статив Manfrotto PIXI мини статив Черен MTPIXI - B

Код:111010020
Manfrotto PIXI мини статив Черен MTPIXI - B
Manfrotto PIXI мини статив Черен MTPIXI - B Manfrotto PIXI мини статив Черен MTPIXI - B Manfrotto PIXI мини статив Черен MTPIXI - B Manfrotto PIXI мини статив Черен MTPIXI - B
  • Manfrotto PIXI е перфектният мини статив за компактни и безогледални камери, DSLR камери от нисък клас, the iPhone®(с KLYP), компактни видеокамери и т.н. Специално проектиран за нуждите на снимащите с подобен тип камери и тези които търсят леко, малко и лесно преносимо решение.
  • Издръжливост на тежест: 1 kg
  • Размер - сгънат: 18.5 cm
  • MAX височина: 13.5 cm
  • MIN височина: 13.5 cm
  • Материал: Al
Цена: 49,00 лв.
Плати: 40,00 лв.
Спестете: 9,00 лв.

Добави в любими

Описание

 Моля, имайте предвид, че всяка полу-професионална или професионална фотокамера ще надвиши възможностите на статива! Изработен от неръждаема стомана и Adapto(полимерен материал с ниско тегло и висока износоустойчивост) с традиционното за Manfrotto високо качество и уникален дизайн. Гумираните крачета гарантират стабилност върху всякакви повърхности, а в събрано положение формират удобен и стабилен хват за изполването на стативчето като дръжка. Освобождаването на главата става чрез натискане на бутон, интегриран в логото на марката върху нея. За да се запази и защити повърхността на статива, моля почиствайте с обикновена бяла гума за триене на молив.
Почистване с агресивни или абразивни течности може да навреди на покритието.

Manfrotto PIXI мини статив Черен MTPIXI - B

Наличен Икона за повече информация за наличността на продукта
Поръчай сега, и ще го изпратим днес
Цена: 49,00 лв.
Плати: 40,00 лв.
Спестете: 9,00 лв.

Разгледани продукти

Изчисти