Включи се!

Абонирай се за нашия бюлетин,

за да си сред първите, които ще получават най-интересните оферти!

 

Проектор Canon LV-WX320

Код:132050002
Canon LV-WX320
Canon LV-WX320 Canon LV-WX320 Canon LV-WX320 Canon LV-WX320
  • Преносим WXGA проектор
  • Осигурява ярки и висококачествени изображения
  • Изключително компактен и лек
  • HDMI и MHL съвместимост и мрежов порт
  • Rазделителна способност: 1280 x 800 пиксела
  • Яркост: 3200 лумена
  • Съотношение на контраста 10 000:1 за наситено черно
  • До 6000 часа живот на лампата
  • Вграден 10 W високоговорител и аудиоизход
Не можем да ти предложим този продукт в момента. - Виж други подобни продукти

Описание

Ползи

• Наслаждавайте се на резки широкоекранни изображения при стандартна WXGA разделителна способност (1280 x 800 пиксела)
• Наслаждавайте се на впечатляваща яркост (3200 лумена) и съотношение на контраста 10 000:1 за наситено черно
• Панелът DLP™ осигурява резки и прецизни изображения с незименно високо качество
• Лек и преносим – само 2,5 kg
• Ръчното мащабиране от 1,1x позволява гъвкаво позициониране
• Портове RJ-45 и HDMI™, съвместим с MHL, поддръжка на 3D съдържание чрез системата DLP-Link
• Вертикална и хоризонтална корекция на трапецовидното изкривяване (+/-30°) подобрява управлението на изображението
• Цветови настройки по 6 оси и функцията за цвят на екрана адаптират проектора към вашата среда
• До 6000 часа живот на лампата
• Вграден 10 W високоговорител и аудиоизход плюс тиха работа само при 29 dB

Ярки и прецизни изображения

Canon LV-WX320 е идеалният избор за чувствителните към разходи организации, които имат нужда от отличен преносим проектор. Насладете се на ясни и поразително ярки широкоекранни изображения, благодарение на стандартната WXGA (1280 x 800 пиксела) резолюция и съотношение на изображението 16:10. Ярките цветове и наситеното черно се пресъздават консистентно благодарение на яркостта на проектора от 3200 лумена и съотношение на изображението 10 000:1. Наред с технологията на панела DLP, която свежда до минимум ефекта "решетка", който се среща при много проектори на подобна цена, LV-WX320 предлага и печеливша комбинация от качество и стойност за цената си.

Страхотните резултати идват лесно

Уверете се, че изображенията ви са геометрично правилни благодарение на вертикалното и хоризонталното коригиране на трапецовидното изкривяване от +/- 30°. За допълнително гъвкавост, ръчното мащабиране от 1,1x ви помага да прожектирате ясно и прецизно дори в тесни пространства. А в среди със силна естествена светлина или където е необходимо да прожектирате върху цветни повърхности, коригирането на цветовете на екрана гарантира, че ще се наслаждавате на ярки и ясни изображения и естествени цветове.

Безпроблемна свързаност

Наслаждавайте се на гъвкавостта да прожектирате висококачествени изображения от най-различни източници благодарение на богатия избор от входове на LV-WX320. Портът HDMI означава, че можете да се възползвате от HDMI изходите, които вече са често срещани при лаптопите, за постигане на по-ярки, по-ясни и по-детайлни изображения; а въздействащото 3D съдържание може лесно да се възпроизвежда чрез системата DLP-Link. За допълнително удобство, съвместимостта с MHL ви позволява да прожектирате от поддържащи MHL таблети или смартфони чрез HDMI порта на проектора. Свързването, управлението и поддръжката чрез ИТ мрежа са лесни благодарение на мрежовия порт RJ-45, което свежда до минимум усилията на вашия ИТ екип.

Лек и преносим

Въпреки върховите си спецификации, LV-WX320 тежи само 2,5 kg и е достатъчно лек, за да го носите удобно на срещи, лекции, семинари или презентации. За по-лесно пренасяне, когато сте на път, изберете опционната мека чанта за носене. Свързването на вашия проектор, веднага след като пристигнете на мястото, е много лесно: всичките му портове и конектори са удобно разположени за изключително лесен достъп. Добавете въздействие към презентациите си и подобрете изживяването на вашата публика, като свържете аудиоизточник към вградения висококачествен високоговорител или като свържете проектора към усилвател или озвучителна система чрез линейния аудиоизход.

Достъпнa цена

Изберете LV-WX320 и разходите за притежание остават значително ниски. Животът на лампата е до 6000 часа в Eco режим, а щедрата 3-годишна гаранция на лампата* от Canon осигурява до 3 лампи за замяна в рамките на гаранционния период в случай, че лампата се повреди при нормални условия на ползване – което ефективно премахва потенциалните големи разходи. Консумацията на енергия е само 350 W при работа (240 W в Eco режим), за да намали текущите ви разходи и да ви помогне да управлявате една по-екологична организация. Разходите по поддръжка са сведени до абсолютен минимум благодарение на конструкцията без филтър и лесната смяна на лампата през горния панел на проектора. И за да гарантираме, че вашата публика няма да се разсейва от фоновия шум, вентилаторът на LV-WX320 работи само при 29 dB в Eco режим.

Не можем да ти предложим този продукт в момента. - Виж други подобни продукти