статив Manfrotto MK055XPRO3 алуминиев статив с X-Pro трипозиционна глава

Код:111020043
Manfrotto MK055XPRO3 алуминиев статив с X-Pro трипозиционна глава
Manfrotto MK055XPRO3 алуминиев статив с X-Pro трипозиционна глава Manfrotto MK055XPRO3 алуминиев статив с X-Pro трипозиционна глава Manfrotto MK055XPRO3 алуминиев статив с X-Pro трипозиционна глава Manfrotto MK055XPRO3 алуминиев статив с X-Pro трипозиционна глава Manfrotto MK055XPRO3 алуминиев статив с X-Pro трипозиционна глава
 • 90° механизъм на централната колона
 • Глава: XPro 3-way
 • Товароносимост: 8 kg
 • Тегло: 3.5 kg
 • Размер: 74 cm
 • Секции:  3
 • Максимална височина: 183 cm
 • Минимална височина: 9 cm
 • Калъф: Не
 • Материал: Алуминий
 • Тип: Фото
609,00 лв.
Цена: 509,00 лв.
Спестете: 100,00 лв.

Кредит Добави в любими

Безплатна доставка
Безплатна доставка
за поръчки над 50 лв.

Описание

Manfrotto MK055XPRO3трисекционен алуминиев статив с X-Pro трипозиционна глава с капацитет на натоварване до 8кг и разгъване от 9см минимална до 183см максимална височина. 90° механизъм на централната колона позволява да я поставите хоризонтално за макро фотография и заснемането от нисък ъгъл. Секциите на краката се отварят и регулират бързо и лесно посредством щипков механизъм със специален нов дизайн. Той позволява отварянето само с една ръка и увеличава устойчивостта на статива с до 50%.  Краката могат да се отварят под различни ъгли - 25°.46°.66°.88° (всеки крак може да бъде отворен под различен ъгъл), а промяната им е лесна и интуитивна.

Стативът разполага с вградени нивелири на върха на централната колона (който се върти на 360°, така че да можете винаги да го виждате) и на самата глава. Това ви позволява да изравните камерата по хоризонтала и по вертикала. Наличието на Easy Link конектор в основата позволява монтиране (чрез допълнително рамо) на различни аксесоари като светкавица, рефлектор или LED панел. 

Главата е с нов дизайн и ръчки за регулиране на хоризонталната и вертикална ос, които се прибират и сгъват като осигуряват бързина и по-лесно ползване. Разполага и с контрол на триенето (върху двете оси), за да осигури прецизно позициониране на камерата. 

Удължен срок за обработка на поръчки

Уважаеми клиенти,

поради голямото натоварване във връзка с "черен петък", поръчките, направени чрез нашия онлайн магазин до края на ноември, ще се изпълняват с известно закъснение.

Очакваме допълнително забавяне на работата на куриерските компании, поради което препоръчваме да избирате опцията за доставка до офис.

Ще направим всичко възможно да получите поръчките си колкото може по-скоро.

В периода от 21.11. до 04.12. ФотоСинтезис Варна ще е с намалено работно време - от понеделник до петък 10:00 - 19:00 часа, събота и неделя ще са почивни дни.
Важно съобщение