Уцели офертата!

Абонирай се за нашия бюлетин,

за да си подготвен за перфектните оферти!

 

аксесоар X-Rite Digital ColorChecker SG

Код:103090026
X-Rite Digital ColorChecker SG
  • Еталонът Digital ColorChecker® SG има използва разширена палитра със 140 елемента, която включва както реално съществуващи в природата цветове, така и специално подбрани симулирани цветове, разположени в различни краища на работната гама на съвременните цифрови камери. Таблицата съдържа всички 24 цветни стойности на еталона ColorChecker® Classic. Поредицата от редуващи се бели, сиви и черни карета по външния край на таблицата Digital ColorChecker® SG служи да удостовери дали еталонът е равномерно освете
Цена: 826,00 лв.

Кредит Добави в любими

Безплатна доставка
Безплатна доставка
за поръчки над 100 лв.

Описание

X-Rite Digital ColorChecker® SG е подробна тестова таблица, проектирана и изработена специално за прецизно профилиране на съвременни цифрови фотоапарати. Повърхността на таблицата има по-лъскаво покритие от тази на ColorChecker® Classic (оттук и обозначението на продукта — SG, Semi-Gloss), за да може да предаде по-наситени цветове, по-искрящо бяло и по-тъмно черно.

Еталонът Digital ColorChecker® SG има използва разширена палитра със 140 елемента, която включва както реално съществуващи в природата цветове, така и специално подбрани симулирани цветове, разположени в различни краища на работната гама на съвременните цифрови камери. Таблицата съдържа всички 24 цветни стойности на еталона ColorChecker® Classic. Поредицата от редуващи се бели, сиви и черни карета по външния край на таблицата Digital ColorChecker® SG служи да удостовери дали еталонът е равномерно осветен.

Информацията за цветовете се използва от софтуерните продукти i1Match и ProfileMaker 5 на X-Rite (продават се отделно). Тези софтуерни инструменти анализират регистрираните от камерата стойности на цветовете и изготвят корекционен профил във формат ICC, който можете да използвате по-нататък при обработка на кадри от същата камера.

Digital ColorChecker® SG е най-прецизният еталон на X-Rite за профилиране на цифрови камери и е предназначен за професионални фотографски и рекламни продукционни студия. Ако желаете да постигнете адекватни резултати на приемлива цена, разгледайте цветния еталон X-Rite ColorChecker® Passport, който функционира по аналогичен начин и се доставя с безплатен софтуер за генериране на цветни профили.

Разгледани продукти

Изчисти

Промяна в работното време на магазини ФотоСинтезис

Уважаеми клиенти,

от 11.11. (понеделник) работното време на магазини ФотоСинтезис в София и Варна се променя както следва:

Понеделник - петък: 09:30 - 20:00 часа
Събота: 10:00 - 19:00 часа
Неделя: почивен ден
Ново работно време на магазини ФотоСинтезис