Nikon Z

MIRRORLESS REINVENTED

ВИЖТЕ НАШИТЕ ПРЕДЛОЖЕНИЯ

ПОРЪЧАЙТЕ СЕГА


Покажете какво виждате с фотоапаратите Z на Nikon и обективите NIKKOR Z. Безогледалната система на Nikon е разработена около идеята за най-големия в света байонет за монтиране на обектива¹, който ви позволява да улавяте повече светлина. Повечето светлина означава повече детайлност, дълбочина и цвят. Невероятни снимки. Хипнотизиращи филми.

Не става въпрос единствено за светлина. А за онова, което виждате в нея.

Когато разполагате с ултраширок байонет, пълнокадров сензор, светкавична кадрова честота и острота от край до край, с които да работите, имате свободата за повече творчество.

Повече светлина. Повече въздействие.

Обективи S-Line NIKKOR Z. По-светлосилни. По-тихи. По-резки. Ултраширокият байонет Z на Nikon дава възможност за компактни пълнокадрови обективи, които могат да внесат повече светлина в целия кадър. Яркото е по-ярко. Дълбокото е по-дълбоко. Остротата е от единия до другия край на кадъра.

Един адаптер. Безкрайно вдъхновение.

С адаптера за байонет FTZ, монтиран на фотоапарата Z на Nikon, спокойно можете да използвате обективи NIKKOR с байонет F. Качеството на изображението не се губи по никакъв начин. Плюс това, че обективи без VR ще постигнат нови нива на острота чрез вградената във фотоапарата система за VR.


ВИЖТЕ НАШЕТО ПРЕДЛОЖЕНИЕ

Серия Z на Nikon. Напълно ново начало.