Новата Canon EOS R

ПЪЛНОФОРМАТНА БЕЗОГЛЕДАЛНА СИСТЕМА
Съвместима с твоите EF и EF-S обективи

Система, предназначена за бъдещето, днес.

Надграждайки върху над три десетилетия непрекъсната иновация на EOS, системата EOS R се основава на революционен байонет, предлагащ повече творчески възможности и още по-динамични начини за улавяне на всеки момент. Тя предефинира границите на фотографията и заснемането на филми.

RF байонет

ПЪЛНОФОРМАТЕН сензор

КОМПАКТЕН размер

ТИХ РЕЖИМ на снимане

4К видео

DUAL PIXEL автофокус

Байонетът на EOS R

Байонетът за обектив RF е в основата на системата EOS R. Тя представлява безкомпромисен баланс от оптично, механично и електронно инженерно съвършенство, позволяващо иновативен дизайн на пълнокадровия обектив, по-бърз автофокус и високоскоростна комуникация между фотоапарата и обектива.

Улови момента с пълноформатна камера

EOS R предлага пълнокадров 30,3-мегапикселов сензор с Dual Pixel CMOS AF за изключително бързо и прецизно фокусиране и заснемане с висока резолюция. Реализирай повече творчески възможности с невероятни детайли и острота.

Създай своя система и използвай свои обективи

Адаптерите на системата EOS R са уникални и предлагат допълнително творческо управление, позволяващо на фотографите и режисьорите да използват съществуващите си обективи EF и EF-S с пълна съвместимост и без загуба в производителността.

Видео възможности

Системата EOS R е идеална за всеки оператор, предлагайки обективи с бърза реакция и с възможност за запис на 4K видео. С прецизен фокус и гладко заснемане, благодарение на Dual Pixel CMOS AF и Movie Digital IS, с EOS R видео ентусиастите ще се насладят на висококачествени кадри с 10-битова картина и Canon Log.

Интегрирай и разширявай

Системата EOS R е предназначена да допълва и разширява творческите възможности. Предлагайки интуитивен начин на заснемане, тя може да се интегрира с лекота към наличната система EOS и да предложи нови творчески възможности благодарение на феноменалните обективи RF и съвместимостта си с гамите EF и EF-S.

Новата система Canon EOS R

Улови бъдещето

ПОРЪЧАЙ СЕГА