Уцели офертата!

Абонирай се за нашия бюлетин,

за да си подготвен за перфектните оферти!

 

видеокамера Olympus Tough TG-Tracker (черен)

Код:102030007
Olympus Tough TG-Tracker (черен)
Olympus Tough TG-Tracker (черен) Olympus Tough TG-Tracker (черен) Olympus Tough TG-Tracker (черен)
 • TG-Tracker е изключително здрав, лесен за ползване екшън апарат
 • Field Sensor System - Специална система за проследяване на всичко, което виждате и усещате по време на снимки и видеозапис с помощта на GPS, e-компас, барометър, термометър и акселерометер
 • Прахозащитен
 • Водоустойчив до 30m
 • Студоустойчив до –10°C
 • Издържа на падане от 2.1m и на тежест от до 100kg
 • Външна памет: microSD/HC/XC
 • Макро: 20 см
 • Макс. видео резолюция: 3840 x 2160p / 30 fps
 • Резолюция на сензора: 7.2 мегапиксела
 • Обектив: 1,58 mm (13.9 mm екв.) f/2.0
 • Стабилизация: Да (5 осева)
Не можем да ти предложим този продукт в момента. - Виж други подобни продукти

Описание

OLYMPUS TG-TRACKER BLACK


Tough! TG-Tracker
Безспорно най-добрият екшън апаратза всяко приключение

“Перфектен за всяко предизвикателство, без значение колко голямо е то”

Изкачете планината до върха, покажете ни как се носите по вълната, раздайте се на пистата... Tough е достатъчно силен да се справи и отрази всяко Ваше приключение. TG-Tracker е изключително здрав, лесен за ползване екшън апарат, който ще Ви зарадва с брилянтни снимки и видео дори и в най-тежките условия.

 
“Той прави така, сякаш екшънът се повтаря в момента, отново и отново”

4K видео, мощен процесор, 5-осева стабилизация и ултраширокоъгълен обектив са само част от характеристиките, който дават възможност да запечатите екшъна по перфектен начин. TG-Tracker Ви помага да правите изумителни видеоклипове без никакви усилия, така че изцяло се потапяте в приключението.

“Чудесен начин да запишеш и прегледаш представянето си”

TG-Tracker проследява Вашите приключения, осигурявайки Ви истински материал, за да можете да почувствате постиженията в развитието си. Имате достъп до ключова информация в детайли и дълбочина, които допълнително можете да подобрите благодарение на OLYMPUS Field Sensor System.

 

Функции, които Ви карат да искате TG-Tracker

Солиден и надежден

Водоустойчив до 30m, студоустойчив до –10°C, издържа на падане от 2.1m и на тежест от до 100kg, прахозащитен, новият
TG-Tracker е направен да посрещне с Вас и най-голямото предизвикателство. Невероятното външно излъчване и реномираната Olympus система от уплътнения правят от този модел забележителен tough подводен апарат.


OLYMPUS TG-TRACKER BLACKField Sensor System
Специална система за проследяване на всичко, което виждате и усещате по време на снимки и видеозапис. GPS, компас, барометър, термометър - всичко се записва и остава. В този смисъл апаратът е идеален за проследяване на личните Ви постижения по време на Вашите приключения или спортни изяви.


OLYMPUS TG-TRACKER BLACK


 

Снимай, проследи, покажи
Прехвърлете Вашите кадри заедно със записаните данни към смартфона, ползвайте и апликацията OI.Track. Проследете прогреса и развитието на уменията си в дадена дисциплина, като сглобите различните данни от снимките и видеата. С безплатната апликация OI.Share App можете да прехвърлите лесно кадрите към мобилно устройство (смартфон или таблет) и така да ги качите в социалните мрежи. Можете също да ползвате тези мобилни устройства като дистанционно за контрол на настройките в TG-Tracker по време на снимки.


OLYMPUS TG-TRACKER BLACK

 
4K & ултраширокоъгълен обектив

Възможност за 4K видеозапис и ултраширок обектив, готови да обемат всяка сцена от екшъна в пълния й детайл и с изключителна рязкост. Ултраширокият ъгъл на запис (204°) Ви позволява да усетите действието като на живо.
 


OLYMPUS TG-TRACKER BLACK


 

Други функции
 • OLYMPUS TG-TRACKER BLACK

  5-осева стабилизация

  TG-Tracker е с впечатляваща 5-осева стабилизация на изображенията (IS) - система, която минимизира всяко размазване. Перфектен за супер гладки видеозаписи, дори и по време на езда или рафтинг.

 • OLYMPUS TG-TRACKER BLACK

  Подвижен 1.5" LCD

  Цветният екран с размер 1.5" и 115,200 точки Ви държи в картината по време на снимки или при преглед. Можете да го обръщате, ако действието го налага, за да улесни максимално снимането.

 • OLYMPUS TG-TRACKER BLACK

  4K видео

  Снимайте 4K видео с
  TG-Tracker и ще усетите силата на технологиите на OLYMPUS за запис на изображения с чисти и богати детайли и ниски нива на шум.

 • OLYMPUS TG-TRACKER BLACK

  Мощен светлинен източник

  Силната светлина на върха на апарата ще Ви спаси в тежки ситуации. До 60 лумена повече светлина в тъмнината на разстояние от 3.5m до 1 минута. Бързото й пускане Ви дава шанс да направите реалистични кадри на обекти, намиращи се в тъмнина.

 • OLYMPUS TG-TRACKER BLACK

  Таймлапс видео

  В режим таймлапс можете да запишете изгрева или залеза на слънцето, смяната на времето или някое уникално действие. Идеални са за показване онлайн.

 • OLYMPUS TG-TRACKER BLACK

  Безкраен запис

  Запис на видео докато Ви свърши батерията или изпълните капацитета на картата. Всеки файл е с дължина 29 min., което ги прави лесни за архивиране и търсене, както и за редакция.

 • OLYMPUS TG-TRACKER BLACK

  Подводен детектор

  TG-Tracker автоматично усеща дали сте под или над вода. Спрямо дълбочината на водата апаратът превключва на специален режим за подводни смимки, така че да Ви позволи да се концентрирате върху уроците по гмуркане.

 • OLYMPUS TG-TRACKER BLACK

  Издържаща дълго батерия

  Литиево-йонна батерия с голям капацитет, издържаща впечатляващо дълго време дори и при видеозапис.

 • OLYMPUS TG-TRACKER BLACK

  Грип и адаптор

  Удобният грип Ви позволява за хванете в кадър обекта си от всеки ъгъл, дори и при сложна ситуация. Имате на разположение и Мount Coupling adapter, с който да ползвате аксесоари на други производители, за да разширите възможностите си.

 
SaveSaveSaveSave

Съдържание на кутията

Olympus Tough Tg-Tracker (Черен)

Ремък за китка
Батерия LI-92B (3.6V, 1350mAh)
AC Адаптер
USB Кабел
Протектор за обектива
Подводен протектор за обектива
Steady грип

Не можем да ти предложим този продукт в момента. - Виж други подобни продукти