Включи се!

Абонирай се за нашия бюлетин,

за да си сред първите, които ще получават най-интересните оферти!

 

аксесоар Atomos ATOMX 5' Ninja V Cage By Smallrig

Код:104040125
ATOMOS ATOMX5NVCA ATOMX 5' NINJA V CAGE BY SMALLRIG
ATOMOS ATOMX5NVCA ATOMX 5' NINJA V CAGE BY SMALLRIG ATOMOS ATOMX5NVCA ATOMX 5' NINJA V CAGE BY SMALLRIG ATOMOS ATOMX5NVCA ATOMX 5' NINJA V CAGE BY SMALLRIG ATOMOS ATOMX5NVCA ATOMX 5' NINJA V CAGE BY SMALLRIG ATOMOS ATOMX5NVCA ATOMX 5' NINJA V CAGE BY SMALLRIG
  • Клетка проектирана за видео рекордер Atomos Ninja V 5"
  • NATO релси отгоре и отдолу
  • HDMI скоби за закрепване на HDMI кабел
  • Множество резбовани отвори достъпни за монтиране на допълнителни аксесоари
  • Материал: Алуминий
  • Тегло: 196 г
Не можем да ти предложим този продукт в момента. - Виж други подобни продукти

Описание

Клетката AtomX Ninja V by SmallRig е проектирана да осигури подобрена защита и различни опции за монтиране на монитора/рекордера, но с минимални допълнителни размери и тегло. Образува метален защитен екзоскелет около устройството с множество стандартни точки за закрепване в горната и долната част. В основата са поставени точките за монтиране на 1/4"- 20, 3/8"- 16 и ARRI. Релсите NATO са налични отгоре и отдолу, за да могат да се използват с гама за бързо освобождаване SmallRig, като например Magic Head Magic Arm 2071 или 2072. Ninja V се закрепя в клетката с 1/4 "-20 винт отгоре и с два винта M3 от лявата страна.
Клетката включва единична скоба за HDMI кабел, която се намира от лявата страна на устройството за защита на HDMI кабела и порта- подсигурява AtomFlex 4k60p HDMI кабела към Ninja V, но също така работи и с други HDMI кабели. Новите дискове AtomX SSD и по-старият Atomos Master Caddy II могат да бъдат свързвани и вадени от Ninja V, при работа с клетката. Разполага с отвори за ремъци и позволява монтиране на Atomos Ninja V Sun Hood Frame.

Съдържание на кутията

Atomos Atomx 5' Ninja V Cage By Smallrig

1 бр. Atomos SmallRig AtomX Cage
1 бр. 1693 скоба за кабел HDMI
2 бр. 1/4 "-20 винт
4 бр. M3 винт
3 бр. гаечен ключ

Не можем да ти предложим този продукт в момента. - Виж други подобни продукти