Включи се!

Абонирай се за нашия бюлетин,

за да си сред първите, които ще получават най-интересните оферти!

 

фотоапарат Nikon D780 + обектив Nikon AF-S NIKKOR 70-200mm f/2.8E FL ED VR + раница Nikon EU-12

Код:180031191
NIKON D780 BODY
фотоапарат Nikon D780 + обектив Nikon AF-S NIKKOR 70-200mm f/2.8E FL ED VR + раница Nikon EU-12 NIKON EU-12 BACKPACK NIKON D780 BODY NIKON EU-12 BACKPACK NIKON D780 BODY
NIKON EU-12 BACKPACK NIKON D780 BODY
  • Сензор: 24.5MP (BSI CMOS Bayer RGB)
  • Размер на сензора: Full-Frame (35.9х23.9mm) FX
  • Видео: UHD 4K 30p / Full HD 120p; 10-Bit HDMI Out; N-Log Gamma
  • Автофокус: 51-точков Phase AF (15 кръстовидни); 273-точков Hybrid AF (LV / видео)
  • Обективи: Nikon F
  • Серийно снимане: до 7/12 к/сек
  • Макс. ск. на затвора: 1/8000 сек
  • X-синхрон: до 1/200 сек
  • Памет: 2x SD
  • ISO: 100 - 51200 (50 - 204800)
Този продукт в момента се предлага в комплект с други продукти. - Виж нашите изгодни предложения

Описание

Nikon D780 е многофункционален DSLR фотоапарат с 24.5-мегапикселов full-frame BSI CMOS сензор, който позволява широк диапазон на чувствителност от ISO 100-51200 (50-204800).

Оборудван с процесор EXPEED 6, Nikon D780 предлага 7 кадъра в секунда при снимане чрез визьора или 12 кадъра в секунда в Live View режим и UHD 4K видео запис с до 30 кадъра в секунда с нулев коефициент на изрязване с N-Log Gamma.

При работа с визьора, Nikon D780 използва 51-точкова система за автоматично фокусиране с фазова детекция, която включва 15 точки от кръстосан тип за по-голяма точност при условия на слаба осветеност. В Live View режим или запис на видео, се използва 273-точкова хибридна автофокусна система, която съчетава точки фазова детекция на сензора и система за контрастна детекция за бързо фокусиране и отлично следене на обекта, включително поддръжка за Eye-Detection AF.

Двата слота за UHS-II SD карти памет предлагат гъвкави възможности за съхранение, а вградените Wi-Fi и Bluetooth - безжично прехвърляне на файлове и дистанционно управление на камерата от мобилно устройство.

обектив Nikon AF-S NIKKOR 70-200mm f/2.8E FL ED VR

NIKON AF-S 70-200MM F/2.8E FL ED VR


По-бърз. По-лек. По-гъвкав от всякога. AF-S NIKKOR 70–200mm f/2.8E FL ED VR ще повиши способността ви да заснемате великолепни изображения в най-трудните условия.

По какъв начин подпомага усъвършенстването ви? Подобрявате детайлността, което е от съществено значение в тази сфера. Разработен да осигурява отлични резултати, последният модел на този известен обектив ви помага да бъдете винаги с една стъпка напред.

Съчетанието от по-добро проследяване на АФ и контрол на експозицията и режима VR SPORT предлага изключително качествено серийно снимане. Съвсем новата оптична конструкция гарантира отлични характеристики от край до край. А нанокристалното покритие на Nikon намалява ефективно отраженията и отблясъците. Конструкцията му е лека и здрава благодарение на използването на елемент от флуоритно стъкло.

 
NIKON AF-S 70-200MM F/2.8E FL ED VR

УСЪВЪРШЕНСТВАЙТЕ ПРОФЕСИОНАЛИЗМА СИ: ТЕЛЕФОТО ВАРИООБЕКТИВ F/2,8

Независимо дали снимате спортни състезания, динамични събития, новини или репортажи, този обектив с формат FX може да подобри нивото на работата ви. Диапазонът на фокусно разстояние от 70 – 200 мм (105 – 300 mm, когато се използва с SLR с формат DX на Nikon) покрива всички основни изисквания. Бързата диафрагма f/2,8 дава възможност за изключителни характеристики при слаба светлина и равномерна експозиция в целия диапазон на увеличение. Най-близкото разстояние на фокусиране вече е само 1,1 м, а максималният коефициент на репродукция е увеличен от 0,11 на 0,21 пъти. Фотографите, работещи със сензори за изображения с висока разделителна способност и високоскоростни фотоапарати D-SLR на Nikon, ще бъдат готови за всичко.

