Включи се!

Абонирай се за нашия бюлетин,

за да си сред първите, които ще получават най-интересните оферти!

 

микрофон Zoom iQ6 Stereo X/Y Lightning

Код:104090091
ZOOM iQ6 STEREO X / Y MIC WITH A LIGHTNING CONNECTOR
ZOOM iQ6 STEREO X / Y MIC WITH A LIGHTNING CONNECTOR ZOOM iQ6 STEREO X / Y MIC WITH A LIGHTNING CONNECTOR ZOOM iQ6 STEREO X / Y MIC WITH A LIGHTNING CONNECTOR ZOOM iQ6 STEREO X / Y MIC WITH A LIGHTNING CONNECTOR
  • За iPhone и iPad
  • Стерео X/Y микрофон с Lightning конектор
  • 3,5 мм изход за слушалки
  • Gain контрол
  • Промелив X/Y ъгъл между 90 и 120 градуса
  • 44.1 kHz/16-bit аудио
  • 130dB SPL
  • Включен ветробран
Цена: 219,00 лв.

Кредит Добави в любими

Описание

Zoom iQ6 Stereo X/Y Lightning е микрофон, чрез който бързо и лесно може да превърнете вашето iOS устройство в аудио рекордер. Микрофонът е съвместим със всички устройства с Lighiting конектор и намира различни приложения за запис на звук от концерти, интервюта, срещи, лекции и други с резолюция до 16-bits/48kHz. 

Zoom iQ6 използва два висококачествени, еднопосочни кондензаторни микрофона, които могат да бъдат настроени на два различни ъгъла, 90 градуса за плътно фокусиран запис, или 120 градуса за по-задълбочен стерео звук. С помощта на голямото колело в предната част на устройството контролирате gain, докато наблюдавате вашите нива с помощта на 3-сегментния светодиод. IQ6 разполага с 3.5 мм изход за слушалки, който позволява директно наблюдение по време на запис и възпроизвеждане. 

Zoom iQ6 Stereo X/Y Lightning е съвместим с приложението Handy Recorder от Zoom, което ви дава възможност да записвате PCM или AAC файлове и предлагате ефекти като компресия, EQ и Reverb. Освен това, може да работи с приложението за гласови бележки на Apple, GarageBand и др.

Приложението Handy Recorder

Приложението Handy Recorder на Zoom, което може да изтеглите безплатно от App Store, предлага набор от инструменти. В допълнение към измерването на нивата, което виждате на екрана, приложението ви позволява да настроите силата на звука в слушалките, както и да добавите автоматична функция за запис - удобна за срещи, лекции, речи и др. Изберете линеен PCM формат за най-висококачествен звук или AAC формат, за да спестите място за съхранение, а след това може да приложете компресия, EQ и Reverb ефекти към вашите записи. Handy Recorder дори ви позволява да изпращате файлове по имейл и да ги качвате на SoundCloud.

Разгледани продукти

Изчисти