Включи се!

Абонирай се за нашия бюлетин,

за да си сред първите, които ще получават най-интересните оферти!

 

камера Panasonic HC-W580 двойна камера

Код:102010024
Panasonic HC-W580 двойна камера
Panasonic HC-W580 двойна камера Panasonic HC-W580 двойна камера Panasonic HC-W580 двойна камера Panasonic HC-W580 двойна камера
  • Full HD (1920x1080/50p) видеозапис
  • 50х опт. зум (28-1740mm екв.)f/1.8-4.2
  • 2.2 MP 1/5.8" BSI MOS сензор
  • AVCHD; MP4; iFrame видеоформати
  • 3.0" (460 800 т.) сензорен LCD дисплей
  • SDXC слот за памети
  • Panasonic VW-VBT190 батерия в комплекта
  • Втора камера
  • Безжичен мултикамерен видеозапис
Не можем да ти предложим този продукт в момента. - Виж други подобни продукти

Описание

Прибавете уникални щрихи към вашия видеозапис

Този модел включва въртяща се вторична камера, която позволява заснемането от два ъгъла едновременно. Например, можете да уловите цялото семейство и да си направите селфи или да снимате с телеобектив и широкоъгълен обектив едновременно. Функцията за архивиране записва изображение тип "картина в картината" и изображение от основната камера без прозорец от вторичната камера с цел архивиране. Изображението от вторичната камера се записва в някой от многото вторични прозорци, а тяхната позиция може да се променя чрез докосване.

28 мм широк ъгъл

Снимайте групови кадри с лекота. Поберете повече хора и по-голяма част от задния фон в кадъра – функцията 28-милиметров широкоъгълен обектив (еквивалентен на 35 мм фотоапарат) прави това възможно. Това е особено полезно, когато искате да направите групов кадър в малка стая. Той побира обектите дори когато снимате отблизо и прави възможно улавянето на изключително тихи звуци с вградения микрофон на видеокамерата.

Безжична мулти камера

Добавете повече емоция към видеозаписите си. Насладете се на един нов стил на снимане, който ви позволява да добавите дори още повече емоция към филмите си. Използвайки Wi-Fi можете да свържете до три смартфона и да използвате едновременно два от тях за вторични камери. Тези изображения от вторичния прозорец са взаимозаменяеми и позициите, в които се показват, могат да се сменят помежду си. Това ви позволява да снимате от множество ъгли и гледни точки, да улавяте по-високо ниво на емоционално въздействие.

HDR (висок динамичен диапазон) филм

Създайте ясни кадри с отлични детайли. Насладете се на по-ясни и чисти видеоклипове благодарение на функцията HDR филм. Тя съчетава две изображения, заснети при различни експонации, така че да потисне прекомерно светлите области и твърде тъмните сенки. Дори и при трудни ситуации на заснемане, като например контражур, можете лесно да заснемете естествени видеоклипове с отлична тонална градация. Специалният HDR бутон позволява бързо превключване между режимите, когато е необходимо.

 

 

Не можем да ти предложим този продукт в момента. - Виж други подобни продукти