор на сцена“ избира най-подходящия сценичен режим, за да оптимизира настройките, а „Подпомагане при създаване на панорама“ заснема впечатляващи сцени, докато пътувате. Освен това можете да правите HD филми с едно докосване на бутон, а функцията за намаляване на размазването от движение запазва изображенията отчетливи и ясни.
Улавяйте живота в движение с COOLPIX A100.

ТЪНЪК, СТИЛЕН И ЛЕСЕН ЗА ИЗПОЛЗВАНЕ
С тънкия си и стилен дизайн и тегло от само 119 г, включително батерия и SD карта, този фотоапарат за носене навсякъде едва се усеща в джоба или чантата. Той е и лесен за работа, така че винаги ще сте готови да уловите специалните за вас моменти.

ВАРИООБЕКТИВ NIKKOR С 5-КРАТНО ОПТИЧНО УВЕЛИЧЕНИЕ
Правете великолепни групови снимки и ясни портрети в близък план с вариообектива NIKKOR с 5-кратно оптично увеличение (26 – 130 мм еквивалент при 35 мм формат), което се разширява до 10-кратно Dynamic Fine Zoom¹. Той ви приближава до действието и ви помага да уловите запомнящи се изражения на лицето.

CCD СЕНЗОР ЗА ИЗОБРАЖЕНИЯ С 20,1 ЕФЕКТИВНИ МЕГАПИКСЕЛА

Високият брой мегапиксели на сензора за изображения гарантира, че ще получите красиви и отчетливи изображения с висока разделителна способност, от които стават качествени постери.

АВТОМАТИЧЕН СЕЛЕКТОР НА СЦЕНА

Качествените снимки са лесни с „Автоматичен селектор на сцена“, който автоматично избира вместо вас най-подходящия сценичен режим, като например „Портрет“, „Нощен пейзаж“ или „Близък план“. Фотоапаратът ви има 16 сценични режима, като например „Спорт“, „Плаж“ или „Портрет на домашен любимец“, които могат да се съчетават с условията ви на снимане. Всеки режим оптимизира настройките на фотоапарата за постигане на най-добрата експозиция за конкретните условия, така че да можете да правите ясни снимки дори в трудна обстановка.

ПОДПОМАГАНЕ ПРИ СЪЗДАВАНЕ НА ПАНОРАМА

Красивите сцени от ваканцията могат да се съхранят завинаги с „Подпомагане при създаване на панорама“ чрез комбиниране на няколко снимки във фотоапарата за създаване на една разкошна панорама.

НАМАЛЯВАНЕ НА РАЗМАЗВАНЕТО ОТ ДВИЖЕНИЕ

Заснемайте винаги по-ясни изображения с функцията за намаляване на размазването от движение, която компенсира заклащането на фотоапарата и движението на обекта – дори когато децата или домашните любимци се движат бързо.

СПЕЦИАЛНИ ЕФЕКТИ

Забавлявайте се със „Специални ефекти“, за да добавите собствени творчески нотки към снимките си. Избирайте от 8 ефекта, които могат да се прилагат, докато снимате, като „Омекотяващ ефект“, „Носталгична сепия“ или „Селективен цвят“, за да оцветите отделни елементи от черно-бяло изображение.

БЪРЗИ ЕФЕКТИ

Искате ли да изпробвате креативността си, като подобрите снимките, които току-що сте направили? Опитайте един от 6-те бързи ефекта, за да придадете различен вид на изображенията си, като например „Рибешко око“, „Ефект „миниатюра“, който превръща изображението ви в миниатюрна сцена, или „Картина“, създаващ от снимката ви произведение на изкуството.

РЕТУШИРАНЕ ЗА ЧАРОВЕН ЕФЕКТ

Усъвършенствайте портретите, които сте направили, с 12 ефекта за последващо ретуширане на снимките в „Ретуширане за чаровен ефект“, които могат да добавят грим с помощта на опциите „Сенки за очи“, „Грим за мигли“ и „Пудра“ или да скрият торбичките под очите.

АФ С НАМИРАНЕ НА ЦЕЛТА

Ясното заснемане е лесно с помощта на бързото и прецизно автоматично фокусиране, тъй като фотоапаратът автоматично идентифицира обекта и го фокусира.

ЗАПИСВАНЕ НА HD ФИЛМИ (720Р)

Записвайте с лекота цялото забавление по време на семейни празници или запомнящите се моменти като плавни HD филми само с едно докосване на специалния бутон за запис на филм.

ДЪЛЪГ ЖИВОТ НА БАТЕРИЯТА

Винаги ще бъдете готови да заснемете случващото се, тъй като пълният заряд на батерията ви позволява да направите около 250 снимки или да заснемете около един час филми.

РЕЖИМ „ИНТЕЛИГЕНТЕН ПОРТРЕТ"

Автоматичните функции в системата „Интелигентен портрет“ превръщат заснемането на портрети в детска игра. „Таймер за усмивка“ прави снимка, когато разпознае, че обектът се усмихва, „Гаранция срещу мигане“ ви показва предупредително съобщение, ако открие, че обектът е мигнал, докато сте правили снимката, така че да можете незабавно да направите нова, без да чакате, за да я прегледате.

NIKON IMAGE SPACE

Потребителите на Nikon получават 20 ГБ пространство за безплатно онлайн съхранение в облак чрез нашия сайт за съхранение и споделяне на изображения NIKON IMAGE SPACE. Научете повече на адрес www.nikonimagespace.com.

Съдържание на кутията

Батерия Nikon EN-EL19
Зарядно у-во Nikon EH-72P
Ремък за ръка AN-CP19 
USB кабел UC-E16 

Nikon CoolPix A100 (лилав) + калъф Case Logic + карта 16 GB

Наличен
Поръчай сега, и ще го изпратим днес
Безплатна доставка
Цена: 219,00 лв.
Плати: 199,00 лв.
Спестете: 20,00 лв.

Разгледани продукти

Изчисти