Включи се!

Абонирай се за нашия бюлетин,

за да си сред първите, които ще получават най-интересните оферти!

 

филтър PolarPro Cinema Colection Комплект филтри за Mavic 2 Zoom (6 бр.)

Код:112010524
POLAR PRO CINEMA SERIES 6-PACK FOR MAVIC 2 ZOOM ND4/PL,ND8/PL,ND16/PL,ND4,ND8,ND16
POLAR PRO CINEMA SERIES 6-PACK FOR MAVIC 2 ZOOM ND4/PL,ND8/PL,ND16/PL,ND4,ND8,ND16 POLAR PRO CINEMA SERIES 6-PACK FOR MAVIC 2 ZOOM ND4/PL,ND8/PL,ND16/PL,ND4,ND8,ND16 POLAR PRO CINEMA SERIES 6-PACK FOR MAVIC 2 ZOOM ND4/PL,ND8/PL,ND16/PL,ND4,ND8,ND16
  • Проектирани за DJI Mavic 2 ZOOM
  • Лазерен индикатор за поляризация, гравиран върху рамката, за лесно регулиране на поляризатора
  • Намаляват скоростта на затвора без промяна на цветовия профил
  • Cinema Series Glass - нисък индекс на пречупване, неутралност на цветовете, перфектно предаване
  • Преработена магнитна филтърна кутия с по-лесен достъп до филтъра и по-добра видимост
Не можем да ти предложим този продукт в момента. - Виж други подобни продукти

Описание


 

6 филтъра подходящи за всякакви условия
 
Филтри ND4/PL, ND8/PL и ND16/PL за намаляване на скоростта на затвора и намаляване на отблясъците при ярки светлинни условия. Тези филтри са направени от оптично стъкло и се зкрепват на мястото на UV филтъра за Mavic 2 ZOOM, осигуряват лесен монтаж. Филтърните рамки са произведени с технологията на PolarPro-AirFrame за безпроблемна работа на стабилизацията на  Mavic 2 ZOOM и разполагат с референтни поляризационни индикатори, лазерно гравирани на рамката за бързо и лесно регулиране на поляризацията. 
 
Филтри ND4, ND8 и ND16, за да контролирате скоростта на затвора на камерата, без да променяте цветовия профил. Филтрите за неутрална плътност намаляват скоростта на затвора при условия с ярка слънчева светлина, за да ви помогнат да създадете гладко видео. 
 
Всеки филтър е снабден с многослойно стъкло от серия Cinema, което отговаря на изискванията както на напреднали така и на професионалисти. Създадени, за да получат максимална детайлност от камерата на Mavic 2 ZOOM.
 
Защита от отблясъци, надраскване, прах, вода и замърсяване.
 
 
ND4/PL: Този филтър намалява скоростта на затвора на камерата с 2 стопа и поляризира светлината. Използва се най-често при заснемане привечер или зазоряване или в облачни дни.
 
ND8/PL: Намалявайки скоростта на затвора на камерата с 3 стопа, ND8/PL е идеалният филтър за частично облачно време. Поляризиращият аспект на този филтър намалява отблясъците и увеличава наситеността на цветовете.
 
ND16/PL: Използвайте филтъра, когато е слънчево, ND16/PL намалява скоростта на затвора с 4 стопа, поляризиращият аспект придава на заснемаnaта сцена ярки цветове при ярки слънчеви дни.
 
ND4: Този филтър намалява скоростта на затвора на камерата с 2 стопа. Използва се най-често при заснемане привечер или зазоряване или в облачни дни.
 
ND8: Намалявайки скоростта на затвора на камерата с 3 стопа, ND8 е идеалният филтър за частично облачно време. 

ND16: Използвайте филтъра, когато е слънчево, ND16 намалява скоростта на затвора с 4 стопа, позволява пo-дълга експозиция при ярки слънчеви дни.