NIKON AF-S 70-200MM F/2.8E FL ED VR

ЯСНО, РАВНОМЕРНО, БЪРЗО: ПОДОБРЕНА ФУНКЦИЯ ЗА НАМАЛЯВАНЕ НА ВИБРАЦИИТЕ (VR)
NIKON AF-S 70-200MM F/2.8E FL ED VR
Бъдете в крак с действието, без да правите компромис с остротата. Функцията за намаляване на вибрациите (VR) на Nikon намалява ефектите от заклащането на фотоапарата, което ви дава възможност да снимате с до 4 стопа по-бавни скорости на затвора, отколкото без VR. Проектирана да намалява размазването, причинено от движението на фотоапарата, VR вече се активира в мига, в който натиснете затвора наполовина, при това безшумно. Режимът SPORT VR осигурява по-стабилно изображение във визьора при снимане на изключително бързи действия или обекти, които се движат хаотично. Също така позволява кадрова честота при серийно снимане и закъснение при освобождаване на затвора подобни на тези, които се постигат при изключено VR (намаляване на вибрациите). Този обектив дори разпознава кога се използва статив и се настройва в съответствие с това в режимите „Нормален“ и „SPORT VR“.

ПРЕЦИЗНОСТ ОТ ОБЕКТИВА КЪМ ФОТОАПАРАТА: ОТЛИЧНО ПРОСЛЕДЯВАНЕ НА АФ И КОНТРОЛ НА ЕКСПОЗИЦИЯТА

Разработен така, че да е съвместим с бързите, професионални фотоапарати D-SLR на Nikon, този обектив реагира бързо и точно на промените в автоматичното фокусиране. Вече можете да проследявате надеждно бързодвижещи се обекти дори ако се движат хаотично, с произволна скорост или се приближават бързо към фотоапарата. Подобреното проследяване на АФ обаче не е единственото предимство. По време на високоскоростно серийно снимане електромагнитният механизъм на диафрагмата работи в синхрон със затвора на фотоапарата за бърз автоматичен контрол на експозицията и еднородност на снимките. Блокът от ламели на диафрагмата със задвижващ механизъм е вграден в цилиндъра на обектива, което позволява плавна и равномерна работа дори при високоскоростни серийни снимки. А безшумният вълнов двигател (SWM) на Nikon осигурява ултрабърза и ултратиха работа при автоматично фокусиране с безпроблемен приоритет на ръчния режим.

NIKON AF-S 70-200MM F/2.8E FL ED VRИЗКЛЮЧИТЕЛНА ПЪЛНОТА: ОПТИЧНА ТОЧНОСТ ДО РЪБА НА КАДЪРА

Този обектив осигурява изключителна яснота и контраст в целия кадър. В сравнение с предшественика си новият обектив предлага подобрени характеристики от край до край и намалено отслабване на светлината. Новата оптична конструкция се справя ефективно с цветния кант и хроматичната аберация, като контролира изкривяването в диапазона на увеличение. Тя включва шест елемента от ED стъкло, леща от флуорит и елемент с висок коефициент на пречупване (HRI). А нанокристалното покритие намалява фантомите и отблясъците за осигуряване на по-голяма яснота на изображенията. Благодарение на използването на флуоритно стъкло олекотяването на конструкцията на обектива не е за сметка на качеството на изображението.

ИЗКЛЮЧИТЕЛНА ПЪЛНОТА: ОПТИЧНА ТОЧНОСТ ДО РЪБА НА КАДЪРА

Този обектив осигурява изключителна яснота и контраст в целия кадър. В сравнение с предшественика си новият обектив предлага подобрени характеристики от край до край и намалено отслабване на светлината. Новата оптична конструкция се справя ефективно с цветния кант и хроматичната аберация, като контролира изкривяването в диапазона на увеличение. Тя включва шест елемента от ED стъкло, леща от флуорит и елемент с висок коефициент на пречупване (HRI). А нанокристалното покритие намалява фантомите и отблясъците за осигуряване на по-голяма яснота на изображенията. Благодарение на използването на флуоритно стъкло олекотяването на конструкцията на обектива не е за сметка на качеството на изображението.

ИДЕАЛНО БАЛАНСИРАН: ПОДОБРЕНИ ВЪЗМОЖНОСТИ ЗА УПРАВЛЕНИЕ

Когато работите в последния момент, детайлите могат да се окажат решаващи. Бутоните на цилиндъра с възможност за конфигуриране, характеристика, наследена от професионалните телефото обективи NIKKOR, улесняват превключването на функциите с палец, докато стабилизирате обектива. Позициите на пръстена за увеличение и фокусиране са разменени в сравнение с тези на предшественика за по-балансирано боравене: чрез преместения към предната страна на цилиндъра пръстен за увеличение, който сега е точно под ръката ви, е по-лесно да поддържате стабилна поза при увеличение. Гофрираното гумено покритие на пръстена за увеличение на обектива помага също и за постигане на здрав захват и по-лесно увеличение при снимане от скрита позиция.
 
