Как се снима: Иконичните корици на Vogue - уъркшоп с Петър Тодорински / 27 и 28 април 2024 / София

Pro 1 студио | 27 Април 2024 - 28 Април 2024
Кориците на Vogue имат специално място в историята на фотографията. Едва ли има друго списание, което да свързваме с толкова много емблематични фотографии и с имена на фотографи, превърнати в легенда.

Какво е да снимаш за списание, което ни е оставило блестяща поредица от зашеметяващи изображения, буквално променили света на модата и на фотографията?По време на двудневния уъркшоп с Петър Тодорински ще се опитаме да надникнем “зад кадър” на осем вдъхновяващи корици и да потърсим отговор на въпроса как са създадени.
  • Ще разгледаме подробно и анализираме цялостно изображението като избор на поза, перспектива, светлина
  • Ще се опитаме заедно стъпка по стъпка да пресъздадем кадъра на база на изводите, които сме направили, и с помощта на екипа ни от модели и стилист
  • Ще анализираме финалния резултат
Разбира се, задачата ни не е да повторим едно към едно кадър, зад който стои сериозна продукция и бюджет.  Целта ни е да видим какви решения относно светлината и не само са взели топ фотографи, изправени пред задачата да снимат нещо толкова важно като корица за “модната библия”.

Кога: 27 и 28 април ( събота и неделя) от 10:00 до 18:00 часа
Къде:
Pro1 студио - Profoto студио за фото и видео продукции, София, Бизнес Център Витоша, бул.“Черни връх“ №47

Такса за участие: 350 лв.

Броят на участниците е ограничен до 15

Как да се запишете:
За да се запишете за участие в уъркшопа, пишете ни на e-mail: photo@photosynthesis.bg с двете имена на участника и телефон за връзка В полето „Subject” посочете „WORKSHOP Studio”.

Плащане: 
След като получите от нас потвърждение, че сте записан за участие, следва да заплатите таксата за участие в уъркшопа в някой от нашите магазини или по банков път в срок до 2 работни дни, но не по-късно от 24 април 2024. 

Ако изберете плащане по банков път, впишете това в заявката за участие, за да ви изпратим фактура с данни за плащане. 

За лектора:
Петър Тодорински работи в сферата на портретната, модната и комерсиалната фотография. Лектор е в редица уъркшопи и фотографски обучения, по-голямата част от които са посветени на работата в студио и работата със светлината.

Фотогалерия: Как се снима: Иконичните корици на Vogue - уъркшоп с Петър Тодорински / 27 и 28 април 2024 / София

Прочети още статии