Включи се!

Абонирай се за нашия бюлетин,

за да си сред първите, които ще получават най-интересните оферти!

 

раница WANDRD PRVKE 31L Backpack (черен)

Код:110020465
WANDRD THE PRVKE 31L BACKPACK BLACK
WANDRD PRVKE 31L Backpack (черен) WANDRD THE PRVKE 31L BACKPACK BLACK WANDRD THE PRVKE 31L BACKPACK BLACK WANDRD THE PRVKE 31L BACKPACK BLACK
  • Раница за фототехника, аксесоари и лични вещи БЕЗ вътрешно отделение за техника
  • Бърз страничен достъп до техниката
  • Водоустойчиви материали
  • Защитени ципове
  • Джоб за лаптоп/таблет и бутилка/трипод
  • Джоб за опционален дъждобран
  • Външни размери:31.7x48.2x19.0 см
  • Максимален обем:36L
  • Тегло:1.54 кг
Не можем да ти предложим този продукт в момента. - Виж други подобни продукти

Описание

WANDRD PRVKE 31L е висококачествена мултифункционална раница за фото и видео техника и лични вещи с иновативен дизайн. Тя разполага с 31-литрово вътрешно пространство и рол-топ, който осигурява допълнително пространство от 5 л.

Раницата WANDRD PRVKE 31L е подходяща както за фотографи, така и за пътуване, работа и всекидневна употреба.

За фотография

Серията PRVKE ви предоставя всичко, което един фотограф очаква от своята раница и нищо, от което няма нужда. Две точки за достъп до всички основни отделения елиминират неприятностите и забавянията при достъп до техниката. С тази раница никога няма да се притеснявате дали техниката е защитена и можете да се съсредоточите върху това, което снимате.

За пътешествия

Когато пътувате, последното нещо, което искате, е да се притеснявате за това, което носите със себе си. Множеството интуитивни функции, удобни презрамки и подплатен заден панел от серията PRVKE ви помагат да се съсредоточите върху това, което правите, вместо върху това, което носите. Тази минималистична раница за пътуване ви позволява да живеете за момента и никога да не пропускате възможност.

За града

Вече не се налага да избирате между функционална и стилна раница. Серията PRVKE е създадена, за да отговаря на вашия начин на живот, независимо дали отивате на бизнес среща или просто се разхождате из града. Перфектната ежедневна раница, която осигурява място за всичко необходимо.

Не можем да ти предложим този продукт в момента. - Виж други подобни продукти