Включи се!

Абонирай се за нашия бюлетин,

за да си сред първите, които ще получават най-интересните оферти!

 

микрофон Rode NT-USB

Код:104090052
Rode NT-USB
  • Rode NT-USB е USB микрофон, който е идеален за записване на песни и музикални изпълнения в допълнение към говорими приложения като подкастинг и гласови предавания.
  • Той е напълно съвместим с всички основни приложения за запис на компютри с Windows и Mac OS, както и на Apple iPad, използващ RØDE Rec, GarageBand или друго приложение за запис, което приема външен микрофон. Използването на Apple iPad изисква подходящ адаптер за USB връзка, като Apple Camera Connection Kit
Цена: 399,00 лв.

Кредит Добави в любими

Описание

Rode NT-USB е кардиоиден студиен USB микрофон, който може да улавя аудио с резолюция до 16 bits/48 kHz. Микрофонът разполага със стерео жак за слушалки и интегриран усилвател, а вграденият Direct Mix Control ви позволява да наблюдавате входния сигнал на микрофона в реално време. 

В комплекта е включен поп-филтър, който пасва върху основата на микрофона, като позиционира филтъра на идеалното разстояние от капсулата, за да сведе до минимум плосиви (твърди звуци) по време на пеене или реч. Комплектът включва още монтажна стойка с 3/8 ”резба, стойка за бюро, която позволява на NT-USB да седи на удобна височина на плота, и калъф за съхранение на микрофона, когато не се използва.

Спецификации

Акустичен принцип: Pressure Gradient
Полярен модел: Кардиод
Резолюция: 16 bits
Честотен обхват: 20Hz - 20kHz
Максимален SPL: 110dBSPL
Захранване: US
Тегло: 520 гр

Съдържание на кутията

Rode Nt-Usb

Поп филтър
Стойка за бюро
Монтажен пръстен
6 м USB кабел
Калъф за съхранение

Rode NT-USB

Наличен Икона за повече информация за наличността на продукта
Поръчай сега, и ще го изпратим утре
Безплатна доставка
Цена: 399,00 лв.

Разгледани продукти

Изчисти

Промени в работното време

Уважаеми клиенти,

поради технически причини, ФотоСинтезис Център в София няма да обслужва клиенти от 11.02. (събота) до 14:00 часа на 13.02. (понеделник).

Възможни са известни забавяния на поръчките, направени чрез нашия онлайн магазин, направени от 14:00 часа на 10.02. (петък) до 14:00 часа на 13.02. (понеделник).

Приемете извиненията ни за евентуалното неудобство!
Промени в раб. време