Включи се!

Абонирай се за нашия бюлетин,

за да си сред първите, които ще получават най-интересните оферти!

 

далекомер Nikon Monarch 2000

Код:130020034
NIKON MONARCH 2000 LASER RANGEFINDER
NIKON MONARCH 2000 LASER RANGEFINDER NIKON MONARCH 2000 LASER RANGEFINDER
  • Лазерен далекомер
  • Водоустойчивост: IPX4
  • Захранване от CR2 lithium батерия
  • Тегло 175 g и размери 96 x 74 x 42 мм
  • Диаметър на челната леща: 21 мм
  • Работен диапазон: 7.3 - 1820 м
  • Ъгъл на видимост: 6° (реален)
  • Увеличение: 7.5x
Не можем да ти предложим този продукт в момента. - Виж други подобни продукти

Описание

По-бързо измерване на по-дълго разстояние в компактен и лек лазерен далекомер.

Усъвършенстваният алгоритъм HYPER READ показва резултатите от измерването за около 0,3 секунди, а червеният вътрешен дисплей улеснява видимостта, за да сте напълно спокойни и уверени при стрелба. С максимална дължина на измерване от 1820 метра и измерване на хоризонталното разстояние чрез ID технология ще се чувствате отлично подготвени за предизвикателни терени.

Повече доверие с по-големия обхват на лазерния далекомер MONARCH 2000.

ПО-ДЪЛГО РАЗСТОЯНИЕ, ИЗКЛЮЧИТЕЛНА УНИВЕРСАЛНОСТ
Увеличеният обхват на MONARCH 2000 покрива много по-голямо разстояние от преди. Максималното разстояние за измерване до силно отразяващ обект достига до 1820 м.¹ ² С помощта на ID технологията се измерва хоризонтално разстояние до целта, като се отчита наклона нагоре и надолу. Благодарение на широкото зрително поле от 7,5 градуса можете по-лесно да наблюдавате зоната, в която се появява обектът ви, а висококачественото многослойно покритие и 6-кратно увеличение на визьора гарантират ярки и ясни изображения.

ПОВЕЧЕ УВЕРЕНОСТ И БЪРЗО ИЗМЕРВАНЕ
MONARCH 2000 гарантира спокойствие и бързо измерване във всяка ситуация, за да не изпускате важните моменти. Благодарение на HYPER READ измерването е бързо и точно независимо от разстоянието до целта, а резултатите от измерването се показват за около 0,3 секунди, което ви позволява да реагирате мигновено и да спечелите предимство в ситуацията.

УДОБЕН ЗА РАЗЧИТАНЕ ДИСПЛЕЙ, РЕГУЛИРУЕМА ЯРКОСТ
Червеният вътрешен дисплей на MONARCH 2000 ви осигурява удивително ясно разчитане и мерник в OLED визьора, точно рамкиране на целта и определяне на разстоянието дори при слаба осветеност. Тази ясна видимост на дисплея с повече контраст се подпомага от функцията за автоматична яркост, която допълнително регулира яркостта според степента на осветеност на средата и улеснява разчитането, независимо от промените в условията. Каквито и да са условията на осветеност, измерването е бързо и ясно и ви помага да се прицелите на мига.

ВСЯКА ЦЕЛ ПО ВСЯКО ВРЕМЕ
А когато трябва да измери застъпващи се обекти, MONARCH 2000 разчита на уникалната си система за превключване на приоритета на целите. В режим с приоритет на първата цел може да определяте разстоянието до малки обекти, например стълб на ограда. Режимът с приоритет на отдалечената цел показва разстоянието до най-далечния обект от групата измервани цели, което е особено полезно, ако се намирате в гористи местности.

ВОДОУСТОЙЧИВ И УСТОЙЧИВ НА МЪГЛА
Водоустойчив, устойчив на мъгла и с температурен толеранс от -10° C до +50°C, MONARCH 2000 е готов да посрещне всички предизвикателства, които му поднася животът на открито.

Не можем да ти предложим този продукт в момента. - Виж други подобни продукти