Уцели офертата!

Абонирай се за нашия бюлетин,

за да си подготвен за перфектните оферти!

 

статив Manfrotto MK190XPRO3-3W алуминиев статив с X-Pro трипозиционна глава

Код:111020044
Manfrotto MK190XPRO3-3W алуминиев статив с X-Pro трипозиционна глава
Manfrotto MK190XPRO3-3W алуминиев статив с X-Pro трипозиционна глава Manfrotto MK190XPRO3-3W алуминиев статив с X-Pro трипозиционна глава Manfrotto MK190XPRO3-3W алуминиев статив с X-Pro трипозиционна глава
  • 90° механизъм на централната колона
  • Издръжливост на тежест: 6 kg
  • Тегло: 3 kg
  • Размер / Секции: 72 cm / 3
  • Максимална височина: 173 cm
  • Минимална височина: 9 cm
  • Материал: Алуминий
Цена: 499,00 лв.
Плати: 399,00 лв.
Спестете: 100,00 лв.

Кредит Добави в любими

Безплатна доставка
Безплатна доставка
за поръчки над 100 лв.

Описание

Manfrotto MK190XPRO3-3Wе алуминиев статив с X-Pro трипозиционна глава с капицитет на натоварване 6кг, максимална височина 173cm и размер от 72см в прибрано състояние. Специалниятмеханизъм на централната колона позволява да я изваждате и поставяте под 90° дори с монтирана камера и ви дава възможност да свалите фотоапарата на минимална височина само 9см. Това го прави идеален за макро фотография, продуктова фотография, заснемане на репродукции.

Секциите на краката се отварят и регулират бързо и лесно благодарение на новия щипков механизъм, който позволява отваряне с една ръка. Те могат да се регулират индивидуално и да се отварят под различни ъгли. Стативът е оборудван с вградени нивелири на върха на централната колона и на самата глава. Наличието на Easy Link конектор ви позволява да монтирате (с помощта на допълнително рамо) различни аксесоари като светкавица, рефлектор, LED панел, които да използвате в процеса на снимане. 

Главата се отличава с нов дизайн, който позволява ръчките за регулиране на хоризонталната и вертикална ос да се прибират и сгъват. Разполага и с контрол на триенето ( върху двете оси), за да осигури прецизно позициониране на камерата.