NIKON AF-S 70-200MM F/2.8E FL ED VR

ГОТОВ ЗА ПОХОД: ЛЕК, ИЗДРЪЖЛИВ, НАДЕЖДЕН
NIKON AF-S 70-200MM F/2.8E FL ED VRПроектиран да издържа на натоварения режим на работа на професионалистите, всяка подвижна част на цилиндъра на обектива е старателно уплътнена, за да защитава от прах и водни капчици. А благодарение на новия цилиндър на обектива от магнезиева сплав и HRI и флуоритните елементи този известен обектив никога досега не е бил толкова лек. Освен това обективът е снабден с флуорното покритие на Nikon, което активно отблъсква водата, праха и замърсяванията, без да влошава качеството на изображението. Покритието е нанесено върху защитното стъкло на предния и задния елемент на обектива, което улеснява почистването на стъклото без повреждане на повърхността му. Сачмените лагери в уплътнителния пръстен за статив осигуряват плавно преминаване между хоризонтално и вертикално снимане.


ТЕХНИЧЕСКИ ХАРАКТЕРИСТИКИ

Фокусно разстояние70 – 200 мм
Максимална диафрагмаf/2,8, автоматичен електромагнитен контрол на диафрагмата
Минимална диафрагма: f/22, автоматичен електромагнитен контрол на диафрагмата
Минимална диафрагмаf/22, автоматичен електромагнитен контрол на диафрагмата
Намаляване на вибрациите4,0 стопа (в нормален режим на база на стандартите CIPA). Налични режими: VR OFF (VR изкл.), NORMAL (Нормален), SPORT (Спорт). Може да се използва в комбинация със стативи (автоматична детекция)
Конструкция на обектива22 елемента в 18 групи (включително 6 елемента от ED стъкло, 1 леща от флуорит, HRI елементи на обектива и елементи на обектива с нанокристално или флуорно покритие)
Зрителен ъгъл34°20' – 12°20' (22°50' – 8°00' при фотоапарат с формат DX)
Минимално разстояние на фокусиране1,1 м/3,6 фута от фокусната равнина. Предлага се превключвател за ограничение на фокусирането (5 м – ∞ или 1,1 м – ∞)
Максимален коефициент на репродукция0,21 пъти
Брой пластини на диафрагмата9 (заоблен отвор на диафрагмата)
Размер на приставката за филтри77 мм
Диаметър x дължина (размер от байонета за монтиране на обектива)Приблиз. 88,5 мм максимален диаметър x 202,5 мм (разстояние от фланеца за монтиране на обектива на фотоапарата, според указанията на CIPA)
ТеглоПриблиз. 1430 г (според указанията на CIPA)
Аксесоари, включени в комплекта77-милиметрова предна капачка на обектива LC-77, задна капачка на обектива LF-4, сенник с байонетно закрепване HB-78, полутвърд калъф за обектив CL-М2

Съдържание на кутията

фотоапарат Nikon D780

Батерия Nikon EN-EL15b
Зарядно у-во Nikon MH-25A
Кабел Nikon UC-E24 USB
Ремък Nikon AN-DC21
Капачка за байонет Nikon BF-1B
Капачка за окуляр Nikon DK-5
Чашка за окуляр Nikon DK-31

обектив Nikon AF-S NIKKOR 70-200mm f/2.8E FL ED VR

77-милиметрова предна капачка на обектива LC-77
Задна капачка на обектива LF-4
Сенник с байонетно закрепване HB-78
Полутвърд калъф за обектив CL-М2

раница Nikon EU-12

Комплекти

фотоапарат Nikon D780 + обектив Nikon 24-120mm f/4 VR
  • Сензор: 24.5MP (BSI CMOS Bayer RGB)
  • Размер на сензора: Full-Frame (35.9х23.9mm) FX
  • Видео: UHD 4K 30p / Full HD 120p; 10-Bit HDMI Out; N-Log Gamma
  • Автофокус: 51-точков Phase AF (15 кръстовидни); 273-точков Hybrid AF (LV / видео)
  • Обективи: Nikon F
  • Серийно снимане: до 7/12 к/сек
  • Макс. ск. на затвора: 1/8000 сек
  • X-синхрон: до 1/200 сек
  • Памет: 2x SD
  • ISO: 100 - 51200 (50 - 204800)
Наличен Икона за повече информация за наличността на продукта
Поръчай сега и ще го изпратим днес
Безплатна доставка
5 699,00 лв.
Цена: 4 499,00 лв.
Спестете: 1 200,00 лв.
  • До -2000 лв. отстъпка за Nikon
Код: 100030152
фотоапарат Nikon D780
  • Сензор: 24.5MP (BSI CMOS Bayer RGB)
  • Размер на сензора: Full-Frame (35.9х23.9mm) FX
  • Видео: UHD 4K 30p / Full HD 120p; 10-Bit HDMI Out; N-Log Gamma
  • Автофокус: 51-точков Phase AF (15 кръстовидни); 273-точков Hybrid AF (LV / видео)
  • Обективи: Nikon F
  • Серийно снимане: до 7/12 к/сек
  • Макс. ск. на затвора: 1/8000 сек
  • X-синхрон: до 1/200 сек
  • Памет: 2x SD
  • ISO: 100 - 51200 (50 - 204800)
4 699,00 лв.
Цена: 3 699,00 лв.
Спестете: 1 000,00 лв.
  • До -2000 лв. отстъпка за Nikon
Код: 100030150

Актуално