Вземи избрани модели Canon с до 400 лв. отстъпка!

Зимният сезон е за празнуване, за много емоции и за подаръци, с които да улавяш историите около теб. Заснемай красиви спомени и се наслаждавай на това специално време от годината.
Възползвай се от до 400 лв. отстъпка при покупка на избрани фотоапарати, обективи и светкавици Canon до 31 януари 2021г. Отстъпката е начислена в обявената цена. Избери продукта според нуждите си и започни да създаваш.

DSLR фотоапарати


  
ИЗБЕРИ

Обективи за DSLR


  
ИЗБЕРИ

Безогледални фотоапарати


  
ИЗБЕРИ

Обективи за безогледални


  
ИЗБЕРИ

Компактни фотоапарати


  
ИЗБЕРИ

Светкавици


  
ИЗБЕРИ

МАЛЪК ПЪЛНОФОРМАТЕН ФОТОАПАРАТ С ГОЛЯМО СЪРЦЕ

Независимо дали искаш да снимаш по-амбициозни проекти или се превръщаш в професионалист с фотографията си, EOS 6D Mark II ти дава това, от което се нуждаеш, за да направиш тези вълнуващи следващи стъпки. Снимай с увереност, когато работиш с плитка дълбочина на рязкост и композирай от всеки ъгъл.

виж нашите предложения

БЪРЗ КАТО СВЕТКАВИЦА, С КРИСТАЛНИ РЕЗУЛТАТИ

EOS 90D е един от най-новите модели в обширната гама от DSLR фотоапарати Canon. С дизайн, вдъхващ увереност, фотоапаратът е перфектен баланс на скорост, качество на изображението и преносимост – идеален за снимки сред природата и заснемане на мимолетни моменти и динамични спортове.

виж нашите предложения

МОДЕРЕН ДИЗАЙН, ИНТУИТИВНО СНИМАНЕ

Интелигентен, компактен и с безжична свързаност, този безогледален фотоапарат с гъвкави функции е чудесен и за твоя влог или стрийм. Предлага запис на 4K видео, подвижен сензорен екран, 24,1-мегапикселов CMOS сензор и процесор DIGIC 8, за да създавате незабравими спомени с красиви цветове и детайли.

виж нашите предложенияОрганизатор на промоцията е Canon CEE GmbH, Oberlaaer Straße 233, 1100 Виена, Австрия („Промоутър“). Период на промоцията: 07.12.2020г. – 31.01.2021г. или до изчерпване на количествата промоционални продукти. Отстъпката е начислена в обявената цена.